New Park Districtin päällikkö lupasi perustaa “kunnioituksen kulttuurin” hengenpelastajien hyväksikäyttöskandaalin jälkeen

Kaupungintalon kokouksessa maanantaina Chicago Park Districtin johtaja vakuutti huolestuneelle äidille, että käyttöön otetut politiikkamuutokset estäisivät valvojia hyödyntämästä nuoria hengenpelastajia – sellaista käytöstä, joka aiheutti seksuaalisen väärinkäytösskandaalin viime vuonna.

“Isäntäpäällikkönä sinulla on sanani, että teen kaikkeni varmistaakseni, ettei mitään tällaista toistu”, Park Districtin toimitusjohtaja Rosa Escareno kertoi yleisölle Horner Parkin kenttätalossa ennen kuin listasi useita uudistuksia, jotka lisäisivät vastuullisuutta. ja antaa nuorille hengenpelastajille luottamusta tunnistaa ja raportoida huonosta käytöstä.

“Emme vain palvele sinua täällä”, hän sanoi.

Escareno toimii väliaikaisena päällikkönä. Hänen edeltäjänsä Michael Kelly erosi tehtävästään sen jälkeen, kun viime vuonna paljastui useita tapauksia, jotka koskivat naispuolisten hengenpelastajien hyväksikäyttöä yleisillä rannoilla ja uima-altailla.

Nainen, joka pyysi, että hänet tunnistetaan vain äidiksi North Centerin naapurustosta, kertoi, että hänellä on 15-vuotias tytär, joka on nuorempien hengenpelastajien ohjelmassa. Hän halusi varmuuden siitä, että osa tulevien hengenpelastajien uudistetusta koulutusohjelmasta sisältäisi tietoa kehon kosketusalueista.

Escareno vakuutti hänelle, että tällainen koulutus järjestettäisiin ja että Chicagon puiston äskettäin muodostettu ennaltaehkäisy- ja vastuullisuusvirasto ryhtyisi ennennäkemättömiin toimiin “kunnioituksen kulttuurin” luomiseksi.

Tapaamisen jälkeen äiti sanoi, että hänen tyttärensä oli joutunut sopimattomiin tilanteisiin muutama vuosi sitten.

“En ollut tyytyväinen johtajien käytökseen tuossa ohjelmassa, kuten pyytäen häntä sosiaaliseen mediaan tai kävelemään. Ja kun huomautin siitä hänelle, hänellä oli “aha!” hetken ja se ei toistunut, koska hän tajusi, että se ei ollut sopivaa, mutta kaikki lapset eivät ole ymmärtäneet sitä”, hän sanoi.

Hän sanoo tuntevansa nyt paremmin, mihin suuntaan puistoalue on menossa.

“Luotan prosessiin. Minusta tuntuu, että tämä osoittaa, että se otetaan vakavasti, hän sanoi.

Silti hän seuraa asioita tiiviisti ja jos vuoden päästä “en näe todisteita siitä… minulla saattaa olla erilainen mielipide.”

Maanantain kokous oli ensimmäinen kolmesta sellaisesta kaupungintalon kokouksesta, joissa asukkaat voivat tarjota panoksensa ennen huhtikuun hallituksen äänestystä, joka hyväksyisi virallisesti ehkäisy- ja vastuullisuusviraston perustamisen.

Toinen tuleva kokous on määrä pitää torstaina klo 18.00 osoitteessa Fosco Park, 1312 S. Racine Ave. Myös virtuaalinen tapaaminen järjestetään 29.3.

Myös maanantain kokouksessa 33. seurakunnan Ald. Deb Mell kyselytunnin aikana yleisön jäsenten kanssa ehdotti, että puistoalue hankkisi Chicago-joen varrella tontin, jossa aiemmin toimi Gordon Tech High School, ja muuttaisi se viheralueeksi.

“Tutkimme asiaa. Tarvitsemme vain lisää rahaa”, Escareno vastasi.

Leave a Comment