Päivä – Veronmaksajat hoitavat asiat Old Lymessa

Old Lyme – Kaupungin kokouksessa äänestäjät antoivat yksimielisen kannatuksensa monille asioille Halls Roadin parannuksista pandemian helpotuksiin ja avoimen tilan saavutettavuuteen.

Valtuutukset sisälsivät 86 622 dollarin kuluja.

Noin 100 kokouksen veronmaksajaa myönsi 45 000 dollaria Halls Road Improvements -komitealle, jotta se voisi edetä vuoden 2021 yleissuunnitelmassa esitetyllä viitekehyksellä vanhentuneen kaistan muuttamisesta eloisaksi, kävelykelpoiseksi kaupunginosaksi.

Glastonburyssa toimivan BSC Groupin suunnittelutoimiston 48 000 dollarilla luomassa yleissuunnitelmassa vaadittiin kaavoitusmuutoksia ja katukuvan parannuksia Lyme Streetin historiallisen viehätyksen mukaisesti. Maanantai-illan määrärahaan sisältyy 19 000 dollaria sääntöluonnoksen laatimiseen tielle peittävän vyöhykkeen perustamiseksi sekä 13 500 dollaria suunniteltuihin piirustuksiin, joita käytetään valtion apurahahakemuksessa.

Päällysvyöhykekonsepti otettiin esille sen jälkeen, kun edellinen kaavoitushakemus peruttiin, jota jotkut kritisoivat liian rajoittavaksi. Sen sijaan, että luotaisiin kyläalue, jossa jokaisen uutta rakennusta rakentavan tai vanhaa kunnostavan olisi noudatettava uusia säännöksiä, tämä antaa yritysten omistajille ja kehittäjille mahdollisuuden valita, noudattavatko peittoaluemääräyksiä tai olemassa olevia sääntöjä.

Hankkeen katumaiseman puoleen suunnitelluissa piirustuksissa esitetään suunnitelma jalkakäytävistä, ylityksistä, katuvaloista, kävelyreiteistä, maisemoinnista ja jalankulkusillasta Luutnanttijoen yli.

Määrärahaan sisältyy 7 000 dollaria, jolla turvataan kiinteistönomistaja James Graybillin vapaus, jonka avulla päästään vanhaan Lieutenant River -sillan tukipilariin jalankulkusillalle ja polku Florence Griswold -museoon.

Halls Road Improvements -komitea monisteessa sanoi, että silta ja polku auttavat yhdistämään Old Lymen bisnesalueen Arts Districtiin, jota se kuvaili yhdeksi kaupungin “lopullisista hyödykkeistä”.

“Tämä helpotus on tärkeää turvata nyt, jotta varmistetaan tuleva pääsy sillan tukipilarille ja jotta voidaan hakea avustuksia sillan ja polkujen rakentamisen kustannuksiin joen itäpuolella”, komitea sanoi. .

Pandemia-apu

Äänestäjät hyväksyivät jopa 20 000 dollaria liittovaltion pandemian avustusrahastoja East Hamptonissa toimivan konsultin George Krivdan palkkaamiseksi hallinnoimaan apurahaohjelmaa pandemiasta kärsiville pienyrityksille ja järjestöille.

Kaupunki suostui viime syksynä komitealle antamaan suosituksia 2,1 miljoonan dollarin käyttämisestä liittovaltion pandemian avustusapuun. Jäsenet ovat työskennelleet siitä lähtien luodakseen kyselyn, tarkistaakseen 900 vastausta ja tunnistaakseen yhteisön prioriteetteja. Yksi komitean määrittelemästä painopistealueesta on auttaa kompensoimaan yritysten ja voittoa tavoittelemattomien ryhmien tulonmenetyksiä.

American Rescue Plan Committee äänesti viime kuussa kunkin yrityksen tai voittoa tavoittelemattoman järjestön apurahan enimmäismäärästä 10 000 dollaria. Krivda, joka työskenteli samassa asemassa East Windsorissa ja Somersissa, analysoi hakemusten vaatimustenmukaisuuden ja raportoi komitealle siitä, kuka on oikeutettu rahoitukseen.

Kaupunginkokouksen äänestäjät valtuutivat myös 21 622 dollaria osana Ledge Light Health Districtin jäsenkunnille esittämää pyyntöä saada 1 % liittovaltion COVID-19-avustusdollareistaan. Terveysalueen muut kunnat ovat Groton, Ledyard, Lyme, New London, Old Lyme ja Stonington.

Terveysalueen johtaja Steve Mansfield on sanonut, että rahat käytetään muun muassa epidemiologisen kapasiteetin laajentamiseen, julkiseen viestintään ja henkilöstön lisäämiseen. Kirjeessään paikallisille johtajille hän huomautti, että American Rescue Plan ei sisällä säännöstä suorasta rahoituksesta terveyspiireille.

Äänestäjät hyväksyivät Yhdysvaltain valtiovarainministeriön salliman kirjanpitomenetelmän, joka virtaviivaistaa pienempien kuntien pandemiaavun raportointiprosessia.

avoin tila

Äänestäjät kannattivat myös muutoksia suojelurajattuuteen, jossa määrättiin pysäköintialueiden rakentamisesta kaupungin omistamalle McCulloch Open Space -kiinteistölle. Muutoksen kieli sallii kolme läpäisevästä pintamateriaalista valmistettua pysäköintialuetta sekä sisältää jäteastiat ja kompostointikäymälät.

Ennen kuin kaupunki osti 312 eekkeriä 600 000 dollarilla vuonna 2019, metsä- ja peltoalue oli rajoitettu yleisölle vuonna 1999 tehdyn suojelurajatteen vuoksi. Avointilatoimikunnan puheenjohtaja Amanda Blair sanoi ennen kokousta saavansa. sopimukseen tehdyt muutokset ovat työläs, laillinen prosessi.

Hän sanoi, että muutos mahdollistaa turvallisen julkisen pysäköinnin.

e.regan@theday.com

.

Leave a Comment