Race for Education 5K -kilpailuun tarvitaan juoksijoita, kävelijöitä

Ilmoittaudu ennakkohinnoitteluun nyt saatavilla

(Seguin) – Valmistaudu, kilpaile, kävele tai tee vapaaehtoistyötä koulutuksessasi.

Kelly Follis, Seguin Education Foundationin toiminnanjohtaja, sanoo, että hänellä on joitain todellisia tavoitteita tämän vuoden Race for Education 5K -kilpailulle, joka järjestetään lauantaina 2. huhtikuuta.

Follis sanoo, vaikka siitä onkin jo jonkin aikaa, kun ryhmä on isännöinyt 5K:ta, mutta hän on innoissaan muutoksista, jotka ovat tulleet tervetulleeksi takaisin tapahtumaan.

“Tämä tapahtuma on erilainen. Meillä ei ole ollut kilpailua vähään aikaan, ja aiemmin se on ollut Starcke Parkissa, mikä on hienoa. Se on ollut syksyllä. Tänä vuonna isännöimme kilpailua The Backyardilla, mikä mielestäni lisää täysin uutta hauskuutta. Se sattuu olemaan myös The Backyardin markkinapäivät, joten siellä tapahtuu paljon. Tästä tulee varmasti hyvä päivä ulkoiluun. Meidän kilpailusta tulee vain todella kaunis kilpailu. Kuljemme Park Westin läpi ja se on aina mukavaa. Aloitamme päivän Camp Gladiatorilla, joka lämmittää meitä, ja sitten heti kun kisa alkaa 2. huhtikuuta klo 9, meillä on ilmaisia ​​lastenaktiviteetteja The Backyardilla ja sitten tietysti kisa päättyy The Backyardille, eikä siellä ole pulaa tekemistä, Follis sanoi.

Follis sanoo, että tapahtuma on suunniteltu jokaisen kuntotason huomioon ottaen. Hän ei vain halua nähdä Seguin ISD -perheiden osallistuvan, vaan rohkaisee kaikkia Seguin-yhteisön jäseniä tulemaan mukaan ja osallistumaan hauskanpitoon.

”Haluan enemmän juoksijoita ja kävelijöitä. Olemme ehdottomasti lemmikkiystävällisiä. Voit ottaa aikaa, nauttia päivästäsi. Voit juosta niin nopeasti kuin pystyt. Olivatpa henkilökohtaiset kuntotavoitteesi mitkä tahansa, emme ole siellä tuomitsemassa. Olemme siellä vain pitääksemme hauskaa yhdessä ja kerätäksemme rahaa hyvään tarkoitukseen, Follis sanoi.

Kun kilpailu on aivan nurkan takana, Follis kannustaa osallistujia ilmoittautumaan nyt.

“Se on kohtuullinen pääsymaksu. Se on 25 dollaria, jos osallistut ennakkoon ja rekisteröidy siis nopeasti. Kisalogomme on suunnitellut Seguin High Schoolin oppilas ja se on todella upea, joten saat t-paidan, jossa on kilpailuehdotuksesi ja muuta swakkia, jonka kokoamisessa työskentelemme, ja sitten meillä on ikäryhmien voittajat 10 vuoden välein. kolmen parhaan joukkoon ja sitten meillä on kaksi kokonaisvoittajaa ja he saavat jotain vähän erikoisempaa kuin mitali”, Follis sanoi.

Follis sanoo, että Seguin Education Foundation (SEF) on 501C3, joka tukee Seguin ISD:n opiskelijoita ja tiedekuntaa “lisoilla”, jotka pitävät oppimisen hauskaa. Hän sanoo toivovansa, että muutamalla osallistujakannustimella ja erilaisella sijainnilla tukijat ovat täydessä vauhdissa 2. huhtikuuta.

“Jokainen kilpailun osallistuja saa ilmaisen juoman valitsemansa. Meillä on vähän ruokaa siellä. Meillä on menossa arvonta. Luulen vain, että tästä tulee hyvä päivä. Tiedän, että saamme suuren osallistujamäärän ja haluan todella rikkoa joitain ennätyksiä tällä kilpailulla. Kisat eivät ole superhalpoja pukea. Kilpailujen takana on joitain kustannuksia. Tämä on Seguin Education Foundation -säätiön varainkeruu, mutta haluamme myös todella saada ihmiset, perheet ulos nauttimaan päivästä, Follis sanoi.

Ilmoittautuminen on tällä hetkellä saatavilla osoitteessa https://tinyurl.com/yf7eafxp. Myös sponsoreita ja vapaaehtoisia tarvitaan, ja he voivat ilmoittautua osoitteessa https://tinyurl.com/v8thsah9. Linkki ilmoittautumiseen löytyy SEF:n Facebook-sivulta.

Pakettien nouto on perjantaina 1. huhtikuuta klo 13-18.30 Seguin Education Foundationin toimistosta, joka sijaitsee Seguin ISD:n keskustoimistorakennuksessa. Kilpailupäivän ilmoittautuminen ja pakettien nouto alkavat kello 8.00 The Backyardissa, jota seuraa Camp Gladiatorin järjestämä kilpailua edeltävä lämmittely klo 8.50. 5K alkaa klo 9.00, samoin kuin ilmaiset lastenaktiviteetit Tenderhearted Studiossa. Arvonta ja palkintojenjako päättävät tapahtuman klo 10. Takapiha sijaitsee osoitteessa 225 N. Saunders St.

Leave a Comment