Vieraskolumni: SBA:n tehtävänä on auttaa heikommassa asemassa olevia yrityksiä saamaan liittovaltion työtä | Lausunto

Uutena Yhdysvaltain pienyrityshallinnon alueen 6 eteläisen keskusalueen aluehallinnon johtajana yksi painopisteistäni on auttaa heikommassa asemassa olevia pienyrityksiä saamaan isomman osan liittovaltion sopimuspiirakasta. Ja en voisi olla tyytyväisempi SBA:ssa tapahtuviin muutoksiin.

Viimeisten neljän tilikauden aikana yli 80 % pienyrityksistä – joista puolet kuului historiallisesti heikommassa asemassa oleviin sosioekonomisiin ryhmiin – oli lähes jätetty liittovaltion sopimusalueen ulkopuolelle. Viime vuonna mustien omistamat yritykset muodostivat 20 % kaikista pienyrityksistä, mutta saivat vain 2 % liittovaltion sopimuksista. Naiset, veteraanit, maaseutuyritysten omistajat ja muut sosioekonomiset ryhmät eivät myöskään menestyneet paremmin.

Uusi kahden puolueen infrastruktuurilaki tarjoaa pienille yrityksille suurimpia mahdollisuuksia pitkään, pitkään aikaan. SBA toivoo saavuttavansa useita tavoitteita ennen näiden hankintojen alkamista.

Tänä vuonna presidentti Joe Biden allekirjoitti toimeenpanomääräyksen, jolla nostetaan pienten, epäedullisessa asemassa olevien yritysten liittovaltion sopimustavoite 15 prosenttiin vuoteen 2025 mennessä. Tämä yksi muutos tuo arviolta 50 miljardia ylimääräistä dollaria Yhdysvaltain pienille, heikossa asemassa oleville yrityksille seuraavien viiden vuoden aikana. . SBA neuvottelee väliaikaisten sopimustavoitteiden asettamisesta vuodelle 2022.

Mutta SBA tekee enemmän. Se suosittelee muutoksia hallituksen lähestymistapaan kannustaa ja saada 24 liittovaltion virastoa liittovaltion sopimusten yhdistämiseen. Viimeisten viiden vuoden aikana tämä kategorianhallintajärjestelmä on suosinut suuryrityksiä ja tehnyt aivan liian monia sopimuksia pienyritysten ulottumattomissa.

SBA on julkaissut ensimmäistä kertaa eritellyt tiedot eri toimialoista ja sektoreista rodun ja etnisen alkuperän mukaan, mikä edellyttää liittovaltion virastojen seurantaa ja raportointia, kuinka ne tuovat uusia urakoitsijoita, kehittävät monipuolistamisstrategioitaan ja avaavat ovia alipalvetuille yrityksille. Ja lopuksi, SBA kannattaa tänä vuonna uudistuksia virastojen ja yksittäisten liittovaltion sopimuspuolten virkailijoiden suoritustavoitteisiin.

Epäedullisessa asemassa olevien pienyritysten on siis valmistauduttava tekemään sopimus NYT. SBA on jo pitkään tarjonnut 8(a) Business Development Program -ohjelmaa, mutta se ei ole ainoa tapa auttaa. Yritys voi varmistaa, että sen kapasiteetti ja sitoutumiskyky ovat ajan tasalla ja mahdollistavat tarjousvalmiutensa soittamalla apua SBA:n piiritoimistoon.

Vain positiivinen askel nyt voi varmistaa, että yrityksesi on valmis.

Kahden viime vuoden aikana SBA on auttanut toimittamaan lähes 450 miljardia dollaria apua yli kuudelle miljoonalle pienyritykselle ja voittoa tavoittelemattomalle järjestölle American Rescue Planin kautta. Nyt, tämän elämää muuttavan lainsäädännön vuosipäivänä, tämä herkulmainen ponnistelu on päättymässä.

Kun toipuminen alkaa, ilmaantuu uusia mahdollisuuksia.

Ted James on Yhdysvaltain pienyrityshallinnon alueen 6 aluehallintojohtaja ja entinen osavaltion edustaja Baton Rougesta.

.

Leave a Comment