Koululautakunnan ehdokasfoorumi keskittyy turvallisuuteen, yhtäläisiin mahdollisuuksiin | K-12 Koulutus

Koulujen turvallisuushuolet olivat pääaihe, jota tarkasteltiin Columbian kouluneuvoston ehdokasfoorumissa.

“Miten määrittelet turvallisuuden?” sanoi David Aguayo, Worley Street Roundtablen toiminnanjohtaja. Hän puhui kahdelle hallituksen ehdokkaalle, Suzette Watersille ja Blake Willoughbylle, foorumissa keskiviikkoiltana.

Molemmat turvallisuuteen ja opiskelijoiden yhtäläisiin mahdollisuuksiin vastanneet ehdokkaat olivat heidän priorisoimissaan asioita. Aleah ja Keylan Horn, kaksi piirin opiskelijaa ja rataurheilijaa, moderaattorina tapahtumaa, jota isännöivät virtuaalisesti Faith Voices of Columbia ja Worley Street Roundtable, koulutusta edistävä organisaatio.

Kaksi muuta ehdokasta, Adam Burks ja Andrea Lisenby, eivät voineet osallistua aiempien sitoumusten vuoksi.

Kaksi paikkaa seitsenjäsenisessä hallituksessa, Willoughby’s ja Della Streaty-Wilhoit’s, avautuvat huhtikuun 5. päivän vaaleissa. Ehdot ovat kolme vuotta ja palkattomia.

Turvallisuushuolet

Kun Willoughbyä pyydettiin määrittelemään turvallisuus, hän sanoi, että turvatarvetta on kolme – fyysinen, psyykkinen ja emotionaalinen. Hän sanoi, että koulun resurssivirkailijat voivat auttaa käsittelemään fyysisiä turvallisuusongelmia, mutta piiri tarjoaa myös mielenterveyspalveluita Burrell Behavioral Healthin kautta emotionaalisten ja psykologisten tarpeiden käsittelemiseksi.

Waters määritteli turvallisuuden perustarpeeksi. Hän jakoi myös vanhempana huolensa aseiden turvallisuudesta kouluissa ja suositteli piirille koulutusta siitä, kuinka vanhemmat voivat säilyttää aseita turvallisesti.

“Turvallisuus tarkoittaa vapautta pelosta ja tarpeiden täyttämistä”, Waters sanoi.

Opiskelijoiden kurinalaisuuden osalta ehdokkaat keskustelivat ennakoivasta lähestymistavasta.

Willoughby sanoi, että hallitus haluaa jatkaa koulujen tukemista oikeudenmukaisen tilanteen palauttamiseen tähtäävän oikeuden käytäntöjen täytäntöönpanossa, mikä tarkoittaa suhteiden rakentamista oppilaiden kanssa negatiivisten kurinpitokokemusten estämiseksi. Hän lisäsi, että se voi toimia “tarkistus- ja tasapainojärjestelmänä”, jolla varmistetaan, etteivät opettajat osoita puolueellisuutta vastauksissaan.

Waters sanoi, että kurin pitäisi aina olla pikemminkin opetusmahdollisuus kuin rangaistus. Jos rakennusten välillä on eroja, hän sanoi, hallituksen on otettava se huomioon.

Tasavertainen mahdollisuus

Ehdokkaat käsittelivät myös pelkoa yhtäläisistä mahdollisuuksista resurssien kohdentamisessa.

Waters sanoi, että rahoituksen puute on esteenä opiskelijoiden auttamiselle. Hän lisäsi, että piiri voisi jakaa COVID-19-apurahoja lyhytaikaisten tutoreiden palkkaamiseen.

Willoughby keskusteli rajoituksista liittovaltion apurahojen kanssa. Hän sanoi, että rahat voidaan käyttää palkkaamiseen lyhyen aikavälin erissä ja vain erityistarpeisiin.

“Pyydämme ihmisiä tulemaan CPS:n työntekijöiksi vuodeksi”, Willoughby sanoi. “Se on vaikea myynti.”

.

Leave a Comment