BBVA julkistaa maailmanlaajuisen talouskasvatussuunnitelmansa

BBVA käynnistää tämän suunnitelman osana Euroopan rahaviikkoa ja Global Money Weekiä, jotka järjestetään tällä viikolla. BBVA:n Global Financial Literacy Plan noudattaa äskettäin julkaistua Euroopan komissiota ja OECD:tä rahoituslukutaidon puitteet aikuisille Euroopan unionissa ja lisää pankin sitoutumista YK:n edistämä globaali sitoutuminen edistää taloudellista osallisuutta ja taloudellista terveyttä.

Talouskasvatus: BBVA:n strategisten prioriteettien keskeinen työkalu

BBVA uskoo talouskasvatuksen mahdollisuuksiin avaintekijänä ihmisten taloudellisen terveyden parantamisessa ja siirtymisessä kohti kestävämpää taloutta, jotka molemmat ovat pankin strategisia prioriteetteja.

Siksi se on käynnistänyt tämän suunnitelman, joka kuvastaa talouskasvatuksen merkitystä pankille, koulutusta, jota BBVA:n puheenjohtaja Carlos Torres Vila pitää välttämättömänä kestävän ja osallistavan kasvun edistämisessä.

Suunnitelma heijastaa talouslukutaidon integrointia BBVA:t Yhteisön sitoumus 2021–2025 ja on kolme toiminnan painopistettä.

  • Talouskasvatus yhteiskunnalle

Ajatuksena on edistää talousvalistusohjelmien kehittämistä kaikissa maissa, joissa BBVA on läsnä. Tavoitteena on tarjota edunsaajilleen taloudelliset taidot edistää taloudellista osallisuutta ja terveyttä, luoda sietokykyä ja edistää kestävää kehitystä ja investointeja. Se pyrkii myös tarjoamaan digitaaliset taloustaidot keskittyen erityisesti erityisryhmiä, pk-yrityksiä, yrittäjiä ja yhteiskunnan taloudellisia vaikutusmahdollisuuksia yleensä.

  • Talouskoulutus yritystoiminnan tukemiseksi

Tämä koskee erityisten koulutustoimintojen kehittäminen asiakkaille edistää vastuullista taloudellista osallisuutta, välttää taloudellista syrjäytymistä, auttaa parantamaan taloudellista terveyttä, edistämään kestävää käyttäytymistä ja suosimaan siirtymistä.

Asiakkaille suunnattuihin koulutustoimiin, jotka auttavat heitä kohdistamaan taloudellisia päätöksiään ympäristö- ja sosiaalisten mieltymysten mukaisiksi, ovat muun muassa käytännön työkalut hiilijalanjäljen laskemiseen, mikä puolestaan ​​opettaa heitä pienentämään tätä jalanjälkeä ja omia energiakustannuksiaan.

  • Talouskasvatusta yhteistyön edistämiseksi

Kaikkien sidosryhmien yhteistyö on välttämätöntä kestävämmän ja osallistavamman yhteiskunnan saavuttamiseksi. BBVA pyrkii edistämään talouskasvatuksen merkitystä sekä organisaatioiden välistä ja alan sisäistä yhteistyötä tekemällä yhteistyötä ulkopuoliset sidosryhmätkehitys poikkileikkausprojektit BBVA:n muiden alueiden kanssa ja levittäminen talouskoulutuksesta.

Joitakin esimerkkejä tämän toimintalinjan toiminnoista ovat BBVA:n talouskoulutuksen ja -valmiuksien keskus ja paikalliset liittoutumat, kuten UNAM ja BBVA Meksikossa.

BBVA:n sitoutuminen talouskasvatukseen

BBVA:n sitoutuminen talouskasvatukseen ei ole mitään uutta. Vuonna 2008 pankki käynnisti ensimmäisen globaalin talouskasvatussuunnitelmansa; siitä lähtien vuoteen 2021 asti se on tarjonnut taloustieteiden ja -taitojen koulutusohjelmia kaikissa toimintamaissaan.

Tähän mennessä, BBVA-työpajoihin on osallistunut 16,5 miljoonaa ihmistä ja yli 32 miljoonaa on käyttänyt talouskasvatuksen sisältöä saatavilla digitaalisten alustojen kautta. Tänä aikana BBVA on investoinut yli 94 miljoonaa euroa talouskasvatusohjelmissa ympäri maailmaa ja yli 5000 BBVA:n työntekijää ovat olleet vapaaehtoisina talousvalistusohjelmissa.

“,”location”:”bottom”,”categoria_onetrust”:”C0002″},{“script”:”Google Tag Manager – 1/2″,”codigo”:”rnrnrn“”location”:”head”,”categoria_onetrust”:”C0002″},{“script”:”Google Tag Manager – 2/2″,”codigo”:”rnrn“,”location”:”body”,”categoria_onetrust”:”C0002″},{“script”:”AddThis”,”codigo”:”rnrnrn “”location”:”bottom”,”categoria_onetrust”:”C0004″},{“script”:”pixelES”,”codigo”:”“”location”:”head”,”categoria_onetrust”:”C0004″},{“script”:”pixelCO”,”codigo”:”rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn rn rn”,”location”:”head”,”categoria_onetrust”:”C0004″},{“script”:”pixelPE”,”codigo”:” rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn rn rnrn”,”location”:”head”,”categoria_onetrust”:”C0004″},{“script”:”pixelAR”,”codigo”:”rnrnrnrnrnrnrnrnrnrn rn “”location”:”head”,”categoria_onetrust”:”C0004″},{“script”:”pixelMX”,”codigo”:”“”location”:”head”,”categoria_onetrust”:”C0004″},{“script”:”pixelFacebookGlobal”,”codigo”:”rnrnrnrn”,”location”:”head”,”categoria_onetrust”:”C0004″}]; /* ]]> */

Leave a Comment