Sopimus takaa maan 7 miljoonan dollarin joenrantakoulutuskeskukselle

Suunnitellun ympäristökasvatuskeskuksen renderointi. (James River Associationin luvalla)

Toinen askel on otettu yhtenäisen joenrantayhteyden tarjoamiseksi keskustasta aina Rocketts Landingiin asti.

Viime viikolla James River Association osti 0,85 hehtaarin tontin osoitteessa 2825 Dock St. 832 000 dollarilla, jonne se suunnittelee 7 miljoonan dollarin ympäristökasvatuskeskuksen rakentamista.

JRA:n presidentti Bill Street sanoi, että hankinta on askel kohti laitoksen töiden aloittamista.

”Olemme etsineet paikkaa opetukselliselle jokikeskukselle yli viisi vuotta. Olemme innoissamme saadessamme vihdoin turvata tämän sivuston”, Street sanoi. “Se on niin upea sivusto, koska se tarjoaa välittömän pääsyn Jamesille.”

Maa oli osa ympäröivää 5 hehtaarin kokoonpanoa, jonka The Conservation Fund, Pohjois-Virginiassa toimiva voittoa tavoittelematon järjestö osti viime vuonna 4,9 miljoonalla dollarilla.

Conservation Fund omistaa loput 4,3 eekkeristä osoitteessa 3011-3021 Dock St. Se ilmoitti viime vuonna aikovansa tehdä yhteistyötä JRA:n ja Capital Region Land Conservancyn kanssa asettaakseen maan suojelurajattuuden alle ja lopulta lahjoittaakseen sen kaupungista tulee osa James River Park Systemiä.

Rajoitus estää minkään maan kehittämisen, lukuun ottamatta JRA:n kaksikerroksista laitosta, jota se käyttää nuorisokoulutusohjelmiensa ja koulujen retkien suorittamiseen, joihin usein sisältyy joelle pääsy.

James-joen 5 hehtaarin tontti on tällä hetkellä viheralue, ja se säilyy ikuisesti, kun suojelurajattuma asetetaan maalle. (BizSense-tiedosto)

“Koulumatkat ovat niin tiukoilla aikatauluilla, että on tärkeää, että kuljetusajat ovat mahdollisimman pienet”, Street sanoi.

Koulutuskeskuksen arkkitehti on 3North ja Timmons Group on sen insinööri. Street sanoi, että he aikovat tarjota hankkeen pian pääurakoitsijoiden käyttöön ja toivovat pääsevänsä läpi vuoden 2022 loppuun mennessä.

Järjestöt eivät ole olleet immuuneja nouseville rakennuskustannuksille, jotka ovat yhä yleisempiä Richmondissa ja sen ulkopuolella. Street sanoi, että alun perin budjetoitiin noin 5 miljoonaa dollaria koulutuskeskukseen, mutta kustannukset ovat nousseet.

“Rakennuskustannusten ja joidenkin haluamamme projektin lisäosien vuoksi (budjetti) on kasvanut 7 miljoonaan dollariin”, Street sanoi. “Tämä sisältää miljoona dollaria varantoja ja lahjoituksia, jotta voimme ylläpitää ja ylläpitää keskustaa tulevina vuosina.”

Street lisäsi, että he ovat jo keränneet 5,5 miljoonaa dollaria tarvittavasta 7 miljoonasta dollarista ja että he saivat äskettäin 2 miljoonan dollarin haasteapurahaa The Cabell Foundationilta, joka auttaa rahoittamaan hanketta.

Koulutuskeskuksen ja joen pääsyn lisäksi Virginia Capital Trail käyttää maata myös läpivientinä, jolloin se voi reitittää uudelleen Dock Streetiltä. Street kertoi, että tontille suunnitellaan myös erillinen kävelytie.

Kun aita on purettu ja työt on tehty, Street sanoi, että maa lisää merkittävästi joen pääsyä kaupunkiin.

“Se on mahtavaa. Ihmiset ajavat sen ohi tai ajavat sen ohi Capital Traililla. Mutta koska se on tällä hetkellä tyhjä, aidattu kenttä, kukaan ei kiinnitä siihen paljon huomiota. Mutta se on niin kriittinen osa, Street sanoi. “Se on ainoa aukko julkisessa pääsyssä joen varrella Rocketts Landingista Tredegariin asti. Joten sen nyt turvaaminen ja lopulta julkistaminen on fantastista.”

Leave a Comment