Campbell High -opiskelijat protestoivat hiljaa opetuslautakuntaa vastaan ​​ja vaativat tiukempaa kurinalaisuutta rasistisia tapauksia vastaan

Kirjailija: Arielle Robinson

Useimmiten Campbell High Schoolin opiskelijoista koostuva monirotuinen ryhmä melkein täytti huoneen Cobb Countyn opetuslautakunnan iltaistunnossa torstaina äänettömänä mielenosoituksena vaatiakseen tiukempaa kurinalaisuutta rasismille ja muille kiihkoileville toimille.

Opiskelijaryhmällä oli kaikki mustat vaatteet, kun he virtasivat hiljaa kokoukseen julkisen kommenttiosan aikana.

Suurin osa heistä istuutui väkijoukkoon ja jotkut asettuivat seinää vasten pitäen kylttejä. Istuvat opiskelijat seisoivat, pitivät kylttejä pystyssä ja pysyivät hiljaa, kun neljä Black Campbell High -opiskelijaa puhui julkisen kommentin aikana.

Erityisesti opiskelijat haluavat koulupiirin muokkaavan kahta osaa Menettelyohje.

Kiusaamisen ja kiusaamisen kurinalaisuus, jakso L1, tulee täyttää vähintään 10 päivän koulukiellolla, oppilaat sanovat.

Lukiolaiset sanovat, että Cobbin koulujärjestelmä jättää usein rasistiset toimet huomioimatta, tai kun on jonkinlainen vastuuvelvollisuus, rangaistus on liian lievä.

He haluavat myös, että osa G3, joka käsittelee epäkunnioittavaa käytöstä, sisällyttää opiskelijat olemassa olevan kielen lisäksi henkilökohtaista piiriä tai muita aikuisia koulun alueella.

Tuossa osiossa sanotaan: “Oppilas ei saa käyttää hävytöntä, säädytöntä tai loukkaavaa kieltä (kirjallista tai suullista) tai eleitä henkilökohtaista piiriä tai muita aikuisia kohtaan koulun tiloissa tai koulun sponsoroimissa tapahtumissa.”

Campbell High vanhempi Kezia Kennedy sanoi, että Smyrnan lukion opiskelijoiden viimeaikaiset rasistiset kommentit sosiaalisessa mediassa inspiroivat ryhmää perehtymään käytännesääntöihin ja kannattamaan muutosta.

Oppilaat sanovat, että koulussa ja alueella on ollut aivan liian monia rasismitapauksia, ja koulun hallituksen on ryhdyttävä toimiin osoittaakseen, että he ovat tosissaan lopettamassa rasismia ja yleistä kiihkoilua alueella.

“Valitsemme tehdä hiljaisen protestin, koska tunnemme, että olemme puhuneet tarpeeksi, ilman tuloksia hallitukselta”, Kennedy sanoi ennen mielenosoitusta.

Julkisen kommentin aikana Kennedy linkitti vihamielisiä tekoja, joita opiskelijat ovat sitoutuneet hallituksen aiempiin päätöksiin, mukaan lukien Critical Race Theory ja 1619 Project -kiellot et un kyvyttömyys puuttua antisemitismiin riittävästi.

“Olemme nähneet sopimuksessa annetut tyhjät lupaukset antisemitismi ja rotuerotteluohjelmien peruuttaminen, kuten [the Anti-Defamation League’s] ‘Ei paikkaa vihalle‘ ilman selitystä ja kieltäytymistä kuunnella koulutettujen ammattilaisten ehdotuksia, jotka ehdottavat vaikuttavien politiikkojen toteuttamista”, Kennedy sanoi.

“Ja kaiken tämän lisäksi lääni on löytänyt syntipukin Critical Race Theory -teorian moniselitteisyydestä. Keskustelut niin sanotuista CRT:n “vaaroista” ovat vieneet pois sen, mitä Cobb Countyn opiskelijat todella tarvitsevat – koulutusta oikeasta ja väärästä”, Kennedy sanoi myös. ”Jotenkin olemme antaneet opiskelijoidemme lipsahtaa halkeamien läpi ajateltuna, että kiihkoilu ja syrjintä on hyvä asia, kunhan se väittää, että hänellä on mukanaan tutkintotodistus. Kehotan jokaista hallituksen jäsentä tarkastelemaan prioriteettejaan ja päättämään, mikä on tärkeämpää – luoda ajattelevia ja koulutettuja opiskelijoita vai sellaisia, jotka todella ymmärtävät matematiikan ja englannin kaltaisia ​​aineita, mutta eivät sitä, kuinka kunnioittaa toisiaan.

Kennedy sanoi, että piirin on osoitettava vastustavansa rasismia, homofobiaa, seksismiä ja kaikkea ja kaikenlaista syrjintää.

Campbellin vanhempi ja ylioppilaskunnan puheenjohtaja Radiya Ajibade sanoi julkisessa kommentissa, että hän ja hänen värikkäät kollegansa ovat joutuneet alttiiksi värikkäiden ihmisten haitoille Yhdysvalloissa.

Hän sanoi, että ensimmäisen sukupolven nigerialaisamerikkalaisena häntä kasvattaneet ihmiset varmistivat, että hänelle opetettiin, kuinka mustanaisena oleminen tässä maassa “toimiisi minua vastaan”.

“Kaikki vuosieni Campbell High Schoolissa, nuo opetukset ovat palvelleet minua elämäntapana selviytyäkseni ei vain akateemisesti vaan myös sosiaalisesti”, Ajibade sanoi. ”Neljän vuoden aikana on ollut huolestuttavia kommentteja ja tapauksia, jotka koskevat rotua ja mustasukkaisuutta joidenkin valkoisten kollegoideni taholta, mutta mikään ei ole niin kauheaa kuin mitä on esitetty viimeisen kahden viikon aikana.

“Campbell High Schoolin ja koko Cobb Countyn värikkäät opiskelijat on irtisanottu liian kauan”, hän sanoi. ”On mahdotonta hyväksyä muiden opiskelijoiden käyttävän luottavaisina rotuun kohdistuvia herjauksia ja syrjintämenetelmiä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin 1900-luvun alun Amerikassa. Ylioppilaskunta kollektiivina ei enää viihdy sellaisten opiskelijoiden läsnäollessa, jotka voivat vielä tehdä tällaisia ​​asioita vuonna 2022. Kuten hallitus itse nimenomaan toteaa antisemitismiin ja rotuihin perustuvassa päätöslauselmassaan 14.10.2021, “vihan muodot ovat ei paikkaa kunnassamme.”

Ajibade sanoi, että vaikka hallitus on todennut päätöslauselmassaan, että se ryhtyy ennakoiviin toimiin vihan torjumiseksi, se ei ole hahmotellut erityistä strategiaa, kuinka se tekee niin.

Oppilaat pyrkivät saamaan koulun johtokunnan vastuuseen.

“Pyydämme kirjallista vastausta 30 päivän kuluessa, jossa hahmotellaan päätöslauselmassa mainitut ennakoivat toimet antisemitismiä, rasismia ja vihaa vastaan”, Ajibade sanoi.

Campbellin vanhempi Tate Rasheed sanoi, että vaikka koulun oletetaan olevan oppimisen ja kasvun paikka, ikätovereiden ennakkoluulot ovat sumentaneet joitakin hänen muistojaan.

Hän sanoi, että monet Campbellin ja Cobbin opiskelijat pystyivät löytämään vähintään yhden esimerkin ennakkoluuloista jokaiselta lukiovuodelta.

“Kuuntelemalla sanojamme, mutta olematta ryhtymättä toimiin, koululautakunnasta itsestä on tullut organisaatio, joka suojelee tekijöitä kohteena olevien sijaan, niitä, jotka todella tarvitsevat puolustusta”, Rasheed sanoi. ”On surullista ja masentavaa tämän läänin opiskelijoille puhua tästä jatkuvasti omasta puolestamme ikään kuin olisimme yksin, koska vallassa olevat aikuiset eivät toteuta todellista muutosta rasismin ja vihapuheen kohteena oleville opiskelijoille. Kunnes äänemme tunnustetaan ja koulun johtokunta toteuttaa todellista muutosta, jatkamme puhumista.”

Campbell junior Marli English sanoi, että opiskelijat eivät voi enää sietää luokkatovereiden syrjintää ja johtokunnalla on mahdollisuus muuttua.

“Pyydämme kirjallista vastausta 30 päivän kuluessa, jossa kerrotaan nimenomaisesti, mitä hallitus ja lääni aikovat tehdä korjatakseen kohtaamamme ongelmat”, English sanoi. “Pyydän teitä kaikkia harkitsemaan näitä muutoksia ja ryhtymään välittömiin toimiin. Ja hallitukseni jäsenille – pyydän vilpittömästi, että näkisitte meidät vain häiritsijöinä tai mielenosoittajina, vaan myös lääni opiskelijina ja äänestäjinä, jotka pyytävät ja vaativat muutosta.”

Entinen Cobbin kouluneuvoja ja rasisminvastainen aktivisti Jennifer Susko, joka erosi viime vuonna protestina alueella rasismia vastaanosoitti myös tukea opiskelijoille puhumalla hallitukselle.

“Olen vuosia sanonut teille, että meidän pitäisi käsitellä näitä kysymyksiä ennaltaehkäisevän, puolueettoman, rasistisen opetusohjelman ja pedagogiikan avulla, jotta kaikki opiskelijat tuntevat olevansa vahvistettuja ja tervetulleita ja että heillä on työkalut keskustella rodusta ja erosta. Opettele empatiaa ja taistele rasismia vastaan ​​– silloin emme ehkä pääse tähän reaktiiviseen paikkaan, jossa tarvitaan ankarampaa rangaistusta”, Susko sanoi. “Rasismia esiintyy edelleen Cobbissa, koska siellä on systeeminen ongelma. Jos et halua myöntää sitä, sinun on silti puututtava ongelman oireisiin, vaikka jättäisit huomioimatta sen perimmäisen syyn.

“Olen puhunut usein rasismin vaarallisista seurauksista opiskelijoiden mielenterveydelle, ja näiden opiskelijoiden trauma ei ole [something] ilman todisteita tai jotain, jonka voisi väittää, että radikaali kouluneuvoja keksii”, Susko sanoi. “Oppilaat, jotka käsittelevät rasismia ja kiihkoilua, joita jotkut teistä väittävät, ettei niitä ole olemassa, ovat täällä. Jos tarvitset lisää motivaatiota toimia heidän vaatimustensa mukaisesti, teeskentele, että he ovat samoja ihmisiä, joita muutit niin nopeasti auttamaan CRT-kiellossa. Ajattele rasisminvastaista päätöslauselmaasi. Säilytä sama energia vastataksesi välittömästi, kun mustat ja ruskeat ja muut syrjäytyneet opiskelijat puolustavat itseään ongelmasta, jonka ratkaisusi aikoo ratkaista.”

Opiskelijoiden keskuudessa kuului kovaa taputusta ja hurrauksia jokaisen puheenvuoron jälkeen. Pian tämän jälkeen kaikki palasivat hiljaa pitäen kylttejä.

Opiskelijoilla oli kylttejä, joissa luki “muuta koodia”, “me vaadimme muutosta” ja “#ei sanasi”.

Kun kysyttiin viimeisen virkkeen merkityksestä, Kennedy sanoi: “Se johtui pohjimmiltaan opiskelijoista, jotka sanoivat solvauksia värikkäille, omituisille ihmisille, naisille, ja halusimme sanoa, että nämä eivät ole heidän sanojaan eikä se ole heille oikein. sanoa niitä. Haluamme heidän ymmärtävän, ettemme kestä sitä enää.”

Ajibade sanoi, että myös jotkut ympäröivien Cobbin lukioiden opiskelijat saapuivat hiljaiseen mielenosoitukseen.

Campbell Highin Black Student Association sekä koulun Minority Caucus järjestivät mielenosoituksen.

Ajibade on BSA:n toinen puheenjohtaja.

Ajibade sanoi, että BSA on “pohjimmiltaan turvallinen paikka mustille opiskelijoille, mutta toivotamme kaikki värikkäät opiskelijat tervetulleiksi. Toivotamme jopa valkoiset tervetulleiksi. Pohjimmiltaan puhumme vain tavallaan kulttuurista ja kun on kyse mustien kulttuurista, puhumme ongelmista, joita yhteisömme kohtaa. Kun puhumme ongelmista, emme halua sen olevan röyhkeä juttu. Yritämme päästä sinne, missä voimme todella tehdä asialle jotain. Tämä on yksi niistä asioista.”

Kennedy ja Ajibade perustivat Minority Caucus -järjestön nuorempana vanhempana.

Kennedy sanoi aiheesta: “Halusimme luoda ympäristön, jossa edistämme parempia suhteita värillisten ja valkoisten opiskelijoiden välillä”, Kennedy sanoi. “Periaatteessa halusimme vain parantaa kouluamme ja parantaa oppilaiden välisiä suhteita sekä saada opiskelijoille, jotka kokivat, etteivät he menesty koulussamme, tilaa ja ihmisiä, joiden luo he voivat tulla.”

Kaksikko oli alun perin aikonut osallistua koulun johtokunnan kokouksiin tarkkaillakseen, kuinka he työskentelivät toisen vuoden opiskeluaikana, mutta se ei onnistunut alkuperäisen COVID-19-epidemian vuoksi.

He ovat seuranneet online-lähetyksiä kokouksista valmistautuessaan torstai-illan protestiin.

“Halusimme tulla nyt ja varmistaa, että luomme historian siitä, että tulemme jatkamaan”, Kennedy sanoi.

Pariskunta sanoi lähettäneensä sähköpostia muutamalle koulun hallituksen jäsenelle, ja Charisse Davis ja Leroy “Tre” Hutchins tarjosivat tukensa opiskelijoille.

Torstaina Hutchins ja hallituksen jäsen tohtori Jaha Howard ilmestyivät ennen ja jälkeen mielenosoituksen ilmaistakseen solidaarisuutta mielenosoittajille.

Kolme mustaa demokraattia ovat tukeneet opiskelijoita ja paikallisia kannattajia, jotka ovat puhuneet kiihkoilua vastaan ​​hallituksen kokouksissa. Heillä on tuettu rasismiin liittyvien asioiden ottaminen esityslistalle aiemmin.

GOP:n enemmistö, kaikki valkoisia miehiä, on tehokkaasti hiljentänyt demokraattien esityslistat, sillä he hyväksyivät vuonna 2020 säännön, jonka mukaan on oltava neljän hengen enemmistö saadakseen asian esityslistalle.

Kennedy ja Ajibade sanoivat, että oppilaista tulee tuttuja kasvoja johtokunnan kokouksissa, jos koulun johtokunta ei edelleenkään ryhdy toimiin.

“Olemme nähneet, että aiemmin ihmiset ovat tulleet hallitukselle ja kysyneet asioita, eikä hallitus ole tehnyt mitään eikä ole ryhtynyt toimiin”, Kennedy sanoi. “Jos näin tapahtuu uudelleen, olemme täällä. Kirjoitetaan kirjeitä. Soitin eilen kolmelle hallituksen jäsenelle ja teen sen uudelleen. Ja käymme sen läpi uudestaan.”

Ajibade toivoo syvästi, että koulun johtokunta kuuntelee opiskelijoita.

“Mutta jos he eivät, niin, olemme enemmän kuin iloisia voidessamme palata”, Ajibade sanoi. “Ja tulemme takaisin.”

Arielle Robinson on opiskelija Kennesaw State Universityssä. Hän on ammattitoimittajien seuran yliopiston osaston nykyinen puheenjohtaja ja entinen KSU Sentinel -toimittaja. Hän pitää musiikista, lukee runoja ja tietokirjoja sekä kerää kirjoja ja levyjä. Hän pitää kaikenlaisesta musiikista ja lukee runoja ja tietokirjoja.

Leave a Comment