Sosiaalisen median menestys vie Phat Ash Bakesin kotiyrityksestä kivijalkakauppaan

Ashley D’Acunto, Phat Ash Bakesin osaomistaja, sanoo, että hän on aina nauttinut leipomisesta huvin vuoksi – ruokkiessaan miehensä Israel Erazoa ja hänen työtovereitaan –, mutta pandemian iskiessä hänellä yhtäkkiä oli enemmän aikaa. käsissä.

”Työskentelin Lululemonissa Winter Parkissa ja kauppa suljettiin COVIDin vuoksi. Ja se antoi minulle aikaa itse asiassa tehdä verkkosivusto ja keskittyä”, D’Acunto sanoi. “Ja sitten se vain todella karkasi siitä, että kaikki olivat puhelimessaan. Kaikki olivat karanteenissa, viettivät aikaa sosiaalisessa mediassa ja Instagramissa, rullasivat, joten se todella toimi meille siinä mielessä.”

[ADD YOUR BUSINESS TO THE FLORIDA FOODIE DIRECTORY]

D’Acunto todella kiittää Lululemonin työtovereitaan siitä, että he kannustivat häntä aloittamaan yrityksen miehensä kanssa. Eräs työntekijä todella antoi hänelle hänen tarvitsemansa nykäyksen.

ilmoitus

“Maddie on ystäväni Lululemonista, joka järjesti ensimmäisen leipomomyyntini. Hän teki minulle ensimmäisen Phat Ash -paidan, jonka hän antoi nimekseen Business. Tarkoitan, että tämä tyttö on uskomaton vain siksi, että hän on hyvä ihminen, D’Acunto sanoi. “Hän sanoi:” Tiedän, että pidät leipomisesta. Sinun pitäisi oikeastaan ​​vain perustaa yritys nimeltä Phat Ash Bakes. Ja minä sanoin: ‘Voi luoja, olet oikeassa. En aio edes muuttaa sitä. Se on täydellinen.'”

Tuo leivonnainen oli D’Acunton ensimmäinen kokeilu keksimyynnissä, mutta kun pandemian seurauksena suuri osa maasta sulki, Phat Ash siirtyi Instagramiin.

“Ihmiset liukuivat DMS:ään, tekivät tilauksen meiltä ja tapasimme heidät Target-parkkipaikalla talomme vieressä”, D’Acunto sanoi. “Ja sitten me sanoimme:” Okei, tällainen näyttää hieman hämärältä. Ja ehkä meidän pitäisi löytää oikea sijainti sen sijaan, että tapaisimme tällä parkkipaikalla ja antaisimme ruskean laukun näille tuntemattomille. Ja niin sitten meillä oli noutopaikka, teimme siitä virallisemman.”

ilmoitus

Tutustu Floridan ruokailija podcast. Löydät jokaisen jakson alla olevasta mediasoittimesta:

Hänen menestys sosiaalisessa mediassa jatkui. Nyt yli 17 000 Instagram-seuraajallaan Phat Ash on muuttanut Orlandon Trendy Mills 50 -alueelle. Yritys jakaa tilan osoitteessa 912 N. Mills Grilled Cheezusin kanssa.

”Sijaitsemme rakennuksen takaosassa. Joten ikään kuin voisit ajaa huomaamattomasti paikkaamme”, D’Acunto sanoi. “Ei ole paljon kylttejä, mikä on tarkoituksellista, joten tuntuu kuin tuntuu “Kyllä, löysin sen.””

D’Acunto sanoi, että hänellä on jo yli 200 makua kekseihinsä, jotka kiertävät sisään ja ulos viikoittain ja kausittain. Aina tarjotaan yksi maku, suklaakeksi.

ilmoitus

“Yksi, et voi mennä pieleen suklaalastulla”, hän sanoi. ”Toiseksi, uskon, että voit aina perustaa sen, kuinka hyviä keksit ovat jonkun suklaalastuista, sillä jos he tekevät hyvän suklaapalan, uskon, että loputkin ovat hyviä. Ja viimeinen syy on, että teemme paljon hyväntekeväisyyttä ja yhteisötyötä. Lahjoitamme 1 dollarin jokaisesta kuun lopussa myymästämme suklaakeksistä eri hyväntekeväisyyteen.”

Phat Ash on lahjoittanut useille hyväntekeväisyysjärjestöille, kuten Zebra Coalitionille, Next Step Orlandolle ja SALT Outreachille.

Florida Foodien uusimmassa jaksossa D’Acunto kertoo, kuinka hänen liiketoimintansa on kasvanut ja mistä inspiraatio hänen kekseihinsä tulee.

ilmoitus

Seuraa Florida Foodie -isäntiämme sosiaalisessa mediassa. Löydät Candace Camposin osoitteesta Viserrys ja Facebook. Lisa Bell on myös Facebookissa ja Viserrys ja voit tutustua hänen lastenkirjaansa “Norman the Watchful Gnome”.


Florida Foodie on WKMG:n ja Graham Median joka toinen viikko julkaistava podcast, joka tarkastelee lähemmin sitä, mitä syömme, kuinka syömme ja mitä vaikutuksia meihin täällä Floridassa ja kaikkiin kaikkialla. Etsi uusia jaksoja Apple Podcastit, Spotifysta tai missä tahansa lataat suosikkipodcastisi.


Tekijänoikeus 2022, WKMG ClickOrlando – Kaikki oikeudet pidätetään.

.

Leave a Comment