Sabrina Leatherwood valittiin Old Dominionin kansainvälisen liiketoiminnan vuoden opiskelijaksi.

Kasvoin Washington DC:n laitamilla, Sabrina Leatherwood kiinnitti huomiota ympärillään tapahtuvaan hälinään ja kiinnosti. Hän näki myös, kuinka hänen äitinsä Jocelyn Leatherwood menestyi miesvaltaisella alalla ja halusi olla hänen kaltainensa. Kaikki tämä johti siihen, että Leatherwood valittiin Old Dominion Universityn 2021-22 kansainvälisen liiketoiminnan vuoden opiskelijaksi.

Lacrosse-joukkueen juniorimaalivahti Leatherwood oli innostunut saamastaan ​​kunniasta.

“Tuntuu todella hyvältä tietää, että kova työni tuotti tulosta ja kaikki, mitä olen laittanut kouluun, ja mahdollisuudet, jotka minulla on, auttavat minua ansaitsemaan tällaisen palkinnon”, Leatherwood sanoi. “Perheeni saaminen ylpeäksi saa minut tuntemaan oloni todella hyväksi.”

Leatherwood keskustelee paljon perheestä, myös siitä, miksi hän valitsi pääaineensa. Kansainvälisen liiketoiminnan pääaineen painopiste on eurooppalaisessa liiketoiminnassa, eikä se ole sattumaa.

“Isovanhempani ovat kotoisin Euroopasta, isäni äiti on Saksasta ja äitini isä on Hollannista. Minulla on Saksan kaksoiskansalaisuus ja Euroopan passi, joten ajattelin, että siitä olisi hyötyä yritykselle.”

Leatherwood ei itse asiassa ole koskaan käynyt Saksassa, mutta teki matkan Alankomaihin lukion viimeisen vuoden jälkeen. Matka teki pysyvän vaikutuksen.

“Se on kaunis. Se on supervihreä ja erittäin rento elämäntapa verrattuna tähän.”

Liiketoiminnan eurooppalaiseen osaan pääseminen ei ole ainoa Leatherwoodin pääaineen osa, jolla oli perheen vaikutusvaltaa. Liiketoiminnalla oli suuri perherooli, erityisesti hänen äitinsä. Hänen äitinsä on terveydenhuollon rahoitusyhtiön henkilöstöpäällikkö ja täällä isä on lääkeyhtiön kehitysjohtaja.

“Näin äitini työskentelevän liike-elämässä tiimeissä, jotka koostuivat tehokkaasti miesjohtajista, mikä inspiroi minua työskentelemään ahkerasti koulussa, koska haluan olla yhtä menestyvä kuin hän”, Leatherwood sanoi.

Leatherwood on juniori ja hänelle on myönnetty C-USA Commissioner’s Academic Medal -mitali ja hänet nimettiin viime vuoden American Athletic Conference All-Academic Teamiksi. Hänen aikansa ODU:ssa on loppumassa, mutta hän tietää, että hänen on huolehdittava siitä, mikä on hänen edessään.

“Aion keskittyä koulun päättämiseen vahvana. Haen MBA-ohjelmaan, niin katson mihin se sieltä johtaa. Haluaisin työskennellä liiketoiminnan logistiikkapuolella. Minulla on toimitusketjun sivuaine ja huomaan sen todella mielenkiintoista.”

Leave a Comment