3 oppituntia henkilökohtaisesta brändäyksestä popkulttuurikuvakkeelta Rihanna

Rihanna (syntynyt Robyn Rihanna Fenty) on kiistaton henkilökohtaisen brändäyksen kuningatar. Rihannan työmoraali ja taidot erilaisissa yrityshankkeissa ovat tuoneet hänelle 1,7 miljardin dollarin nettovarallisuuden, mikä tekee hänestä maailman rikkaimman naismuusikon ja rikkaimman naisviihdyttäjän Oprahin (toinen henkilökohtaisen brändäyksen kuningatar!) jälkeen. Rihanna tuli tunnetuksi pop-hiteistään, kuten Umbrella, Diamonds, Shut Up and Drive ja Don’t Stop the Music, mutta on nyt ylittänyt alkuperäisen musiikkiuransa tullakseen popkulttuurin, muodin ja kauneuden johtajaksi. Hän on hyödyntänyt maineensa lanseeraakseen hurjan suositun kauneusbrändin Fenty Beauty ja alusvaatebrändinsä Lingerie Savage x Fenty, ja mukana on oppitunteja kaikille brändäyksestä kiinnostuneille.

Tässä on kolme oppituntia henkilökohtaisesta brändäyksestä popkulttuuri-ikoni Rihannalta.

1) Todellinen osallisuus myy.

Yksi tärkeimmistä brändäysvalinnoista, jonka Rihanna ja hänen tiiminsä tekivät brändin laajentamiseen liittyen, oli pyrkiä todelliseen osallisuuteen. Hänen vaatemerkkinsä pyrkivät valmistamaan kokoja kaikille vartaloille, ja hänen meikkisarjansa lanseerattiin kymmenillä meikkivoiteiden sävyillä, mikä innosti kaikkia perinteisesti vaikeasti löydettäviä tummempia meikkivärejä. Rihanna sanoi Fenty Beauty -lanseerauksessa: “Jokaisessa tuotteessa olin kuin:” Tummaihoiselle tytölle täytyy olla jotain; täytyy olla jotain todella kalpealle tytölle; täytyy olla jotain siltä väliltä…haluat ihmisten arvostavan tuotetta eikä ajattele: ‘Voi, se on söpö, mutta se näyttää vain hyvältä hänen päällänsä’. Tummemmat sävyt mallistosta myytiin heti loppuun. Tämä todistaa, että osallistaminen ei ole vain oikea asia vuoden 2021 maailmassa, vaan se, että mahdollisimman monet potentiaaliset asiakkaat ovat todella osallistavia. myy.

2) Mukauta tuotteitasi.

Yksi Rihannan todellisista vahvuuksista brändäyksessä on luoda tuotteita ja tuotelinjoja, jotka tuntuvat persoonallisilta sekä niitä ostavalle kuluttajalle että suhteessa Rihannan omaan taustaan ​​ja tyyliin. Rihanna on haavoittuvainen kertoessaan, mikä inspiroi häntä lapsuudestaan ​​Barbadoksella, kun hän puhui haastattelussa meikkisarjansa lanseerauksesta ja sanoi: “Kun olin teini Barbadoksella, olin kisoissa, ja äitini teki meikin sitä varten. En koskaan unohda sitä tunnetta, joka minulla oli nähtyäni, miltä ihoni näytti, kun hän laittoi meikkivoiteen kasvoilleni. Se on kuin Photoshop. Pidän siitä, että meikkini näyttää iholta – todella hyvältä iholta. [My mom] työskenteli kosmetiikkatiskin takana Barbadosin tavaratalossa ja teki meikkejä häitä varten. Sieltä tuli pakkomielle kosmetiikkaa ja hajuvettä kohtaan, mutta en saanut käyttää meikkiä, ellei se ollut erityistä tilaisuutta varten. Tämä haavoittuvuus saa hänen yleisönsä tuntemaan olevansa yhteydessä häneen persoonana ja saa hänen tuotteet tuntumaan persoonallisilta ja suhteellisilta.

3) Hyödynnä yleisösi uusiin hankkeisiin.

Rihanna olisi voinut olla tyytyväinen luomaan populaarimusiikkia ja kävelemään punaisia ​​mattoja koko uransa ajan. Hän olisi varmasti voinut ansaita koko uran ja omaisuuden pelkästään noista asioista. Sen sijaan hän päätti hyödyntää mega-maineensa upouusissa hankkeissa eri toimialoilla. Rihannalla on upeat 110 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja 103 miljoonaa Twitterissä, joista hän on tehnyt uskomattoman uskollisen brändiseuraajan. Hänen sitkeät fanit ovat jopa kutsuneet itseään “Rihanna Navyksi”, mikä saattaa kuulostaa äärimmäiseltä, mutta on pakottanut hänen uudet brändihankkeensa taivaan korkeaan menestykseen.

Kun Rihannan henkilöbrändi katapultoituu yhä suurempiin korkeuksiin, hänen nettovarallisuutensa jatkaa nousuaan ja arvokkaita oppitunteja on kaikille. Olipa kyseessä ymmärtäminen, että todellinen inkluusio myy, jokaisen tuotteen yksilöllistäminen huolella tai fanien ja superfaneiden saaminen tukemaan uusia hankkeita, jokainen brändi voi oppia Rihannan uskomattomasta menestyksestä.

.

Leave a Comment