Wacon museot, tapahtumapaikat avaavat ovia valtionkonferenssiin | koulutus

Wacon museot ja nähtävyydet tarjoavat tällä viikolla tervetuliaismaton kollegoilleen ja isännöivät Teksasin museoyhdistyksen vuosikokousta, jossa on vastaanottoja ja toimintaa yli puolessa tusinassa paikassa.

Kyseessä on yhdistyksen ensimmäinen henkilökohtainen konferenssi kahteen vuoteen sen jälkeen, kun COVID-19-pandemia perui vuoden 2020 kokouksen ja muutti viime vuoden tapaamisen virtuaaliseksi.

Kahden vuoden kommunikoinnin jälkeen puhelimitse ja Zoom-konferensseissa pandemiahäiriöiden selvittämisestä, jäsenet ovat valmiita tapaamaan henkilökohtaisesti.

“Museoyhteisö on pieni, ja olemme todella tukeneet toisiamme kahden viime vuoden aikana”, sanoi Mayborn Museumin näyttelyiden apulaisjohtaja ja puheenjohtaja Rebecca Nall yhdessä Dr Pepper Museumin ja Free Enterprise Instituten apulaisjohtajan Joy Summar-Smithin kanssa. Wacon museoyhdistyksen suunnittelukomitean jäsen.

Tämän viikon kokoukseen osallistuu noin 300 TAM-jäsentä, hieman alle kolmannes valtion järjestön jäsenistä. Mayborn-museo toimii konferenssikeskuksena keskiviikkona ja torstaina ja Dr Pepper Museum perjantaina.

Ihmiset lukevat myös…

 • Äidit, Wacon alueen murhan uhrien perheet vaativat rauhaa
 • Doris Millerin muistopuisto uudessa omistuksessa
 • Wacojärveltä vedetty auto ilmoitettiin varastetuksi vuonna 1987
 • Mike Copeland: Bagbydevelopment; Kalifornialaiset, asuntojen hinnat; Antitrust puhua; rakennusluvat
 • Waco viimeistelee jokirantakehityssopimukset Baylorin, Catalystin kanssa
 • Ravintoloita, liiketilaa suunnitellaan monipuoliseksi tuoterakennukseksi Wacon keskustaan
 • Waco PD: Twin Bridges -kuolemat johtuivat toisesta onnettomuudesta
 • Wacon miestä syytetään murhasta vaimon ja äidin ampumisesta
 • NTSB:n mukaan 13-vuotias ajoi lava-autoa, joka törmäsi pakettiautoon Texasissa ja tappoi yhdeksän ihmistä.
 • Päivitys: 9 kuoli, mukaan lukien 6 opiskelijaa Texasin törmäyksessä
 • McLennan Countyn suuren valamiehistön syytteet: 17. maaliskuuta 2022
 • Oak Ridge Boys takaisin kuistilla Wacossa uskollisille faneille
 • Waco ISD:n pää tuntuu olevan “validoitu” tuomioistuimen päätöksellä, jolla vahvistetaan maskin valtuutus
 • Turistit, kevätloman vierailijat tuntevat läsnäolonsa Wacon nähtävyyksissä
 • NCAA Tournament kapselit, Fort Worth Regional: Baylor, Norfolk State, North Carolina, Marquette

“Luulen, että vuosi 2003 oli viimeinen kerta, kun Waco isännöi konferenssia, ja olemme erittäin innoissamme”, Nall sanoi. – Moni asia on muuttunut sen jälkeen.

Tällaisia ​​asioita ovat Mayborn-museon avaaminen, Waco Mammoth National Monument, Wacon taidekeskus ja Wacon keskustan kulttuurialueen perustaminen, puhumattakaan yhdestä osavaltion suurista turistikohteista, Magnolia Marketista. siilot.

Konferenssin päiväsessiot tarjoavat yhdistelmän pääpuheenvuoroja ja moderoituja paneelikeskusteluja, ja illat on tarkoitettu seurustelulle, verkostoitumiselle, viihteelle ja Wacon museoiden esittelylle.

Cameron Parkin eläintarha ja Waco Mammoth National Monument isännöivät osallistujia tiistai-iltana; Maybornin kuvernööri. Bill ja Vara Daniel Historic Village, Texas Ranger Hall of Fame ja -museo sekä Texas Sports Hall of Fame keskiviikkona; ja Art Center Waco, Dr Pepper Museum ja kulttuurialue torstaina.

TAM:n toiminnanjohtaja Alex Freeman sanoi, että museoiden oli valittava erilaisia ​​tapoja tavoittaa yleisöä ja ansaita tuloja COVID-19-sulkujen ja vierailijarajoitusten aikana, ja monet muuttivat ohjelmiaan ja tarjontaansa verkossa. Wacon Mayborn-museo itse asiassa voitti viime vuonna TAM-palkinnon verkkokoulutusohjelmastaan, Mayborn Connect -ohjelmastaan, joka luotiin, kun koulut lopettivat opintomatkansa.

Yleisö, joka ei suurelta osin tuntenut puhelinpohjaista tekniikkaa, kuten QR-koodeja tai lippujen ostoja, oppi kuinka tehdä niin, kun ravintolat omaksuivat kyseiset tekniikat kosketuksettomiin menuihin ja noutoon ovelta. Tämän seurauksena monet museot ottavat todennäköisemmin käyttöön tällaista tekniikkaa yleisön sitouttamiseksi ja tiedottamiseksi, Freeman sanoi.

“Se on maailman tila, jossa olemme”, hän sanoi.

Näistä muutoksista saadut opetukset siirtyivät konferenssisuunnitteluun. Tämän vuoden kokous antaa TAM:n jäsenille mahdollisuuden katsella pääesityksiä, yritysistuntoja ja palkintoesityksiä henkilökohtaisesti tai suoratoistettuna muihin paikkoihin, askeleen päässä perinteisestä konferenssijärjestelystä, jossa pääesityksiä pidetään hotellin juhlasalissa, ja välipala-istunnot vierekkäisissä tiloissa, Freeman sanoi.

Vuosikokouksen ohjelmassa ja esityksissä on myös huomattava Wacon osallistuminen, ja sitä johtaa 17 WAM:n jäsentä ja johtajaa taidejärjestöstä Creative Waco, McGregor’s SpaceX ja Leadership Trek Corp.

.

Leave a Comment