Tarinoiden kertomisen rakennuspalikoiden ymmärtäminen mediassa ja popkulttuurissa

Hector Navarro syntyi San Diegossa, Kaliforniassa, ja kasvoi sarjakuvien ja sarjakuvien parissa. Hän on osallistunut San Diego Comic-Coniin kymmenvuotiaasta asti. Suoritettuaan mediataiteen ja animaation tutkinnon Hector muutti Los Angelesiin työskentelemään visuaalisten tehosteteollisuudessa, ja lopulta löysi tiensä kameran eteen, koukistaen nörttilihaksiaan ja improkomediataitojaan. Hän on sittemmin työskennellyt sellaisissa yrityksissä kuin DC Entertainment, Geek & Sundry, Nerdist, Skybound, El Rey Network ja Nickelodeon. Navarro on tällä hetkellä Internet- ja TV-juontaja Heroes Reforgedissa.

Goldie Chan: Millainen urapolkusi on ollut?

Hector Navarro: Urani alkoi taideopiston jälkeen ja on vaihtunut muutaman kerran. Valmistuttuani työskentelin visuaalisten tehosteiden parissa ja muunsin tavallisia elokuvia 3D-elokuviksi muutamille eri yrityksille. Pidin työstä, pidin sitä erittäin siistinä ja rakastan edelleen hyviä 3D-elokuvia. Mutta olin myös kiinnostunut komedian esittämisestä lavalla ja löysin siihen monia mahdollisuuksia LA:ssa Kun minulla oli mahdollisuus siirtyä kameran ääreen kokopäiväiseen isännöintiin, otin sen ja olen pystynyt tekemään sitä siitä lähtien. , onneksi.

Laulu: Mikä on ollut suosikkikampanjasi tai -projektisi, jonka parissa olet työskennellyt?

Navaro: Minulla on ollut monia työpaikkoja, joista olen rakastanut, mutta uskon, että kaksi parasta on tähän mennessä työskennellyt DC Entertainmentissä ja tavannut monia sarjakuvasankareitani. Sen lisäksi olisi podcastien isännöinti Nickelodeonille ja monien animaatiosankareiden tapaaminen.

Laulu: Mikä on tarina, joka on koskettanut sinua?

Navaro: Vaikuttaa ilmeiseltä, jos tunnet minut, mutta sanon, että Spider-Man: Into the Spider-Verse resonoi minulle todella. Minusta se oli kaunis juhla kaikesta, mitä animaatio voi tehdä (yksi varhaisimmista rakkauksistani), samalla kun se oli hämmästyttävä kunnianosoitus sarjakuvahistorialle (toinen varhaisin rakkauteni). Kaiken lisäksi afrolatinolaisen Spider-Manin näkeminen suurella näytöllä ja pieniä kosketuksia, kuten Miles Moralesin äidin puhuvan espanjaa kotona, vaikutti minuun todella paljon.

Laulu: Ketkä ovat suosikkitarinoitasi ja miksi?

Navaro: Rakastan ohjaaja Denis Villeneuvea ja hänen kunnianhimoista tarinankerrontaansa ja mittakaavaansa, erityisesti hänen työtään uudessa Dune-elokuvassa, joka oli mukaansatempaava ja upea. Sarjakuvataiteilija George Pérez on vaikuttanut minuun syvästi koko elämäni ajan, hänen supersankarinsa ovat jääneet mieleeni näiden hahmojen lopullisina versioina. Ohjaaja/tuottaja Taika Waititi on toinen suosikki. Hänen huumorintajunsa todella toimii minulle, ja arvostan hänen teoksensa teemoja, kuten kolonialismin vaikutusta Thor: Ragnarokissa.

Laulu: Mikä on mahtavan tarinan tärkein elementti?

Navaro: Luulen, että se on jokaiselle erilainen, mutta minulle se on luonteesta kiinni. Pixarin Turning Red sisältää vakuuttavan ja samanhenkisen päähenkilön. Star Trek on franchising-sarja, joka on jatkunut yli 50 vuotta, mutta minulle se palaa aina Spockiin, joka on yksi kaunokirjallisuuden suurimmista hahmoista. Rakastan tarinoita, joita rakastan hahmojen takia. Ja luulen, että yleisö pyytää nykyään yhä tarkempia ja monipuolisempia hahmoja, joiden taustoista useammat meistä voivat samaistua, mikä on mielestäni kaunis asia.

Laulu: Miten kuvailisit henkilöbrändiäsi?

Navaro: Olen kutsunut itseäni sarjakuvalähettilääksi, ja uskon, että voin lisätä siihen myös yleisiä nörttiä. Haluan olla intohimoinen asioihin, joita rakastan, ja jakaa rakkauden kenen tahansa kanssa, joka haluaa kuulla sen. Välitän myös syvästi online-fanomin ruman puolen käsittelemisestä, kuten porttien pitämisestä ja perusrasismista/seksismistä/homofobiasta jne. Jos on juhlat, jotka sulkevat jonkun pois, se ei ole juhla, johon kannattaa mennä.

Laulu: Mitä haluaisit nähdä enemmän tänä vuonna?

Navaro: Haluaisin nähdä useampia yrityksiä, jotka vastaavat erittäin suositusta nörtti-IP:stä ja ilmoittavat selvästi vastustavansa myrkyllistä fandomia. Olemme nähneet jotain sellaista aiemmin, ja mielestäni se on hienoa aina, kun näemme. Haluaisin myös, että samat yritykset joutuvat edelleen vastuuseen siitä, mille poliitikoille he lahjoittavat rahaa. Jos he lahjoittavat poliitikoille, jotka yrittävät säätää lakeja, jotka vahingoittavat LGBTQ-yhteisöä, mutta sitten kääntyvät ja väittävät, että heidän sisältönsä on positiivista homoyhteisölle, jokin ei ole kohdallaan. Ja viimeisenä sanon, että haluaisin nähdä enemmän latinalaisia ​​supersankarielokuvien maailmassa. Olen latino, olen rakastanut supersankareita koko ikäni, ja haluaisin nähdä latinolasten kasvavan yhden (tai useamman) upean hahmon kanssa, jossa he voivat nähdä itsensä ja perheensä.

.

Leave a Comment