Opetuslautakunta kuulee Lincoln High Schoolista, piirin turvallisuudesta – The Fort Morgan Times

Re-3 Morgan Countyn opetuslautakunnan kokouksessa maanantaina 21. maaliskuuta Lincoln High Schoolin rehtori Vicki Davis kutsuttiin puhumaan hallitukselle koulunsa tapahtumista sekä turvallisuudesta alueella.

Lincoln High School on vaihtoehtoisen koulutuksen kampus Fort Morganissa, joka palvelee kaikkia neljää Morgan Countyn koulupiiriä. Tällä hetkellä kirjoilla on 42 opiskelijaa, vaikka Davis sanoi, että he ovat palvelleet yhteensä noin 70 opiskelijaa tänä vuonna. Osa 70:stä muutti toisille piireille tai on jo suorittanut kaikki valmistumisvaatimukset. Niiden, jotka täyttävät valmistumisvaatimukset, tarvitsee palata vain toukokuun seremoniaan.

“Viimeiset pari vuotta eivät ole olleet muuta kuin muutosta ja toivottavasti kasvua Lincoln High Schoolille”, sanoi Davis, joka kertoi, että suurin osa heidän nykyisestä henkilökunnasta on uutta koulussa entisten veteraanihenkilökunnan jäsenten eläkkeelle jäämisen jälkeen. “Kulttuurin palauttaminen, Coloradon osavaltion standardien mukaisen opetussuunnitelman arvioiminen ja uudelleenluominen, kurinalaisuuden ja opiskelijoiden kannalta merkityksellisyyden säilyttäminen ja kuitenkin kaiken tämän tasapainottaminen koko lapsen tarpeiden kanssa on ollut painopisteemme. Olemme leimanneet viimeiset pari vuotta “Lincolnin keksimiseksi uudelleen”.

Opiskelijat ovat osallistuneet koko tämän lukuvuoden aikana kahteen erilliseen kokeilukokeeseen, joista toisen on opiskelijoiden itsensä tutkima ja luoma. Lincoln on myös ottanut käyttöön uusia kursseja tänä vuonna podcastingissa, elokuvanteossa ja videossa.

Englannin opettaja Aaron DeLay on auttanut perustamaan koulun jälkeen opiskelijoiden mediatuotantoryhmää nimeltä “Create @ Morgan”. Klubin jäsenet tuottavat aktiivisesti kuutta eri podcastia. Yksi esimerkiksi on nimeltään Cold in Colorado, jossa opiskelijat tekevät tutkimusta ja haastatteluja joistakin osavaltion kylmätapauksista.

DeLay johtaa myös kerran viikossa kirjoitusryhmää, jonka tuloksena syntyy kirjallisuuslehti esittelemään opiskelijoiden novelleja ja runoutta. Jatkossa DeLay toivoo laajentavansa myös videovaihtoehtoja, ehkä jopa auttavansa opiskelijoita tuottamaan lyhytelokuvia.

”Yksi muista asioista, joka on mielestäni ollut valtava siunaus tänä vuonna, on se, että pystyimme laajentamaan neuvonantajamme kokopäiväiseksi paikaksi. Ohjaajamme/toisen asteen työvoimavalmiuskoordinaattorimme on vetänyt ryhmiä… normaalisti viikoittain. Hän on myös vastuussa neuvoa-antavasta kerhostamme, joka auttaa lapsia valmistamaan niitä pehmeitä taitoja, joita tarvitaan työpaikalla ja korkeakouluvalmiudessa”, Davis sanoi kouluneuvojasta Zoe Sowersista, joka puhui hallitukselle helmikuussa. 7 kokous Lincolnin “Power Up for Success” -opistosta ja uravalmiuspäivästä.

Davis keskusteli myös opiskelijoiden interventioryhmästä, joka kokoontuu viikoittain tarkastelemaan jokaista opiskelijaa ja varmistamaan, että kunkin opiskelijan tarpeet täytetään ja asianmukaisia ​​interventioita tapahtuu.

Lincolnilla oli äskettäin myös huumeasiantuntija, joka vieraili koulussa rohkaisemaan oppilaita ilmaisemaan huolensa ja pyytämään apua tarvittaessa. Kaiken kaikkiaan oli selvää, että opiskelijat tarvitsevat enemmän tekemistä vapaa-ajallaan, minkä seurauksena Dick’s Sporting Goods lahjoitti runsaasti urheilu- ja kuntoiluvälineitä.

Davis kertoi, että Lincoln sai äskettäin Coloradon opetusministeriön EASI-avustuksen (Empowering Action for School Improvement) 150 000 dollarilla, jota käytetään johtamiskoulutusten pitämiseen koulun suorituskehyksen parantamiseksi.

Davis siirtyi sitten puhumaan piirin turvallisuudesta. Piiri on äskettäin saanut kaksi apurahaa: STOP-apuraha Colorado School Safety Resource Centerin (CSSRC) kanssa ja toinen apuraha Colorado Rural Schools Safety Projectista Colorado Boulderin yliopiston kanssa.

“(CSSRC-apuraha) on sisältynyt siihen, että rakennus- ja piiritason tiimejämme on koulutettu uhkien arviointikäytäntöihin ja itsemurhariskien arviointikäytäntöihin. Kaksi viikkoa sitten kaikki piirin ohjaajat, hallintovirkailijat ja koulupsyykit on koulutettu uhkien arviointikäytäntöihimme, Davis sanoi. “(CU Boulder -apuraha) on sisältänyt enemmän koulutusta, keskittyen ensisijaisesti nuorten mielenterveyshenkilökunnan ensiapukoulutukseen, uuden henkilöstön uhkien arviointikoulutukseen, haastattelukoulutukseen ja sitten opiskelijoiden tukemiseen kriisissä. Uskon, että olemme täyttäneet kaikki nämä vaatimukset tällä hetkellä.”

Leave a Comment