Kuvernööri Lamont ilmoittaa 1,3 miljoonan dollarin valtion rahoituksen työpaikkojen kasvuun keskittyvän yrityshautomon perustamiseksi Uuden Lontoon alueelle

Lehdistötiedotteet

22.03.2022

Kuvernööri Lamont ilmoittaa 1,3 miljoonan dollarin valtion rahoituksen työpaikkojen kasvuun keskittyvän yrityshautomon perustamiseksi Uuden Lontoon alueelle

(HARTFORD, CT) – Kuvernööri Ned Lamont ilmoitti tänään, että Connecticutin osavaltion joukkolainakomission odotetaan hyväksyvän 1,3 miljoonan dollarin valtion rahoituksen Itä-Conneticutin kauppakamarin tukemiseksi sen perustamassa Thames River Innovation Centeriä. sijaitsee osoitteessa 92 Eugene O’Neill Drive New Londonissa, ja se tarjoaa alueen yrityksille ja työntekijöille innovaatiokeskuksen ja työskentelytilan.

Keskusta käytetään yrittäjäkoulutukseen, tekniseen oppisopimuskoulutukseen ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä yrittäjien, myös maahanmuuttajien, neuvomiseen olemassa olevista valtion ja paikallisista lupavaatimuksista uuden yrityksen perustamiselle. Sitä hoitaa kamari yhteistyössä 1 400 jäsenyrityksensä kanssa.

Valtionlainalautakunta äänestää asiasta seuraavassa kokouksessaan torstaina 31.3.2022. Toimikunnan puheenjohtajana toimii kuvernööri Lamont.

“Yritysten ja taloutemme tarpeet kehittyvät jatkuvasti, ja uuden Lontoon kaltaisen yrityshautomon perustaminen tarjoaa työntekijöille kaikkialla alueella resurssin kehittää osaamistaan ​​ja löytää mahdollisia työnantajia.” Kuvernööri Lamont sanoi. “Tekemällä yhteistyötä Itäisen Connecticutin kauppakamarin ja sen monien jäsenten kanssa voimme auttaa varmistamaan, että alue jatkaa kasvuaan liike-elämän tarpeiden mukaan.”

Kamari mallintaa keskusta samanlaisten ponnistelujen jälkeen kaikkialla maassa, mukaan lukien UMass Dartmouthin innovaatiokeskus, Berkshiren innovaatiokeskus, Foundry 66 Norwichissa, New Havenin alue, CURE Innovation Commons Grotonissa ja Westerly Education Center.

Täysin toiminnassa kamarin keskuksen tavoitteina on tukea vuosittain noin 100 uuden työpaikan syntymistä ja käynnistää seuraavan vuosikymmenen aikana yli 100 uutta yritystä, joista vähintään 20 % on vähemmistö- ja maahanmuuttajaomistuksessa.

“Haluan kiittää kuvernööri Lamontia ja kamarin hallitusta heidän tuestaan ​​tälle tärkeälle kehitykselle,” Tony Sheridan, Itä-Conneticutin kauppakamarin presidentti ja toimitusjohtaja, sanoi. ”Keskus keskittyy yrittäjäkoulutukseen, tekniseen oppisopimuskoulutukseen ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä neuvoo yrittäjiä, myös maahanmuuttajia, olemassa olevista alueellisista ja paikallisista lupavaatimuksista uuden yrityksen perustamiselle. Kuvernööri sitoutui työskentelemään sisäkaupunkiemme elvyttämiseksi, ja tämä hanke yhdessä osavaltioiden ja osavaltiolaiturin kunnostukseen tehtyjen yksityisten investointien kanssa alkaa vastata tähän sitoumukseen.

“Uuden Lontoon innovaatiokeskus on äärimmäisen tärkeä talouden kehitykselle, erityisesti uusien pienyritysten tukemiselle ja työharjoittelulle”, Tri Stephen Coan, Itä-Conneticutin kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja, sanoi. “Kuvernööri Lamontin tuki tälle hankkeelle korostaa hänen sitoutumistaan ​​vahvan ja elinvoimaisen talouden rakentamiseen Uuden Lontoon, Itä-Conneticutin ja osavaltion tulevaisuutta varten.”

Keskustan ehdotettu sijainti on yritysvyöhykkeen ja liittovaltion mahdollisuuksien vyöhykkeen sisällä kaupungin keskusta-alueen portissa. Sinne pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä, siellä on runsaasti pysäköintitilaa, ja se on lähellä useita alueen suurimpia työnantajia sekä historiallisesti alipalveluttuja kaupunginosia.

Kamarin hallitus, joka toimii keskuksen veroasiamiehenä ja johtajana, on hyväksynyt kamarin pääkonttorin siirtämisen New Londoniin tämän hankkeen toteuttamiseksi. Lisäksi kammiosta tulee ankkurivuokralainen ja se sitoo vuosittain resursseja keskuksen toimintaan ja johtamiseen, mikä kaikki tarjoaa kipeästi kaivattua synergiaa New Londonin ja alueen elvyttämiseksi.

“Kauppakamarin palauttaminen historialliseen kotiinsa New Londonin keskustan bisnesalueen sydämessä on ollut olennainen osa visiota kaupungin uudestisyntymisestä Kaakkois Connecticutin taloudelliseksi keskukseksi.” Pormestari Michael Passero sanoi. “Arvostan syvästi, että kuvernööri Lamont jakaa kaupungin unelman ja on sitoutunut tekemään siitä totta.”

Keskuksen yrittäjäkoulutus sisältää kymmenen viikon opetussuunnitelmapohjaisen ohjelman, joka on suunniteltu auttamaan nousevia yrittäjiä muotoilemaan liiketoiminta- tai palveluideoitaan ja kehittämään perusymmärrystä yrityksen perustamiseen. Neljän kuukauden kiihdytysohjelma tarjoaa mahdollisuuksia mentorointiin, opastukseen, resursseihin ja apuun yrityksen kahden ensimmäisen toimintavuoden aikana.

Kamari yhdessä tärkeimpien kumppaneiden, kuten Eastern Connecticut Workforce Investment Boardin, kanssa tarjoaa tukipalveluita eläkkeelle jääville sotilasyhteisön jäsenille auttamalla sovittamaan heidän osaamisensa mahdollisten työnantajien tarpeisiin. Lisäksi keskus tarjoaa kutsuvan tukijärjestelmän saapuville palvelujäsenpuolisoille, yhteyksien luomiseen paikallisiin yrityksiin, mentorointiin ja työharjoitteluun. Kamari toimii myös yhteyshenkilönä oppilaitosten ja paikallisten yritysten välillä auttaakseen oppilaitoksia ymmärtämään alueen nousevan blue tech -uran edellyttämiä taitoja.

Viserrys: @GovNedLamont
Facebook: Kuvernööri Ned Lamontin toimisto

Leave a Comment