Dept. of Education pyytää Texasin erityistä ed-syöttöä | koulutus

Jatkuvien raporttien vuoksi Lone Starin osavaltion erityisopetuksen rikkomuksista Yhdysvaltain opetusministeriö on luonut tavan, jolla teksasiperheet voivat jakaa erityisopetuskokemuksensa suoraan liittovaltion viraston kanssa.

Perheet, jotka haluavat jakaa erityisopetuksen tarinoitaan opetusministeriön erityisopetusohjelmien toimiston kanssa, voivat tehdä sen sähköpostitse TXinquiry@ed.gov.

Viime viikkoina useat sotilasperheet ovat jakaneet erityisopetuksen kamppailunsa Heraldin kanssa. Lue lisää täältä: https://bit.ly/3IsJqCg.

Tutkimus: Armeijan erikoisoppilaiden myöhästyneet vuodet

Vammaisoikeuksien puolestapuhuja Robbi Cooper, Decoding Dyslexia Texasista, sanoi, että tämä kehitys on suuri askel oikeaan suuntaan osavaltiolle, joka on vaivannut erityisopetusongelmia viimeisen vuosikymmenen ajan.

“Se on vain pieni sähköpostiosoite, mutta olen niin innoissani siitä”, Cooper kertoi Heraldille puhelimitse maanantaina.

Cooper sanoi, että hän ja muut vammaisten asianajajat ovat pyytäneet liittovaltion virastolta suoraa yhteyttä perheille siitä lähtien, kun liittovaltion tutkinta Texasin erityisopetusohjelmista alkoi vuosia sitten.

“Olemme todella iloisia siitä, että he (opetusministeriö) lopulta hyväksyivät yhden pyynnöstämme, jonka olemme esittäneet vuodesta 2018 lähtien – saada vanhemmille paikka kertoa tapahtumista, koska se ei välttämättä ole sama asia, joka on ilmoitetaan (Texasin koulutusvirastolle). Koulupiirit eri puolilla osavaltiota tekevät edelleen asiat niin kuin haluavat.”

Vuonna 2018 opetusministeriön liittovaltion tutkimuksessa todettiin, että Texas ei ollut käytännössä onnistunut kouluttamaan erityisopetuksen opiskelijoita kieltämällä vammaisille opiskelijoilta heidän tarvitsemiaan työkaluja menestyäkseen koulussa – palvelut, jotka ovat vammaisille opiskelijoille oikeutetusti liittovaltion lain mukaisia. Vuodesta 2021 lähtien opetusministeriö sanoi, että Texas ei ollut vieläkään korjannut erityisopetuksen vaatimustenmukaisuuteen liittyviä ongelmia.

Ilman erityisiä yksilöllisiä palveluja Cooper sanoi, että vammaiset opiskelijat jäävät jälkeen.

“Ryöstämme lapsilta monia asioita, heidän itsetuntonsa, itsetuntonsa ja kykynsä olla tuottavia yhteiskunnan jäseniä”, hän sanoi. ”Näiden nuorten mahdollisuuksien tuhoaminen tulla sellaiseksi, mikä heillä on itsestään, on lasten hyväksikäyttöä, ja se on lopetettava. Vammaiset lapset, joilla ei ole omaa syytään ainutlaatuisia tarpeita, ansaitsevat tukea.”

Cooper sanoi, että opetusministeriön tutkimus antaa vanhemmille lisävastuun.

“He (opetusministeriö) seuraavat, mistä nämä vanhempien valitukset tulevat Texasissa, mikä aihe on, ja se todella antaa meille toisen tason valvontaa, jonka uskon osavaltiomme tarvitsevan kurssin korjaamiseksi”, Cooper sanoi. .

Vanhempia kannustetaan sisällyttämään koulupiiri ja tietty koulu opetusministeriölle lähetettyihin sähköpostiviesteihinsä, hän sanoi.

“Vanhemmat toivottavasti tuntevat, että heidän äänensä vaikuttaa tähän sähköpostiin – että heillä on suora yhteys ihmisiin, jotka valvovat osavaltiomme suurta asiaa”, hän sanoi. ”Ja toivottavasti koulupiirit näkevät, että TEA:n lisäksi opetusministeriö ei katso. Voit paeta muttet piiloutua. Lopulta sinun on noudatettava lakia.”

.

Leave a Comment