Poliisi sitoo New Englandin rikkakasvien ryöstöjä New Bedfordin kotiin

Paikallinen

Viranomaiset uskovat, että ryöstöt on järjestänyt sama ryhmä.

GORHAM, Maine (AP) – Arviolta 59 000 dollarin arvoisten rikkaruohotuotteiden ryöstö Mainen marihuanaliiketoiminnasta lokakuussa on vain yksi sarjasta rikkaruohoihin liittyviä murtoja Uudessa-Englannissa, joita poliisi epäilee saman ryhmän järjestämän.

Ryhmä murtautui Gorhamissa sijaitsevan varaston seinän läpi ja pakeni mukanaan lähes 30 kiloa marihuanaa ja 500 THC-höyrypatruunaa. Portland Press Herald raportoi maanantaina.

Gorhamin poliisi sanoi, että rakennuksen turvakamerat tallensivat videon rekisterikilvestä, mikä johti mahdollisen epäillyn luo, jonka osoite oli New Bedfordissa, Massachusettsissa.

Maine-tuomarin tammikuussa myöntämä kielto osoittaa, että useat marihuana-harrastusyritykset kasvattavat omia tuotteitaan ja lääketieteellisiä marihuana-apteekkeja Mainessa ja Rhode Islandissa on murtauduttu viimeisten kahden vuoden aikana, sanomalehti raportoi.

Lehden mukaan Gorhamin ryöstössä ei ole tehty pidätyksiä.

Gorhamin poliisipäällikkö Christopher Sanborn kertoi sanomalehdelle, että tutkinta oli käynnissä, ja kieltäytyi kertomasta, olivatko liittovaltion virastot mukana.

Maine’s Office of Marijuana Policy kertoi sanomalehdelle, ettei se ollut analysoinut raportteja selvittääkseen, ovatko marihuanayrityksiä vastaan ​​tehdyt rikokset yleistyneet.

Virasto sanoi, että se vaatii luvan saaneita marihuanayrityksiä ilmoittamaan ryöstöistä ja muista rikoksista erillään poliisiraportista, mutta viraston tiedottaja kertoi sanomalehdelle, että monet yritykset eivät tiedä tekevänsä niin. Muut Mainen lainvalvontaviranomaiset eivät tarkkaile erityisesti marihuanaliiketoimintaan liittyviä rikoksia, sanomalehti raportoi.

Mainen osavaltio vaatii virkistysmarihuanayrityksiä ryhtymään tiettyihin turvatoimiin, koska niiden liiketoiminta edellyttää väistämättä marihuanatuotteiden varastointia, sanomalehti raportoi. Monet työskentelevät myös suurilla käteismäärillä, koska marihuanan myyntiä ei ole vieläkään laillistettu liittovaltion tasolla.

Leave a Comment