NTT DATA Business Solutions AG palkittiin useilla SAP® Partner Excellence Awards 2022 -palkinnoilla viidellä alueella

NTT DATA Business Solutions on erityisen ylpeä kotimarkkinoillaan saaduista kunnianosoituksista Saksa osana Keski- ja Itä-Eurooppa (MEE) alueella. Täällä maailmanlaajuisesti aktiivinen SAP-konsultti sai kolme palkintoa luokissa Top Midmarket Cloud Performer, Net-New Names – Cloud Business ja RISE with SAP.

“Olemme iloisia voidessamme tunnustaa NTT DATA Business Solutions AG:n SAP Partner Excellence Award -palkinnon voittajaksi useissa palkintokategorioissa ja maissa”, sanoi Rumyana Trencheva, SAP:n keskimarkkinoiden ja kumppaniliiketoiminnan johtaja. “Tämä voittoisa suorituskyky on osoitus heidän omistautumisestaan ​​auttaa asiakkaita hyödyntämään SAP-pilviratkaisuja muuttaakseen liiketoimintaansa ja menestyäkseen nykypäivän taloudessa.”

NTT DATA Business Solutions palkittiin seuraavissa kategorioissa maailmanlaajuisesti:

  • SAP APJ Award for Partner Excellence 2022 SAP Concur Solutionsille
  • SAP EMEA North Award for Partner Excellence 2022 kestävästä kasvusta
  • SAP EMEA South Award for Partner Excellence 2022 for Marketing Best Practice
  • SAP MEE Award for Partner Excellence 2022 -palkinto keskimarkkinoiden parhaille pilvitoimijoille
  • SAP MEE Award for Partner Excellence 2022 pilvitoimituksesta
  • SAP MEE Award for Partner Excellence 2022 for Net-New Names – Cloud Business
  • SAP MEE Award for Partner Excellence 2022 RISE with SAP:lle
  • SAP North America Award for Partner Excellence 2022 for Cloud Renewal Excellence

Nämä palkinnot osoittavat NTT DATA Business Solutionsin erinomaisen panoksen SAP-ratkaisuja käyttävien yritysten digitaaliseen transformaatioon.

SAP:n laajasta ja monipuolisesta kumppanipohjasta valitut SAP Partner Excellence Awards -ehdokkuudet perustuvat SAP:n sisäisiin myyntitietoihin. Alueellisista ja maailmanlaajuisista SAP-edustajista koostuva komitea määrittää voittajakumppanit kussakin kategoriassa kriteerien, kuten myyntisaavutuksen ja suorituskyvyn, mukaan. Palkinnot jaetaan useissa eri kategorioissa, mukaan lukien kokonaismyynti, innovaatiot, teknologia, palvelut ja ratkaisukohtaiset osa-alueet.

Tietoja NTT DATA Business Solutionsista

NTT DATA Business Solutions suunnittelee, toteuttaa, hallinnoi ja parantaa jatkuvasti SAP-ratkaisuja, jotta ne toimivat yritysten ja niiden ihmisten parhaaksi.

NTT DATA Business Solutions pyrkii auttamaan yrityksiä muuttumaan, kasvamaan ja menestymään, ja se yhdistää SAP-ratkaisujen syvällisemmän asiantuntemuksensa asiakkaidensa liiketoimintamahdollisuuksiin uusimpien teknologioiden kanssa – yksilöllisesti ja kaikilla liiketoiminta-alueilla. Osana NTT DATA -konsernia ja SAP:n globaalina strategisena kumppanina, jolla on läheiset siteet muihin kumppaneihin, NTT DATA Business Solutions tarjoaa asiakkaille ja potentiaalisille innovatiivisille ratkaisuille ja kehityshankkeille pääsyn ja siten edistää merkittävästi innovaatioita ja pitkän aikavälin liiketoimintaa. onnistunut. NTT DATA Business Solutions työllistää noin 12 000 henkilöä 30 maassa.

Tietoja NTT DATAsta

NTT DATA – osa NTT Groupia – on luotettu globaali IT- ja yrityspalveluiden innovaattori, jonka pääkonttori on Tokio, auttaa asiakkaita muuttumaan konsultoinnin, teollisuuden ratkaisujen, liiketoimintaprosessipalvelujen, digitaalisen ja IT-modernisoinnin sekä hallinnoitujen palvelujen avulla. NTT DATA mahdollistaa asiakkaiden ja yhteiskunnan luottamuksen siirtymisen digitaaliseen tulevaisuuteen. Yritys on sitoutunut asiakkaidensa pitkän aikavälin menestykseen yhdistämällä maailmanlaajuisen kattavuuden paikalliseen asiakaskuntaan palvellakseen yrityksiä yli 50 maassa ympäri maailmaa. Vieraile osoitteessa nttdata.com.

SAP ja muut tässä mainitut SAP-tuotteet ja -palvelut sekä niiden vastaavat logot ovat SAP SE:n (tai SAP:n tytäryhtiön) tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksa ja muissa maissa. Lisätietoja tavaramerkeistä ja huomautuksia on osoitteessa http://www.sap.com/corporate-en/legal/copyright/index.epx. Kaikki muut mainitut tuote- ja palvelunimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Tietoja NTT DATA Business Solutionsista

NTT DATA Business Solutions suunnittelee, toteuttaa, hallinnoi ja parantaa jatkuvasti SAP-ratkaisuja, jotta ne toimivat yritysten ja niiden ihmisten parhaaksi.

NTT DATA Business Solutions pyrkii auttamaan yrityksiä muuttumaan, kasvamaan ja menestymään, ja se yhdistää SAP-ratkaisujen syvällisemmän asiantuntemuksensa asiakkaidensa liiketoimintamahdollisuuksiin uusimpien teknologioiden kanssa – yksilöllisesti ja kaikilla liiketoiminta-alueilla. Osana NTT DATA -konsernia ja SAP:n globaalina strategisena kumppanina, jolla on läheiset siteet muihin kumppaneihin, NTT DATA Business Solutions tarjoaa asiakkaille ja potentiaalisille innovatiivisille ratkaisuille ja kehityshankkeille pääsyn ja siten edistää merkittävästi innovaatioita ja pitkän aikavälin liiketoimintaa. onnistunut. NTT DATA Business Solutions työllistää noin 12 000 henkilöä 30 maassa.

Tietoja NTT DATAsta – osa NTT Groupia

NTT DATA – osa NTT Groupia – on luotettu globaali IT- ja yrityspalveluiden innovaattori, jonka pääkonttori on Tokio. Autamme asiakkaitamme muuttumaan konsultoinnin, toimialaratkaisujen, liiketoimintaprosessipalvelujen, digitaalisen ja IT-modernisoinnin sekä hallittujen palveluiden avulla. NTT DATA mahdollistaa heidän ja yhteiskunnan luottavaisen siirtymisen digitaaliseen tulevaisuuteen. Olemme sitoutuneet asiakkaidemme pitkän aikavälin menestykseen ja yhdistämme maailmanlaajuisen kattavuuden paikalliseen asiakashuomioon palvellaksemme heitä yli 50 maassa ympäri maailmaa. Vieraile osoitteessa nttdata.com.

SAP ja muut tässä mainitut SAP-tuotteet ja -palvelut sekä niiden logot ovat SAP SE:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksa ja muissa maissa. Lisätietoja tavaramerkeistä ja huomautuksia on osoitteessa https://www.sap.com/copyright. Kaikki muut mainitut tuote- ja palvelunimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Median yhteystiedot:

Yritysviestintäjohtaja
Silvia Dicke
NTT DATA Business Solutions AG
Konigsbreede 1
33605 Bielefeld, Saksa
T: +49 (0) 521 91448-107
Sähköposti: [email protected]

LÄHDE NTT DATA Business Solutions AG

.

Leave a Comment