Rams-kulttuuri on suuri veto laajavastaanottimelle Allen Robinson II:lle

THOUSAND OAKS, Kalifornia. – Ulkopuolisena tarkkailijana Allen Robinson teki vaikutuksen Ramsin kulttuurista. Nyt kun hän liittyi joukkueeseen kolmen vuoden sopimuksella, se oli yksi suurimmista vetonauloista Los Angelesin uudessa NFL-kotissaan.

“Tuntuu mahtavalta mieheltä, tuntuu hyvältä”, Robinson kertoi theRams.com-sivustolle saavuttuaan ja kierrettyään joukkueen tiloissa. “Ilmeisesti ulkopuolelta katsottuna voit tavallaan nähdä kulttuurin ja myös tuntea sen kulttuurin, jonka Rams ovat luoneet ja perustaneet. Ja myös pelaamalla joidenkin entisten joukkuetovereideni kanssa ja keskustelemalla heidän kanssaan, olipa kyseessä välikausi tai Ennen peliä tai pelin jälkeen Los Angelesin pelaamisesta olen aina kuullut vain hienoja asioita. Joten olen innoissani päästäkseni mukaan siihen.”

Veteraani laivavastaanotin saapuu vietettyään neljä vuodenaikaa Bearsin kanssa, missä hän ylläpiti mainetta kiistanalaisten saaliiden tekemisessä ja luotettavana kohteena. Kolme näistä neljästä kaudesta meni päällekkäin pelinrakentaja Matthew Staffordin kolmen viimeisen kauden kanssa Lionsissa, jolta hän saa nyt syötteitä.

“Kaikki innostaa minua siinä”, Robinson sanoi mahdollisuudesta työskennellä Staffordin kanssa. “Tarkoitan, näimme sen erityisen vuoden, jonka hän kokosi tänä vuonna, mutta hänellä on ollut erityinen ura, aina hänen ja Megatronin (Calvin Johnson) kanssa vietettyihin vuosiin asti. Hän on onnistunut saamaan vastaanottimet aktivoitumaan monin eri tavoin. – kentällä, lyhyitä juttuja, redzone, hänellä on tunne kaikkeen.”

Tämä sopii hyvin yhteen Robinsonin itse kuvailemien monipuolisten taitojen kanssa hänen reittijuoksukykynsä ja kykynsä tehdä kiistanalaisia ​​saaliita, samoin kuin Ramsin päävalmentaja Sean McVayn suunnitelma.

Robinson ei siis odota tässä uudessa kumppanuudessa vain Staffordin käsivarsia, vaan myös McVayn järjestelmän mahdollisuuksia.

“Minulle se, että pystyin tuomaan kiistanalaisen pelikykyni myös loistavalla suunnitelmalla”, Robinson sanoi. “Pystyväni luomaan eristäytymistä, saamaan juoksun jälkeen mahdollisuuksia ja pystymään viemään pelini uudelle tasolle.”

Super Bowl -voittajajoukkueeseen liittyminen teki Ramsista erinomaisen sopivuuden Robinsonille. Nyt hän on päättänyt auttaa heitä saamaan sen takaisin.

“Odotan innolla eniten tätä joukkueen auttamista toiselle Super Bowl -kierrokselle”, Robinson sanoi. “He saivat sormuksensa, ja odotan ehdottomasti innolla omaani. Jos voin olla mukana ajamassa tätä asiaa takaisin, sitä varten olen täällä.”

Leave a Comment