Huolehdi yrityksestäsi: Maatalouden ymmärtäminen voi lisätä arvostustamme viljelijöitä kohtaan | Lausunto

Kevät on virallisesti täällä. Kukkia ponnahtaa esiin, puiden silmut nousevat oksille ja linnut alkavat laulaa.

Alamme vihdoin nähdä pientä helpotusta bensapumpussa. American Automobile Associationin mukaan osavaltion kaasun hinnat laskivat keskimäärin lähes kahdeksan senttiä viime viikon aikana. Tennesseen keskiarvo on nyt 4,03 dollaria. Tri-Citiesin keskiarvo on 4,01 dollaria.

Muistiinpanoja kentältä

Tällä viikolla vietetään valtakunnallista maatalousviikkoa, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta maatalousalan merkityksestä.

Olen varma, että olet nähnyt puskuritarroja ja erilaisia ​​kylttejä, joissa lukee jotain “Jos söit tänään, kiitos maanviljelijälle.” Vaikka se on hieno ajatus ja mielestäni meidän pitäisi tehdä, mielestäni on aika viedä tätä arvostusta hieman pidemmälle ja muuttaa se joksikin ehkä suuremmaksi – ymmärrykseksi.

Kongressiedustaja Diana Harshbarger jakaa usein tarinan, joka korostaa, kuinka kauas olemme päässeet juuristamme (kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti). Jos olet puhunut kongressin jäsenen kanssa maataloudesta edes muutaman minuutin, olet todennäköisesti kuullut hänen hämmästyksensä keskustelusta, jonka hän kävi nuoren naisen kanssa, joka luuli, että tomaatit kasvavat puissa. Ymmärrän, miksi tuo keskustelu jäi kiinni Harshbargeriin.

Se ei ole vain muuttuva teknologia, joka on vienyt meidät yhä kauemmaksi yleisestä maataloustiedosta. Uskon, että se on yhdistelmä sukupolvien, koulutuksen, teknologian ja jopa kauppojen, joista ostamme ruokaa, välisiä muutoksia.

Mutta nyt enemmän kuin koskaan uskon, että näemme siirtymisen takaisin maatalouteen, erityisesti pandemian jälkeen. Ja minä ainakin olen iloinen nähdessäni sen.

Ihmiset ostavat kanoja ja sukeltavat tuoreiden munien keräämiseen. Olemme kaikki kuulleet ihmisten Kaliforniasta, New Yorkista ja kaikkialta muualta uskaltavan Tennesseen kaltaisiin paikkoihin – osavaltioon, jossa on runsaasti maataloutta. Tämä ei tarkoita, että he kaikki muuttavat eteläisiin osavaltioihin kasvattaakseen omaa ruokaansa ja tullakseen omavaraisemmaksi, mutta monien kohdalla asia on juuri niin. He ostavat maatiloja, kasvattavat eläimiä ja jopa kasvattavat puutarhoja pellon riveistä pieneen korotettuun sänkyyn parvekkeella.

Siementoimittajat ovat nähneet ennätysmäärät myyntiä eri puolilla maata pandemian iski Yhdysvaltoihin Kun puhuin Hal Lawtonin, Tractor Supplyn toimitusjohtajan ja presidentin kanssa, joka on myös kotoisin Kingsportista, hän sanoi, että hänen yrityksensä on varmasti pannut merkille maatalouden kasvun. , puutarhanhoito ja harrastusmaatalous sekä missä nämä kiinnostuksen kohteet ovat lisääntymässä sekä väestö.

Näen tämän positiivisena muutoksena useista syistä, joista ensimmäinen on melko ilmeinen – itsekestävyys. Suurin osa meistä tulee todennäköisesti edelleen luottamaan paikallisiin ruokakauppoihin suurimman osan ruoastamme, mutta muutaman viime vuoden toimitusketjuongelmien, ruokapulan, paniikkiostamisen ja muiden asioiden jälkeen on mukava tietää, ovatko ruokalähteemme niukat. , voimme kasvattaa ainakin osan ruokaa kotona. Vaikuttaa siltä, ​​että ihmiset etsivät lisää paikallisia vaihtoehtoja, kuten viljelijämarkkinoita ja lihakauppoja, vaikka ei kasvatettaisikaan ruokaa.

Viikonloppuna pohdin, kuinka yhteiskuntamme ei kiinnitä varsinaisesti huomiota siihen, miten ruokamme valmistetaan, tai kongressiedustajamme tomaattipuun tapauksessa, mistä ruoka edes tulee. Näyttää siltä, ​​​​että uskomme, että se ilmestyy vain maagisesti. Useimmat meistä eivät luultavasti koskaan ajattele, kuinka ruokamme on kasvatettu tai kasvatettu ja mitkä muut prosessit ovat valmiit, ennen kuin tavarat pääsevät edes ruokakauppaan matkaavaan kuorma-autoon. Sikäli kuin tiedämme, menemme Food Cityyn tai Krogeriin ja siellä on tomaatit, omenat, kana, leipä, maito ja muut tavarat.

Näyttää siltä, ​​että syy tähän tietämättömyyteen liittyy poissaoloomme prosessista. Nyt en sano, että meidän kaikkien pitäisi lopettaa työmme ja ryhtyä maanviljelijöiksi. Mutta uskon, että prosessin toiminnan ymmärtäminen voisi avata silmämme työhön, joka menee vaunumme (tai “kärrymme”) ruokaan niille, jotka eivät ole kotoisin täältä. Se voi myös auttaa sinua päättämään, mikä on parasta kasvattaa kotona ja mikä on arvokas tuote, liha, maitotuotteet ja enemmän. Meidän tehtävämme on tutkia, tietää ja kiinnittää huomiota siihen, mitä laitamme kehoomme, ja ruoka on jatkuva muistutus siitä.

Jo pelkän pienen kohotetun pennin rakentaminen kurkku- ja tomaattikasveista voi auttaa sinua ja varmasti kaikkia lapsia yhdistämään kasvuprosessiin. Lapset voivat oppia, kuinka ruokaa viljellään, mitä se tarvitsee menestyäkseen ja kuinka paljon vaivaa joidenkin esi-isiemme on täytynyt tehdä, jotta voimme kävellä kauppaan ja ostaa sen ajattelematta. Pelkästään nuo oppitunnit voivat kasvattaa arvostustamme maataloutta ja ruokaa kohtaan.

Ei ole koskaan huono idea kiittää maanviljelijää. Se on tarpeellinen arvostus, mutta ihmettelen kuinka paljon enemmän voimme arvostaa maataloudessa työskenteleviä, jos ymmärtäisimme heidän kamppailunsa ja heidän työnsä arvon.

Ja jos ei muuta, voit vain varmistaa, etteivät muut lapset – tai valitettavasti aikuiset – usko koko elämäänsä, että tomaatit kasvavat puissa.

Lähetä muistiinpanosi, viiteen tai nollaan päättyvät yritysten vuosipäivät ja niihin liittyvät ajatuksesi osoitteeseen mwaters@timesnews.net.

.

Leave a Comment