Arizona House hyväksyy yritysten kiinteistöveron alennuksen | arizonan uutiset

Kirjailija: BOB CHRISTIE, Associated Press

PHOENIX (AP) – Arizonan talon lattialla kesti pitkän näkemyksen, kun republikaanien kannattajat suuryritysten kiinteistöveron alennuksessa nojasivat GOP-lainsäätäjään vaihtamaan äänensä kyllä, mutta veronalennukset ovat lähellä republikaanien kuvernööriä. Doug Duceylle hänen allekirjoituksestaan.

Keskiviikon puolueen voitto 31-28 republikaanien Senille. JD Mesnardin lakiesitys tuli sen jälkeen, kun hän liittoutui edustajainhuoneen johtajien kanssa edustajainhuoneessa painostaakseen edustajaa. Brenda Barton muuttaa äänensä. Pieni parlamenttimuutos tarkoittaa, että senaatissa tarvitaan toinen äänestys ennen kuin se menee Duceyn pöydälle.

Puoli tuntia kestäneiden republikaanien puheiden jälkeen, joissa he ylistivät verohelpotuksen antamisen etuja, Barton murtui ja antoi sille tarvittavan 31. äänen. Hän ei heti vastannut kommenttipyyntöön päätöksestään muuttaa äänensä.

Toimenpide leikkaa vielä yhden prosentin viime vuonna asetettuun omaisuuden arviointisuhteeseen, kun republikaanien johtama lainsäätäjä leikkasi sen 18 prosentista 16 prosenttiin ja neljän vuoden vaiheittainen käyttöönotto 0,5 prosentin välein vuosittain.

Poliittiset sarjakuvat

Leikkauksen oli määrä päättyä vuonna 2025, mutta Mesnardin uusi laki lisää kaksi vuotta puolen pisteen leikkauksia ja jättää sen 15 prosenttiin.

Valtion monimutkaisen kiinteistöverokaavan mukaan tulojen menetys siirretään muihin omaisuusluokkiin, pääasiassa asuntoihin. Mutta tässä tapauksessa valtion yleistä rahastoa hyödynnetään kattamaan 88 miljoonan dollarin ero koulujen valtion perusapuun.

“Tämä lakiesitys on toisaalta mukava yrityksille, jotka maksaisivat alhaisempia kiinteistöveroja”, demokraattinen edustaja. Mitzi Epstein sanoi keskustelun aikana tiistaina. “Jee!”

Toisaalta, hän sanoi, yleisen rahaston hyödyntäminen, josta on tulossa entistä luotettavampi myyntiverojen suhteen, tarkoittaa sitä, että pienemmän tulotason arizonalaiset maksavat yhä enemmän valtion kustannuksista, kun taas yritykset ja varakkaat näkevät tulo- ja kiinteistöveron leikkauksia.

“Köyhä, kutistuva keskiluokka joutuu maksamaan yhä enemmän ja enemmän”, Epstein sanoi.

Rep. Edustajainhuoneen republikaanien enemmistöjohtaja Ben Toma sanoi, että kiinteistöverotaakka on jo siirtynyt noin miljardilla dollarilla, mutta se on siirtynyt asunnonomistajilta ja vapaan ja maatalousmaan omistajilta yrityskiinteistöihin.

“On voittajia ja häviäjiä – olen täysin samaa mieltä”, Toma sanoi. “Häviäjiä ovat yritykset.”

Ja hän sanoi, etteivät vain varakkaat pääse tauolle – kaikki yritykset maksavat kiinteistöveron, eivät vain varakkaat yrittäjät. Hän sanoi myös, että koska uusi veronkevennys astuu voimaan vasta 2027, kiinteistöjen arvonnousu pehmentää tai poistaa iskua.

“Arviolta 48 miljoonaa dollaria vuodessa… se ei tule olemaan”, Toma sanoi. “Tämä yrittää korjata laivaa hieman ja tehdä tästä hieman, mutta oikeudenmukaisempaa.”

Tekijänoikeus 2022 The Associated Press. Kaikki oikeudet pidätetään. Tätä materiaalia ei saa julkaista, lähettää, kirjoittaa uudelleen tai jakaa uudelleen.

.

Leave a Comment