Massachusettsin yleissairaala saa muutoslahjan, joka uudistaa terveydenhuoltokoulutuksen 2000-luvulle

50 miljoonan dollarin Lunder-säätiön lahja edistää koulutusta, joka perustuu sairaalan 200-vuotiseen tarjoajakoulutuksen perintöön

BOSTON, 24. maaliskuuta 2022—(BUSINESS WIRE)–Massachusetts General Hospital (MGH) on saanut muutoslahjan Portlandissa, Mainessa sijaitsevalta Lunder-säätiöltä, jonka tarkoituksena on keksiä uudelleen terveydenhuoltokoulutus 21.st vuosisadalla ja varmistaa korkealaatuisen hoidon jokaiselle potilaalle. Tämä sitoumus – yksi suurimmista terveydenhuoltoalan koulutusta koskaan tukeneista – parantaa palveluntarjoajien koulutusta kaikissa rooleissa nyt ja tulevaisuudessa rahoittamalla kolmea toisiinsa yhteydessä olevaa aloitetta: Peter L. Slavin, MD Academy for Applied Learning Terveydenhuolto; Lunder Learning Hospital; ja MGH Learning Endowment.

“Tämä mullistava lahja vauhdittaa kliinikoiden ja työryhmien välistä koulutusta Mass Generalissa, parantaa potilaiden hoitoa ja vahvistaa sairaalan pysyvää perintöä johtavana voimana terveydenhuoltoalan koulutuksessa maailmanlaajuisesti”, sanoi sairaalan presidentti David FM Brown, MD.

Perustamisestaan ​​vuonna 1811 lähtien MGH on sitoutunut edistämään ja parantamaan potilaiden hoitoa kouluttamalla uusia lääkäreitä, sairaanhoitajia ja muita terveydenhuollon ammattilaisia. Harvard Medical Schoolin suurimpana opetussairaalana ja MGH Institute of Health Professions -instituutin perustajana Mass Generalin pitkäaikainen sitoutuminen koulutukseen on tarjonnut mallin ja asettanut standardin akateemisille lääketieteellisille keskuksille ympäri maailmaa. Mutta viime vuosina terveydenhuollon koulutus on usein kamppaillut pysyäkseen nykyaikaisen lääketieteen monimutkaisemman tahdissa – jokaiselle terveydenhuollon työntekijälle, jonka hengenpelastustyö riippuu jatkuvasti kehittyvien tutkimustulosten ja teknologian kärjessä pysymisestä.

Lunder Foundationilla on syvät hyväntekeväisyyssiteet MGH:hen. Vuonna 2010 Lunder Foundation antoi MGH:lle 35 miljoonan dollarin lahjan tukeakseen uutta laitosta, joka valmistui vuonna 2011 ja nimettiin Peter ja Paula Lunderin perheen kunniaksi, sekä 5 miljoonan dollarin lisälahjan koulutusaloitteen kehittämiseksi ja käynnistämiseksi. terveydenhuollon tarjoajilla Mainessa. Säätiön uusi 50 miljoonan dollarin sitoumus otetaan huomioon sairaalan nykyisessä varainkeruussa, Kampanja joukkokenraalillejonka tavoitteena on kerätä 3 miljardia dollaria 31. joulukuuta 2024 mennessä, mikä on suurin varainkeruukampanja sairaalan 210-vuotisen historian aikana ja suurin valtakunnallinen kampanja erillisen akateemisen lääketieteellisen keskussairaalan rakentamiseksi.

“Lunder Foundationilla on vahva ja pitkäaikainen sitoutuminen tukemaan innovaatioita korkeakoulutuksessa ja terveydenhuollossa”, sanoi säätiön puheenjohtaja Kevin Gillis. “Meillä on ilo auttaa käynnistämään nämä uudet aloitteet Mass Generalissa ja uskomme, että niillä on vaikutusta potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten elämään koko alueella ja sen ulkopuolella.”

Peter L. Slavin, MD Academy for Applied Learning in Health Care toimii institutionaalisena keskuksena tälle kunnianhimoiselle hankkeelle. Tämä uusi keskus, joka on nimetty tunnustuksena entiselle sairaalan johtajalle ja hänen pitkäaikaiselle sitoutumiselleen koulutukseen kaikkien sairaalatehtävien palveluksessa, tukee ja kehittää koulutuspohjaista tiedekuntaa; edistää koulutusinnovaatioita; tutkia ja laajentaa mahdollisuuksia ottaa käyttöön uusia käytäntöjä ja teknologioita; innostaa ja laajentaa stipendiä oppimisen tieteessä; ja muuttaa ammattienvälisen ja järjestelmän laajuisen lääketieteellisen koulutuksen maisemaa kaikkialla.

“Slavin Academy on suunniteltu nostamaan rimaa omaishoitajien elinikäiselle koulutukselle ja koulutukselle halutuksi, osallistavaksi, saavutettavaksi ja vahvistavaksi osaksi heidän jatkuvasti kehittyvää, henkeä pelastavaa työtä, koulutuskokemusta, joka auttaa parantamaan potilaiden tyytyväisyyttä ja tuloksia rinnakkain”, sanoi Bob Carter, MD, PhD, MGH:n neurokirurgian johtaja ja opetus- ja koulutustoimenpidekomitean puheenjohtaja. Tämä on sairaalan keskeinen koulutussuunnittelu- ja päätöksentekoelin.

Toinen aloite, Lunder Learning Hospital, on “harjoituskenttä” opiskelijoille, harjoittelijoille ja henkilökunnalle kaikkialla laitoksessa. Oppiva sairaala on suunniteltu näyttämään, tuntumaan ja toimimaan kuin sairaala mikrokosmuksessa, jossa on oma poliklinikka, ensiapuosasto, leikkaussali ja erikoisyksiköt. Oppivaan sairaalaan “työntyvät” MGH-tiimit kiertävästi. Palveluntarjoajat harjoittelevat todentuntuisia simulaattoreita ja opetusmalleja sekä potilaita esittäviä näyttelijöitä. Lunder Learning Hospital tulee myös käyttämään uusia teknologioita, kuten virtuaalitodellisuutta, valmistaakseen hoidon tarjoajia monenlaisiin skenaarioihin.

Kliinisen koulutusympäristön lisäksi tämä koulutuskeskus sisältää luokkahuoneita ja yhteistyötiloja. Lunder Learning Hospitalissa tarjottava kokonaisvaltainen koulutus parantaa viime kädessä asiantuntemusta, vähentää virheitä ja edistää myötätuntoista, asiantuntevaa ja tasapuolista hoitoa koko kampuksella. Se toimii myös maailmanluokan resurssina, joka tukee oppijoita ja instituutioita koko alueella, kaikkialla maassa ja ympäri maailmaa.

“Parhaalla mahdollisella tavalla hoidon saaminen riippuu yhä useammin koko sairaalan henkilöstön kouluttamisesta suorittamaan monimutkaisia ​​tehtäviä integroituna hoitotiiminä”, sanoo James A. Gordon, MD, MGH:n koulutuspäällikkö, joka johtaa tätä innovatiivista koulutusmuutosta. “Oppiva sairaala mallintaa koko järjestelmää – ei vain yksittäisiä osia – mahdollistaen yhteisen harjoittelun systemaattisesti. Uskomme, että tämä johtaa entistä tehokkaampiin ja tehokkaampiin tapoihin tarjota terveydenhuoltoa kaikille potilaille.”

Kolmas Lunder-säätiön lahjan mahdollistama aloite auttaa varmistamaan Slavin Academyn ja Learning Hospitalin pitkäaikaisen vaikutuksen. MGH Learning Endowment on perustettu 5 miljoonan dollarin apurahalla, joka tarjoaa ohjelmallisia resursseja ja perustaa kaksi tiedekunnan tuolia: David FM Brown, MD Endowed Education Academy Chair ja Lunder Family Endowed Education Academy Chair, josta tulee James A. Gordon, MD Endowed Education Academyn puheenjohtaja Gordonin eläkkeelle jäämisen jälkeen. Tukituolit tarjoavat joustavaa ja kestävää rahoitusta, jolloin sairaalan johto voi valita tiedekunnan asiantuntijoita ja kouluttajia ja tarjota heille alkurahoitusta innovatiivisiin pilottiprojekteihin sekä resursseja tutkimuksen tekemiseen ja tulosten julkaisemiseen tieteen oppimisen muutoksen edistämiseksi koko terveydenhuollon alalla. .

“Tulevaisuudessa ne terveydenhuoltojärjestelmät, jotka asettavat etusijalle työvoiman koulutuksen, tarjoavat parempaa hoitoa”, Gordon sanoi. “Lunderin säätiön anteliaisuus luo työvoimapohjaisen koulutusyrityksen, joka nostaa Mass Generalin tasaisen korkean suorituskyvyn tasolle, jota ei ole aiemmin nähty terveydenhuoltoalalla ja varmistaa, että lääketieteen ja kliinisen hoidon edistysaskeleet käännetään jokaiselle potilaalle, joka kerta .”

Vaikka varat on osoitettu kokonaisuudessaan kolmelle keskeiselle hankkeelle, Lunder Foundation on haastanut MGH:n yhdistämään lahjan sairaalan koulutuspyrkimysten tukemiseksi. Ottelussa huomioidaan laitoksen osastoille ja ohjelmille annetut lahjat, kuten koulutustuolit ja apurahat, sekä lahjat Slavin Academylle.

“Me Mass Generalilla emme pyri olemaan vain vertaisinstituutioidemme tasolla – haluamme opettaa maailmalle, kuinka muuttaa potilaiden hoitokokemusta”, sanoi Ann Prestipino, MGH:n ja Massachusettsin varatoimitusjohtaja. Yleislääkäreiden järjestö. “Lunder-säätiön visionäärinen lahja mahdollistaa sen, että voimme ottaa käyttöön uuden koulutusmallin, jonka uskomme resonoivan vuosikymmeniä terveydenhuollon laitoksissa – ja mikä tärkeintä, potilaissa, jotka luottavat heihin poikkeuksellista hoitoa.”

Tietoja Massachusetts General Hospitalista

Vuonna 1811 perustettu Massachusetts General Hospital on Harvard Medical Schoolin alkuperäinen ja suurin opetussairaala ja maan kolmanneksi vanhin sairaala. Joka vuosi 1100-paikkaisessa akateemisessa lääkärikeskuksessa hoidetaan yli 50 000 sairaalapotilasta, kirjataan yli 1,5 miljoonaa avo- ja hätäkäyntiä ja synnytetään yli 3800 vauvaa. MGH on jatkuvasti maan parhaiden sairaaloiden joukossa US News & World Reportin “America’s Best Hospitals” -luettelossa. Mass Generalissa toimii MGH Research Institute, joka toteuttaa maan suurinta sairaalapohjaista tieteellistä ohjelmaa, jonka vuotuiset tutkimuskustannukset ovat yli miljardi dollaria ja johon kuuluu yli 8 500 tutkijaa, jotka työskentelevät yli 30 laitoksessa, keskuksessa ja osastossa. Mass General on Mass General Brigham -terveydenhuoltojärjestelmän perustajajäsen.

Katso lähdeversio osoitteessa businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220324005623/en/

yhteystiedot

Mike Morrison, mediasuhteiden johtaja
mdmorrison@partners.org
617-724-6425

Leave a Comment