Alabaman senaatti tähtää matematiikan peruskoulutuksen parantamiseen – The Hartselle Enquirer

Erityisesti Kysyjälle

Alabaman osavaltion senaatti äänesti viime viikolla julkisten ala-asteen oppilaiden matematiikan tason parantamista koskevan lainsäädännön hyväksymisestä.

Sponsorina Sen. Arthur Orr, R-Decatur, joka toimii Finance and Taxation Educationin puheenjohtajana ja sen tukena. Tim Melson, R-Florence, joka toimii koulutuspolitiikan puheenjohtajana, Alabama Numeracy Act kieltää opetussuunnitelmastandardien, jotka tunnetaan yleisesti nimellä Common Core State Standards, käytön julkisessa päiväkodissa 12-luokan kouluissa.

“Vain kolmasosa koulujärjestelmistämme tai 10 prosenttia neljännestä kahdeksaan luokkaan opiskelijoista on taitavia matematiikassa”, sanoi Orr. “Tämä on hälyttävä tilasto, jota emme voi enää sivuuttaa.

”Kouluissamme ei ole ollut kiirettä yrittää parantaa matematiikan opetusta, ja seurauksena on, että epäonnistumme näissä lapsissa. Vastuu ratkaisujen ehdottamisesta on meillä”, Orr jatkoi. ”Laskulaskenta mahdollistaa satojen matematiikan valmentajien palkkaamisen tukemaan opettajiamme luokkahuoneessa – auttamaan heitä, kouluttamaan heitä ja näyttämään uusimmat tekniikat. Se luo myös puitteet vastuullisuudelle opiskelijan menestymisen varmistamiseksi.

”Lainsäätäjän konservatiivisen budjetoinnin vuoksi viime vuosikymmenen aikana meillä on tarvittavat keinot investoida opiskelijoihimme ja opettajiimme.

“Arvostan Sen. Melson ja kollegani senaatissa heidän tuestaan ​​tälle kriittiselle säädökselle.

Melson sanoi, että “emme voi olla tyytyväisiä” Alabaman osavaltion “kuolleessa viimeisenä matematiikan koulutuksessa”.

“On sääli, että Alabaman opiskelijat eivät saa ansaitsemaansa koulutusta, ja lainsäätäjien on aika tehostaa ja tarjota todellisia ratkaisuja koulutuksen parantamiseen kaikkialla osavaltiossa”, Melson lisäsi. “Kiitän puheenjohtaja Orria hänen johtajuudestaan ​​ja jatkuvista ponnisteluistaan ​​luoda lisää tukea opettajillemme, jotta voimme tarjota opiskelijoillemme menestyvän ympäristön.

“Numeracy Act on merkittävä askel oikeaan suuntaan, ja se vaikuttaa suuresti lasten saamaan koulutukseen ja asettaa heidät valoisampaan tulevaisuuteen.”

Numerointilaki tarjoaa matematiikan opetusta edelleen paranneltuna julkisissa kouluissa ja keinon lisätä matematiikan luokkatasoista taitoa päiväkoti- ja viidenteen luokkaan asti.

Se perustaa ja tarjoaa kesäoppimisohjelmia, arviointikokeita, vastuullisuusstandardeja opettajille ja rehtoreille sekä lisäkoulutusta ja -standardeja opettajankoulutusohjelmille.

Se edellyttää myös, että osavaltion superintendentti ja osavaltion opetuslautakunta irtisanovat Yhdysvaltojen opetusministeriön kanssa tehdyn joustovapaussopimuksen, joka koskee liittovaltion perus- ja keskiasteen koulutuslakia, joka sisältää valtion yleisten perusstandardien hyväksymisen.

Numeracy Act siirtyy nyt edustajainhuoneen harkittavaksi.

Leave a Comment