RSU 13, St. George ovat umpikujassa koulutuskulujen suhteen – Knox County VillageSoup

Lähes kolme vuotta sen jälkeen, kun Rocklandin alueen koulupiiri ilmoitti olevansa velkaa yli 1,3 miljoonaa dollaria St. Georgen koulujärjestelmästä, nämä kaksi organisaatiota ovat edelleen eri mieltä velan määrästä.

“Olen varma, että molemmat piirit haluavat tämän ongelman ratkaistavan. Tätä varten pyydämme vain selkeitä ja tarkkoja tietoja, joiden avulla voimme laskea ja tarkistaa lukukausimaksut osavaltion lakien ja määräysten mukaisesti. St. George MSU:lla on selkeästi oikeus näihin tietoihin vahvistaakseen RSU 13 -vaatimusten maksamat merkittävät summat, ja uskomme, että tämä on joka tapauksessa julkista tietoa Maine Freedom of Access Act -lain mukaisesti”, sanoi St. Georgen kaupungin kouluyksikön superintendentti Mike Felton. helmikuussa 3, 2022 kirje RSU:lle 13.

“Olemme innokkaita ratkaisemaan tämän ongelman, kuten olen varma, että olette”, Felton sanoi. ”Lisäksi meillä on suunnitelma, jota noudatamme työmme perusteella määrittääksemme säännölliset koulutuksen lukukausikustannukset. Lukuvuoden 2019-20 talven aikana molempien piirien edustajat tapasivat useita kertoja ja pääsivät sopimukseen säännöllisistä koulutuksen lukukausimaksuista. Saavutimme tämän säännöllisen viestinnän avulla; tietojen ja laskelmien jakaminen; ja kiinnitä huomiota osavaltion säädöksiin, määräyksiin ja lukukausimaksuihin. Viime elokuussa tämän prosessin ansiosta pystyimme antamaan sinulle 93 025,83 dollarin sekin, joka kattaa säännöllisen koulutuksen (K-12) lukukausimaksut 16–19.

“Jos otamme samanlaisen lähestymistavan erityisopetuksen lukukausimaksuihin, olen varma, että voimme ratkaista tämän ongelman. Odotan innolla kuulevani sinusta ja työskenteleväni yhdessä käsitelläksemme molempien piirien huolenaiheita”, Felton päätti.

Asia tuli julkisuuteen ensimmäisen kerran toukokuussa 2019, ja keräysyritykset estyivät pandemian aikana.

Aluekouluyksikkö 13 lähetti virallisen kirjeen 7.5.2021 St. Georgen kunnalliskouluyksikölle ja sanoi, että on tullut aika maksaa.

Mutta St. George väittää, että RSU 13 ei ole toimittanut rahan lähettämiseen tarvittavia asiakirjoja.

St. Georgen asukkaat äänestivät marraskuussa 2014 eroamisesta RSU 13:sta, ja tauko tuli viralliseksi 1. heinäkuuta 2015. Siitä lähtien osa St. Georgen lukioikäisistä oppilaistaan ​​on osallistunut Oceanside High Schooliin lukukausimaksun perusteella. Piiri on saanut erityisopetuspalveluita myös RSU 13:lta.

” Edellinen


Leave a Comment