Herrera Beutler vierailee Cowlitzin piirikunnan yrityksissä autettuaan saamaan pienyrityslainan

Kirjailija: Brennen Kauffman / The Daily News

Puolikuorma-auton moottorin korjaustöiden äänet kaikui Shaynen Diesel and Auto Repairista tiistaiaamuna, kun omistajat tapasivat kongressiedustajansa.

Shaynen korjaamo avattiin alkuvuodesta 2019. Liike on pieni perheyritys, jonka kuudesta työntekijästä neljä kuuluu Dunckleen perheeseen. Southwest Washington Kolmannen kongressipiirin edustaja Jaime Herrera Beutler vieraili yrityksessä osana pysähdyksiä Cowlitzin piirikunnassa keskustellakseen siitä, kuinka hän auttoi heitä saamaan pienyrityshallinnolta viime vuonna suuren lainan.

”En voi tehdä kaikkea sitä mekaanisesti, mutta olen keksinyt, kuinka saan byrokraatin tai liittovaltion viraston vastaamaan. Se on minun mehuni”, Herrera Beutler kertoi omistajalle Shayne Dunckleelle hänen vierailunsa aikana.

Jeana Duncklee, Shaynen vaimo ja liikekumppani, haki SBA:lta Economic Injury Disaster Loan -lainaa vuoden 2021 alussa osana COVID-19-apurahoitusta. Duncklee sanoi, että sovellus oli kunnossa lukuun ottamatta ongelmaa lueteltujen sähköpostiosoitteiden kanssa. Kun kuukausia oli yritetty korjata korjausta ja viimeistellä hakemus, laina jäi maksamatta lokakuussa.

”Kenen kanssa puhuin, oli erilainen tarina siitä, mikä oli vialla ja mitä seuraavaksi. Soitin heille viikoittain”, Duncklee sanoi.

Silloin Duncklee alkoi pyytää apua Herrera Beutlerilta ja muilta valituilta virkamiehiltä. Duncklee sanoi, että edustajan toimisto oli ainoa, joka seurasi mielekkäällä tavalla ja auttoi heitä saamaan hyväksynnän lainalle viikkojen kuluessa.

Rahat käytettiin uuden toimiston perustamiseen, uusien korjauslaitteiden hankintaan ja lisähenkilökunnan tuomiseen hetkeksi auttamaan paperityön hoitamisessa.

Herrera Beutler sanoi, että piirin jäsenten auttaminen liittohallituksen kanssa on yksi hänen työnsä suurimmista osista. Milloin tahansa sadat ihmiset ovat kääntyneet hänen toimistoonsa saadakseen apua veteraaniasioiden ministeriöstä, sosiaaliturvasta tai laajemmista rahoituksesta ja apurahoista.

Aiemmin tiistaiaamuna Herrera Beutler tapasi ryhmän Cowlitzin piirikunnan poliiseja keskustellakseen asioiden tilanteesta osavaltion lainsäätäjän viimeisimpien muutosten jälkeen.

Kongressin jäsenen toimisto sanoi, että he auttoivat tarjoamaan 2,38 miljoonaa dollaria Varsinais-Washingtonin asukkaille säästöjen tai etujen kautta liittovaltion virastoilta vuoden 2021 aikana.

”On asioita, joita ei voi tapahtua, mutta en halua olla se, joka sanoo ihmisille ei. Käytämme kaikkia tässä toimistossamme olevia vipuja saadaksemme ihmiset tyydyttävään lopputulokseen, Herrera Beutler sanoi.

Leave a Comment