792 miljardin dollarin globaali mahdollisuus liikematkustamiseen vuoteen 2026 mennessä

  • Globaali kilpailukyky ja keskeisten kilpailijoiden markkinaosuudet
  • Läsnäolo markkinoilla useilla eri maantieteellisillä alueilla – Vahva/Aktiivinen/Niche/Triviaali
  • Online-interaktiiviset vertaisverkkoyhteistyöhön räätälöidyt päivitykset
  • Pääsy digitaalisiin arkistoihin ja MarketGlass-tutkimusalustaan
  • Ilmaiset päivitykset yhden vuoden ajan

Editointi: 9; Julkaistu: Helmikuu 2022
Executive-allas: 1404
Yritykset: 70 – Mukana olevia pelaajia ovat ADTRAV Corporation; Airbnb, Inc.; American Express Global Business Travel; BCD Travel; Booking Holdings Inc.; CWT; Egencia LLC; Fareportal, Inc.; Flight Center Travel Group; FROSCH International Travel, Inc.; Ovation Travel Group; Travel Leaders Group, LLC; Wexas Travel ja muut.
Kattavuus: Kaikki tärkeimmät maantieteelliset alueet ja keskeiset segmentit
segmentit: Palvelu (ruoka ja majoitus, virkistys, kuljetus); Matkustaja (ryhmä, yksin); Loppukäyttö (yritys, hallitus)
Maantiede: Maailman; USA; Kanada; Japani; Kiina; Eurooppa; Ranska; Saksa; Italia; Yhdistynyt kuningaskunta; Espanja; Venäjä; Loput Eurooppa; Aasian ja Tyynenmeren alue; Australia; Intia; Etelä-Korea; Loput Aasian ja Tyynenmeren alue; Latinalainen Amerikka; Argentiina; Brasilia; Mexico City; Loput Latinalainen Amerikka; Lähi-itä; Iran; Israel; Saudi-Arabia; Yhdistyneet arabiemiirikunnat; Loput Lähi-itä; Afrikka.

Ilmainen projektin esikatselu – Tämä on käynnissä oleva maailmanlaajuinen ohjelma. Tutustu tutkimusohjelmaamme ennen ostopäätöksen tekemistä. Tarjoamme ilmaisen pääsyn päteville johtajille, jotka ohjaavat strategiaa, liiketoiminnan kehittämistä, myyntiä ja markkinointia sekä tuotehallintatehtäviä esillä olevissa yrityksissä. Esikatselut tarjoavat syvän sisäpiiriläisen pääsyn liiketoimintatrendeihin; kilpailukykyiset tuotemerkit; verkkotunnuksen asiantuntijaprofiilit; ja markkinatietomalleja ja paljon muuta. Voit myös rakentaa oman räätälöidyn raportin käyttämällä MarketGlass™-alustaa, joka tarjoaa tuhansia datatavuja ilman velvollisuutta ostaa raporttiamme. Esikatsele rekisteriä

ABSTRAKTI-

Globaalit liikematkamarkkinat tavoitettavissa 792 biljoonaa dollaria vuoteen 2026 mennessä
Liikematkat voidaan kuvata työntekijöiden kotimaan tai kansainväliseksi matkustamiseksi osallistuakseen erilaisiin liiketoimintaan liittyviin aktiviteetteihin, kuten kokouksiin, tuotelanseerauksiin, messuihin ja yritysten markkinointiin parantaakseen liiketoimintamahdollisuuksia entisestään. Työn, viihteen, majoituksen ja kuljetusten ymmärtäminen, liikematkailu on yksi tärkeimmistä maailmantalouden vaikuttajista. Monikansallisten organisaatioiden työntekijät matkustavat usein eri maiden kohteisiin liike- ja markkinointitarkoituksiin. Markkinoilla on erilaisia ​​liikematkailualan tarpeisiin vastaavia toimistoja ja matkayrityksiä, jotka kilpailevat turvallisuustoimenpiteiden, palveluvalikoiman, valtion lisensoinnin ja hinnoittelun perusteella. Liikematkustuksen kasvu on tarjonnut organisaatioille mahdollisuuden hallita työntekijöidensä matkustustarpeita matkatoimistojen tarjoamien matkaohjelmien, -palveluiden ja online-itsevaraustyökalujen avulla. COVID-19-kriisin keskellä Business Travelin globaalit markkinat arvioivat n 665,3 biljoonaa dollaria vuonna 2022, sen ennustetaan saavuttavan tarkistetun koon 792 biljoonaa dollaria vuoteen 2026 mennessä, kasvaen 3 prosentin CAGR:llä analyysijakson aikana. Food & Lodging, yksi raportissa analysoiduista segmenteistä, ennustetaan kirjaavan 3,7 % CAGR:n ja tavoittavuuden. 446,6 biljoonaa dollaria analyysijakson loppuun mennessä. Pandemian ja sen aiheuttaman talouskriisin liiketoimintavaikutusten perusteellisen analyysin jälkeen virkistys-segmentin kasvu tarkistetaan 2,6 %:n CAGR:ksi seuraavalle 7 vuoden jaksolle.

Yhdysvaltain markkinat on arvioitu klo 238,4 miljardia dollaria vuonna 2022, kun taas Kiina on ennustettavissa 48,8 biljoonaa dollaria vuoteen 2026 mennessä
Business Travel -markkinoiden Yhdysvalloissa arvioidaan olevan 238,4 biljoonaa dollaria vuonna 2022. Kiinamaailman toiseksi suurimman talouden, ennustetaan saavuttavan ennustetun markkinakoon 48,8 biljoonaa dollaria vuoteen 2026 mennessä 5,1 prosentin CAGR:n jälkeen analyysijakson aikana. Muita huomionarvoisia maantieteellisiä markkinoita ovat Japani ja Kanadakumpikin ennusti kasvavan 2,2 % ja 3,1 % analyysijakson aikana. Sisällä Eurooppa, Saksa CAGR:n ennustetaan kasvavan noin 2,4 %.

Liikematkailumarkkinoita maailmanlaajuisesti vauhdittavat sellaiset tekijät kuin liiketoiminnan globalisaatio, kehittyneiden teknologioiden, kuten tekoälyn, esineiden Internetin (IoT) yleistyminen ja Internetin levinneisyyden lisääntyminen helpon matkustamisen ja varaamisen mahdollistamiseksi. Liikematkailualan kasvuun vaikuttaa merkittävästi julkisen ja yksityisen matkailun ja matkailualan investointien taso. Tämä johtuu siitä, että tarvittavan infrastruktuurin ja tilojen rakentaminen kapasiteetin laajentamiseen, palveluiden parantamiseen ja olemassa olevan infrastruktuurin ylläpitoon vaatii huomattavia investointeja. Maailmanlaajuisia liikematkustusmarkkinoita, joilla on tällä hetkellä pahin vaihe COVID-19-epidemian vuoksi, ovat vuosien ajan ohjanneet aloitteet kokousten, kannustimien, konferenssien ja tapahtumien (MICE) sekä pienten ja keskisuurten yritysten (pk-yritysten) kehittämiseksi. . Maailmanlaajuisiin liikematkustusmarkkinoihin vaikuttaa merkittävästi kehittyneiden teknologiaratkaisujen tulo, jotka auttavat agentteja ja heidän asiakkaitaan varaamaan mukavimman, edullisimman ja tehokkaimman vaihtoehdon. Tekoäly (AI) on tässä suhteessa kehittynyt uusimpana teknologiana, joka auttaa automatisoimaan prosessia ja eliminoi fyysisen osallistumisen tarpeen erilaisiin kokouksiin tai tapahtumiin, mikä on kriittistä nykyisen pandemian keskellä. Vaikka kehittyneet tekniikat, kuten videoneuvottelut, voivat osoittautua uhkaksi, infrastruktuuri-investointien kasvun ja matkailualan vähittäismarkkinoiden kasvun odotetaan tukevan liikematkailualaa.

Kuljetussegmentti tavoitettavissa 122,7 miljardia dollaria vuoteen 2026 mennessä
Globaalissa kuljetussegmentissä USA, Kanada, Japani, Kiina ja Eurooppa ajaa tälle segmentille arvioitua 1,3 % CAGR:ää. Nämä alueelliset markkinat muodostavat yhdistettyjen markkinoiden koon 93,2 miljardia dollaria saavuttaa ennustetun koon 101,9 biljoonaa dollaria analyysijakson loppuun mennessä. Kiina pysyy nopeimmin kasvavien joukossa tässä alueellisessa markkinaklusterissa. Johtajina ovat mm Australia, Intiaja Etelä-Koreamarkkinat Aasian ja Tyynenmeren alue ennustetaan saavuttavan 15,1 miljardia dollaria vuoteen 2026 mennessä Latinalainen Amerikka kasvaa 1,8 %:n CAGR:llä analyysijakson aikana.
Lisää

MarketGlass™ -alusta
MarketGlass™-alustamme on ilmainen täyden pinon tietokeskus, joka on räätälöitävissä nykypäivän kiireisten yritysjohtajien tietotarpeisiin! Tämä vaikuttajavetoinen interaktiivinen tutkimusalusta on ensisijaisen tutkimustyömme ytimessä, ja se hyödyntää osallistuvien johtajien ainutlaatuisia näkökulmia maailmanlaajuisesti. Ominaisuuksiin kuuluu – yrityksen laajuinen peer-to-peer -yhteistyö; yrityksesi kannalta merkitykselliset tutkimusohjelman esikatselut; 3,4 miljoonaa verkkotunnuksen asiantuntijaprofiilia; kilpailukykyiset yritysprofiilit; vuorovaikutteiset tutkimusmoduulit; räätälöity raportin luominen; seurata markkinoiden kehitystä; kilpailukykyiset tuotemerkit; luoda ja julkaista blogeja ja podcasteja käyttämällä ensisijaista ja toissijaista sisältöämme; seurata verkkotunnuksen tapahtumia maailmanlaajuisesti; ja paljon enemmän. Asiakasyritykset saavat täydellisen sisäpiirin pääsyn projektin tietopinoihin. Tällä hetkellä yli 67 000 verkkotunnuksen asiantuntijan käytössä maailmanlaajuisesti.

Alustamme on ilmainen päteville johtajille, ja se on käytettävissä verkkosivustoltamme www.StrategyR.com tai juuri julkaistun mobiilisovelluksemme kautta osoitteessa iOS kulta- Android

Tietoja Global Industry Analysts, Inc:stä & StrategyR™:stä
Global Industry Analysts, Inc. (www.strategyr.com) on tunnettu markkinatutkimuskustantaja, maailman ainoa vaikuttajalähtöinen markkinatutkimusyritys. Yli 42 000 asiakasta 36 maasta ylpeänä palveleva GIA on tunnettu markkinoiden ja toimialojen tarkasta ennustamisesta yli 33 vuoden ajan.

YHTEYSTIEDOT:
Zak Ali
Johtaja, yritysviestintä
Global Industry Analysts, Inc.
Puhelin: 1-408-528-9966
www.StrategyR.com
Sähköposti: [email protected]

LINKIT
Liity asiantuntijapaneeliimme
https://www.strategyr.com/Panelist.asp

Ota yhteyttä meihin LinkedInissä
https://www.linkedin.com/company/global-industry-analysts-inc./

Seuraa meitä Twitterissä
https://twitter.com/marketbytes

Toimittajat & Media
[email protected]

LÄHDE Global Industry Analysts, Inc.

.

Leave a Comment