Kennesaw State Bagwell College of Educationin aluna luo aaltoja Georgian akvaariossa

KENNESAW, Ga. (24. maaliskuuta 2022) — Georgia Aquariumin koulutusohjelmien vanhempana johtajana Kennesaw State Universityn alumni Bailey Dawsonilla on elinvoimaisempi luokkahuone kuin hänen aikanaan Cobb Countyn ja Marietta Cityn koulun opettajana. Mutta hän sanoo, ettei hän olisi vielä muutama vuosi sitten odottanut opettavansa kalaparvien parissa.

11 vuoden ajan Dawson opetti Cobb Countyn ja Marietta Cityn kouluissa, viimeksi yläkoulun opettajana Marietta Middle Schoolissa. Tänä aikana hän suoritti sekä opetusteknologian maisterin tutkinnon että koulutusjohtajuuden erikoistutkinnon KSU:n Bagwell College of Educationista.

Nyt hän valvoo kaikkea akvaarion koulutustoimintaa, mukaan lukien ohjelmointia, opetussuunnitelmien kehittämistä, apurahojen hankkimista, kouluttajien ammatillista kehitystä ja kumppanuuksien luomista yhteisön organisaatioiden sekä muiden akvaarioiden ja eläintarhojen kanssa.

Hänen johdollaan Georgia Aquariumista on tullut maailman ainoa STEM-sertifioitu akvaario, ja luokkahuoneeseen on lisätty interaktiivista tekniikkaa, kuten pieniä vedenalaisia ​​droneja, mikroskooppeja ja interaktiivisia tauluja.

Dawson sanoi, että KSU:ssa saama opetusteknologian koulutus on auttanut häntä ohjaamaan häntä roolissaan akvaariossa.

“Sain käyttää kaikkea, mitä opin maisteriohjelmassani, ja siirsin sen joihinkin ohjelmiin, joita olen toteuttanut täällä – kaikkea virtuaaliohjelmoinnista interaktiivisiin tauluihin, joita meillä on täällä akvaariossa”, hän sanoi.

Alabamasta kotoisin oleva Dawson varttui kasvattajan perheessä katsellen isänsä työskentelevän opettajana ja jäävän lopulta eläkkeelle rehtorina. Hän sanoi, että aloittaessaan koulutuksen uran hän ei nähnyt mahdollisuuksia siihen, mitä hän kutsuu epäviralliseksi koulutukseksi. Varttuessaan pienituloisella alueella Dawson sanoi, että useimmat ihmiset ihannoivat rahan seuraamista todellisten intohimonien sijaan. Mutta hän sanoi, että hän päätti puolivälissä yliopiston aikana, että hän ottaisi uskon harppauksen ja seuraa rakkauttaan koulutukseen. Dawson valmistui terveyskasvatuksen kandidaatin tutkinnosta Alabama State Universitystä vuonna 2008, saavutuksella, jonka hän sanoi olevan “tärkeä rooli” hänen tulevaisuudessaan.

Hän lisäsi vain sattumalta vuosia myöhemmin, että hänet esiteltiin Georgia Aquariumin johtajalle opettaessaan Mariettassa ja hän oppi, etteivät kaikki opettajat ole luokkahuoneessa.

”En koskaan käynyt akvaariossa aikuisena enkä tuntenut arkioppimisen maailmaa. En tiennyt, että niille, jotka haluavat kouluttaa eri tavoin, on niin paljon mahdollisuuksia”, Dawson sanoi.

Pian tuon sattumanvaraisen tapaamisen jälkeen Dawsonille tarjottiin työtä opetussuunnitelman asiantuntijana Georgia Aquariumissa, ja hän aloitti työskentelyn Atlantan keskustan nähtävyyksissä vuonna 2019.

Kuva

Dawson sanoi rakastavansa nähdä Georgia Aquariumissa vierailevien lasten silmien syttyvän, kun he katsovat Beluga-valaiden uimavan ohi tai koskettavan rauskua interaktiivisissa säiliöissä, koska hän sanoi näkevänsä heidän innostuksensa oppia.

Adrian Epps, Bagwell Collegen dekaani, sanoi katsoneensa ylpeänä Dawsonin menestystä ja edistävänsä Georgia Aquariumin koulutustavoitteita.

“Kumppanuuspyrkimyksissämme Georgia Aquariumin kanssa viime vuosina olen havainnut Baileyn johtajuuden laajemmissa koulutusyhteisöissä”, Epps sanoi. “Hän on ansainnut yhä enemmän muiden kunnioitusta ja saanut mahdollisuuden johtaa enemmän vastuuta akvaarion koulutustoiminnassa.”

Brian Davis, Georgia Aquariumin presidentti ja toimitusjohtaja, sanoi, että Dawson tekee edelleen vaikutuksen ja on kansallisesti tunnustettu innovaatiostaan, mukaan lukien palvelemisesta National Marine Educators Associationin hallituksessa.

“Hän on sitoutunut rakentamaan kumppanuuksia, jotka sitovat opiskelijat ja tarjoavat innovatiivisia oppimismahdollisuuksia, mukaan lukien etäohjattavat ajoneuvotyöpajat tytöille ja vesiviljelyjärjestelmien integrointi luokkahuoneisiin”, Davis sanoi. “Hänen sitoutumisensa yhteisöllisyyteen, koulutukseen ja luonnonsuojeluun on virkistävää ja osoitus kouluttajien positiivisesta roolista meidän kaikkien tulevaisuuden muovaamisessa.”

– Kirjailija: Thomas Hartwell
Kuvat Jason Getz


Aiheeseen liittyviä tarinoita


Innovatiivisen opetuksen ja oppimisen johtava Kennesaw State University tarjoaa perustutkintoa, jatko- ja tohtorintutkintoa lähes 43 000 opiskelijalleen. Kennesaw State on Georgian yliopistojärjestelmän jäsen, sillä siellä on 11 korkeakoulua kahdella Atlantan metrokampuksella. Yliopiston elinvoimainen kampuskulttuuri, monipuolinen väestö, vahvat globaalit siteet ja yrittäjähenki houkuttelevat opiskelijoita ympäri maata ja maailmaa. Kennesaw State on Carnegien nimeämä tohtorintutkimuslaitos (R2), mikä sijoittuu eliittiryhmään, johon kuuluu vain 6 prosenttia Yhdysvaltain korkeakouluista ja yliopistoista, joilla on R1- tai R2-status. Lisätietoja on osoitteessa kennesaw.edu.

Leave a Comment