Web3-johtaja droppTV julkistaa mustien omistamille yrityksille tarkoitetun “Keep it in the Culture” -kampanjan voittajat

NEW YORK, 21. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — Web3:n johtava käyttöjärjestelmä droppTV julkisti tänään “Keep it in the Culture” -kampanjansa voittajat, joilla tunnustetaan ja tuetaan mustia yrittäjiä. droppTV teki yhteistyötä DJ Duffeyn kanssa (Latosha Duffey), DJ, vaikuttaja ja näyttelijä Basketball Wives -ohjelmassa auttaakseen mustien omistamia yrityksiä navigoimaan Web3:ssa.

“Keep it in the Culture” -kampanjan käynnistämisen jälkeen Black Historyn ja Black Future Month -kuukauden aikana droppTV sai useita satoja mustien omistamia yrityksiä ehdokkaita. Perusteellisen seulontaprosessin jälkeen droppTV valitsi 15 voittajaa ja poimii käsin tuotemerkit, joissa on merkittäviä henkilöitä, tuotteita, joilla on vakuuttavia viestejä ja henkilökohtaisia ​​tarinoita, jotka erottuivat joukosta.

Nämä yritykset sisällytetään droppTV:n innovatiiviseen shopatainment-alustaan, joka tekee heidän tuotteistaan ​​saumattomasti ostettavia suoratoistovideoissa. Seuraavien kolmen viikon aikana jokainen yritys esitellään myös erillisellä mainostaululla Times Squarella.

“Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä näiden mustien omistamien loistavien yritysten kanssa ja auttaa heitä laajentamaan ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Erityisesti olemme keskittyneet auttamaan yrityksiä. hyödyntää Web3-elementtien vauhtia kuten krypto, NFT, shopatainment ja metaverse. Avaintavoitteemme on olla varhaisessa vaiheessa ja saada koulutusta siitä, kuinka nämä elementit voivat auttaa laajentamaan liiketoimintaa”, sanoi Gurps Rai, droppTV:n toimitusjohtaja ja toinen perustaja.

“Heidän “Keep it in the Culture” -aloitteensa esittelee mustien yrittäjien tarinoita, unelmia ja toiveita, mikä on hyvin lähellä sydäntäni”, sanoi DJ Duffey.

“Olen innoissani saadessani osallistua tähän aloitteeseen ja tulla valituksi voittajaksi. droppTV:n innovatiivinen tekniikka on pelin muuttaja, joka auttaa yritystäni ja muita menestymään näillä jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla”, sanoi Asia PurnellGrisellen omistaja ja “Keep it in the Culture” -voittaja.

“Olen innoissani voidessani jakaa näin innovatiivisen, mukaansatempaavan alustan uskomattomien lahjakkaiden taiteilijoiden ja yrittäjien kanssa. droppTV on todella omistettu kulttuurille ja yhteisöillemme. Olemme kiitollisia, että olemme linjassa alustan kanssa, joka tarjoaa mahdollisuuden esitellä taidetamme ja luoda uusia ostokokemuksia yleisöllemme”, sanoi Manny JacksonThread Hausin omistaja ja Keep it in the Culture -voittaja.

Alla droppTV:n “Keep it in the Culture” -kampanjan voittajat:

Ole sinä vaatteet
POMMIA
Britton Apparel
Ruokala & Co.
DRO
Kulttuurivaatteille
Griselle New York
Hoodstar New York
Kalim
Herne & Oliivi
Q LUXURY NEW YORK
Loistavat urheiluvaatteet
The Blasé Co.
Viesti Haus
kaksi päivää

Lisätietoja tästä ja muista kampanjasta on osoitteessa www.aboutdropp.com. Voit käydä ostamassa uusimpia ylellisiä ja katuvaatteita dropp.tv tai lataa droppTV-sovellus iOS:lle ja Androidille.

Tietoja droppTV:stä

droppTV on alan johtava “shopatainment”-käyttöjärjestelmä, joka yhdistää videoiden suoratoiston, sekatodellisuuden ja kokemuksellisen kaupankäynnin – kaikki sen Web3-markkinapaikan avulla.

droppTV:n uraauurtava, oma teknologia yhdistää kuluttajat, luojat ja tuotemerkit yhteentoimivan ekosysteemin kautta. Tämä innovatiivinen verkosto mahdollistaa virtaviivaistetun kokemuksellisen kaupankäynnin fyysisen ja digitaalisen maailman välillä.

Käyttöjärjestelmän kitkaton käyttäjämatka tarjoaa valtavan kaupallistamismallin sisällöntuottajille ja julkaisijoille. Sen avulla brändit voivat myös saavuttaa lisääntynyttä suhdetta, enemmän konversioita ja yksityiskohtaista tietojen attribuutiota. Lisäksi droppTV tarjoaa ainutlaatuiset kattavat kokemukselliset NFT- ja sosiaaliset token-ominaisuudet, jotka antavat kumppaneille ja kuluttajille mahdollisuuden luoda entistä enemmän arvoa Web3:ssa.

Tietoja droppLabsista

droppLabs on kaiken kattava teknologiakonsultointi-, markkinointi- ja täyden palvelun kehitystoimisto, joka keskittyy Web3:een.

Drop360º-lähestymistavan tavoitteena on muuttaa yritykset mukautumaan uuteen Web3-digitaaliseen maisemaan. Alkukonseptien suunnittelusta käyttöliittymä- ja taustaohjelmointiin, jatkuvaan yhteisön kehittämiseen ja tukeen, droppLabs kattaa kaikki osa-alueet organisaation matkasta Web3:een.

droppLabs on kehittänyt useita patentoituja innovaatioita Ai/ML-objektien tunnistamiseen, ssuoratoisto, AR, MR, VR ja krypto.

droppTV Media Yhteystiedot:
Jennifer Razor
Markkinointipäällikkö
[email protected]

LÄHDE droppTV

.

Leave a Comment