Kansallinen toisen maailmansodan museo nimeää LeDuffin ihmisten ja kulttuurin varapuheenjohtajaksi

Leduff2jpegNEW ORLEANS (lehdistötiedote) – Kansallinen toisen maailmansodan museo on nimennyt tohtori Kim M. LeDuffin ihmisistä ja kulttuurista vastaavaksi varapresidentiksi. LeDuff tulee museoon 23 vuoden uran jälkeen yliopiston ylläpitäjänä, professorina sekä monimuotoisuuden ja osallisuuden asiantuntijana, viimeksi Floridassa. New Orleansista kotoisin oleva ja Xavierin yliopistosta valmistunut LeDuff palasi kotikaupunkiinsa ottaakseen uuden tehtävän valvoen museon henkilöresurssien toimintoja. strateginen suunnittelu; monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja osallisuutta koskevat aloitteet; yhteisön sitoumus; sekä vapaaehtois- ja harjoitteluohjelmat.

“Museo on arvostettu ja näkyvä osa kaupunkia, ja odotan innolla, että saan olla mukana paitsi sisäisen henkilöstömme myös paikallisen yhteisön kanssa tässä uudessa roolissa”, LeDuff sanoi. “Minulla on kunnia liittyä johtoryhmään ja minulla on mahdollisuus kehittää strategioita osallistavan ympäristön vaalimiseksi, mikä auttaa meitä rekrytoimaan ja säilyttämään vahvoja kykyjä tekemällä selväksi, että työntekijöitä arvostetaan ja tuetaan, jotta he voivat tehdä parhaansa.”

Ennen siirtymistään The National WWII Museumiin LeDuff toimi akateemisen sitoutumisen ja opiskelijaasioiden varapuheenjohtajana, monimuotoisuuden johtajana ja joukkoviestinnän professorina Länsi-Floridan yliopistossa Pensacolassa. Hänellä oli keskeinen rooli auttaessaan UWF:ää saavuttamaan kolmen parhaan aseman Floridan hallintoneuvoston suorituskykymittareissa. Hänen johdollaan UWF ansaitsi myös kuusi Higher Education Excellence in Diversity -palkintoa Insight into Diversity -lehdestä. Aiemmin LeDuff työskenteli tiedekunnassa Etelä-Mississippin yliopistossa, Hamptonin yliopistossa Virginiassa ja Xavier University of Louisianassa.

LeDuff on valmistunut St. Mary’s Dominican High Schoolista New Orleansissa, ja hän suoritti tohtorintutkinnon joukkoviestinnästä Indianan yliopistosta, maisterintutkinnon Marylandin yliopistosta College Parkissa ja BA Louisianan Xavier Universitystä. Lisäksi hän suoritti Harvardin yliopiston koulutushallinnon instituutin ja ansaitsi Fundraising Management Certificate -todistuksen Indianan yliopiston Lilly School of Philanthropysta ja Indianapolisin Purduen yliopistosta.

“Olemme iloisia voidessamme toivottaa Kimin tervetulleeksi tähän tärkeään rooliin, joka omaksuu uuden lähestymistavan perinteisiin henkilöresursseihin”, sanoi Stephen J. Watson, National WWII Museumin presidentti ja toimitusjohtaja. “Kim on visionäärinen johtaja, joka tuo ainutlaatuisen näkökulman ja runsaasti kokemusta monimuotoisuudesta ja osallisuudesta, tiimin rakentamisesta, viestinnästä, strategisesta suunnittelusta ja korkeakoulutuksesta, jotka kaikki ovat korvaamattomia, kun tarkastellaan museon tulevaisuutta.”

Leave a Comment