Guilfordin koulut tutkivat valituksia erityisopetuksen huonosta kohtelusta

GUILFORD – Guilfordin julkisten koulujen erityisopetusopiskelijoiden perheet ovat tehneet valituksia kaupungin ihmisoikeustoimikunnalle väittäen, että henkilökunta kiusaa vanhempia ja muuttaa yksilöllisiä koulutusohjelmia vanhempien tietämättä.

Kymmenen nimetöntä valitusta, jotka komission jäsenet sanoivat olevan vanhempien ja isovanhempien kirjoittamia, kertoivat perheiden väitetyistä kokemuksista oppilaiden palveluista opiskelijoiden arvioinnin, palvelujen ja koulutussuunnitelmien puolustamisen sekä opiskelijoiden väitetysti saamatta asianmukaista koulutusta.


Valitukset, päivätty tammikuussa. 31.-8.3.2022 lähetettiin lautakunnalle, koska perheet pelkäsivät kostotoimia lapsiaan kohtaan, komission jäsen Jo Keogh sanoi kokouksessa 15. maaliskuuta.

“Ymmärtääkseni on myös vähintään yhtä monta ihmistä, jotka osallistuivat tällaiseen keskusteluun, jotka eivät halunneet kirjoittaa kirjeitä edes nimettömänä, koska he pelkäävät kostoa tästä ja heidän mielestään he kokivat, että Yhteyden ottaminen ihmisoikeustoimikuntaan oli heidän viimeinen keinonsa, Keogh sanoi.

Kantelijat toivoivat Keoghin mukaan, että komissio voisi viedä nämä valitukset opetuslautakunnalle. Ihmisoikeuskomissiolla ei ole tutkintavaltuuksia, eikä se voi ryhtyä suoriin toimiin.

Yksi nimettömistä valituksista väitti, että lapsen palveluntarjoajan aukioloaikoja muutettiin ilman muiden suunnittelu- ja sijoitustiimin jäsenten ilmoitusta tai suostumusta heidän kanssaan.

“IEP on laillinen asiakirja, ja muutosten tekeminen IEP:hen PPT-prosessin ulkopuolella on laitonta”, valituksessa sanottiin. “Myöhemmässä PPT-kokouksessa palveluntarjoaja ja muut tiimin jäsenet totesivat selvästi, ettei PPT-kokouksessa tai muuten sovittu näiden aukioloaikojen muuttamisesta.”

Leave a Comment