YWCA Metro St. Louis rakentaa varhaiskasvatuskeskuksen 39 Northiin

YWCA Metro St. Louis ja Partners tekevät yhteistyötä rakentaakseen varhaiskasvatuksen 39 North Innovation Districtiin

YWCA Metro St. Louis ilmoitti johtavansa varhaiskasvatuskeskuksen avaamista 39 North Innovation Districtiin. Tämän uuden hyödykkeen tuomiseksi alueelle YWCA Metro St. Louis on tehnyt yhteistyötä The Donald Danforth Plant Science Centerin, St. Louis Economic Development Partnershipin ja City of Olivetten kanssa. Uusi keskus tulee olemaan Miriam School and Learning Centerin omistamassa tilassa osoitteessa 1138 N Warson Rd, Olivette, MO 63132, ja se palvelee sekä innovaatioalueen työvoimaa että yhteisöä.

Laadukkaan ja kohtuuhintaisen lastenhoidon puute on keskeinen tekijä pandemian jälkeiseen työvoimapulaan.

“On niin sopivaa, että ilmoitamme tämän naisten historian kuukauden aikana”, sanoi Dr. Cheryl Watkins, MBA, YWCA:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. ”Lastenhoitoon pääsy on naisia ​​rajoittavin tekijä työvoimassa. Jos vanhemmat eivät löydä lapsilleen laadukasta hoitoa, he eivät voi työskennellä. Lasten menestymisen luominen luo tilaa perheille.

YWCA ja varhaiskasvatus

Heidän varhaiskasvatuksen asiantuntemuksensa alueen suurimpana Head Start- ja Early Head Start -palvelujen tarjoajana, YWCA:n uusi toimitila on enemmän kuin pelkkä päiväkoti. Keskuksessa on STEAM-pohjainen opetussuunnitelma, joka on suunniteltu edistämään elinikäistä rakkautta oppimiseen. Kumppanuus Danforth Centerin ja 39 Northin agtech-yhteisön kanssa rikastuttaa kokemusta integroimalla kasvien biotieteet ja innovaatiot opetussuunnitelmaan lasten tiedon laajentamiseksi.

Kumppanien tuki

“Innovaatioalueet luodaan tuomaan resursseja ja yhteyksiä yrityksille ja yrittäjille”, sanoi Stephanie Regagnon, Donald Danforth Plant Science Centerin innovaatiokumppanuuksien johtaja. ”39 North tarjoaa maailmanluokan infrastruktuurin, korkeasti koulutetut kyvyt ja työkalut, joita yritykset tarvitsevat käynnistääkseen ja kasvattaakseen liiketoimintaansa. Tiedämme, että laadukas ja kohtuuhintainen lastenhoitopalvelu on elintärkeä menestyvän työvoiman kannalta ja se tulee olemaan uusi elintärkeä mahdollisuus rekrytoida innovaatioyhteisöämme. Olemme innoissamme siitä, että YWCA, kansallisesti tunnustettu varhaiskasvatuksen johtaja, täyttää tämän aukon.

“Lasten mahdollisuus tutustua agtech-yhteisöön varhaisessa iässä on todella jännittävää”, sanoi Janet Wilding, St. Louis Economic Development Partnershipin suurprojektien varapuheenjohtaja. “Olemme innoissamme, että YWCA tuo tämän tärkeän mukavuuden 39 Northiin.”

Miriam School and Learning Center on etsinyt laadukasta vuokralaista hyödyntämään rakennuksemme käyttämätöntä tilaa”, sanoi Bill Florent, Miriamin väliaikainen johtaja. “Koulutusorganisaationa tiedämme, kuinka tärkeää on tarjota kohtuuhintaista varhaiskasvatusta paikkakunnalle ja olemme innoissamme voidessamme työskennellä tämän projektin parissa.”

Olivetten pormestari Sidney Clark lisää: “Olivetten kaupunki on ylpeä saadessaan tehdä yhteistyötä YWCA Metro St. Louisin kanssa tuodakseen varhaisen lastenhoitokeskuksen yhteisöömme. Kaikki lapset ansaitsevat oikeudenmukaiset oppimiskokemukset, ja odotamme innolla, että saamme olla osa lasten ja heidän perheidensä muutosta.”

eteenpäin

YWCA toivoo voivansa toistaa tämän mallin muissa paikoissa yhteisössä, ja se toivoo, että kumppanuus huomataan ja toistetaan ympäri maailmaa.

“Tarvitti omistautuneita yhteisön johtajia kokoontumaan yhteen, jotta tämä tapahtuisi, ja toivomme, että muutkin innostuvat seuraamaan esimerkkiämme lasten ja heidän perheidensä hyödyksi”, lisäsi tohtori Watkins.

Suunniteltu avaaminen on syksyllä 2023, ja se palvelee aluksi 70 lasta ja aikoo laajentaa palvelemaan 170 lasta täydellä kapasiteetilla.

Leave a Comment