Republikaanit, omaksukaa kulttuurisota, risteily voittoon

Konservatiiveille ja republikaaneille Ukrainan nykyinen leimahdus on osoittanut, missä määrin laajemmissa riveissä on syvällisiä ulkopoliittisia erimielisyyksiä. Äärimmäisen haukkamaisista vaatimuksista Yhdysvaltojen määräämästä lentokieltoalueesta tai jopa Venäjän voimamiehen Vladimir Putinin murhasta, kuten Rep. Adam Kinzinger (R-Illinois) ja sen. Lindsey Graham (R-South Carolina) Fox News -juontaja Tucker Carlsonin iltaisin vetoomuksiin raittiutta ja eskaloinnin vähentämistä kohtaan, oikeisto on edelleen syvästi eri mieltä kysymyksistä, jotka liittyvät ulkopolitiikkaan yleensä – ja kuinka parhaiten turvata Yhdysvaltain kansallinen etu. erityisesti Itä-Euroopan teatterissa.

Mutta riippumatta siitä, millaisia ​​erimielisyyksiä ryhmässä tällä hetkellä on ulkopolitiikan suhteen, useimmat republikaanien äänestäjät ovat samoilla linjoilla heidän näkemyksensä suhteen siitä, kuinka puolueen tulisi kohdata vasemmiston tuhoisa kulttuurinen agenda. Aikana, jolloin militantti vasemmisto yrittää päästää biologisten miesten jyräämään naisellisuuden käsitteen yli ja indoktrinoida nuorempaa sukupolvea sivistyspolttoon, joka on kriittinen rotuteoria, republikaanien äänestäjät haluavat puolueensa sukeltavan päätä edellä niin kutsuttuun kulttuuriin. sota-asioita. Republikaanien johtajien on viimeinen aika luopua väärästä kiinnittymisestään koirankorvaiseen, cocktailjuhliin sopivaan tarjontapuolen taloustieteen pelikirjaansa ja siirtyä varovaisesti kulttuurisotakeskeiselle pohjalle.

Ajattele nykyistä taistelua osavaltiossani Floridassa raittiista ja mitatuista vanhempien oikeuksia koulutuksessa koskevasta lakiehdotuksesta, joka on kuitenkin väheksynyt pöyhkeä yrityslehdistö, ilkeänä “Älä sano homoseksuaalina” -laki. Asiaa koskeva säännös, joka saa aikaan kiistan, joka on tätä kirjoitettaessa hyväksynyt lainsäätäjän ja odottaa Gov. Ron DeSantisin allekirjoitus lukee: ”Oppilaitoksen henkilökunnan tai kolmansien osapuolien antamaa luokkahuoneopetusta seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuoli-identiteetistä ei saa tapahtua päiväkodissa luokkaan 3 asti tai tavalla, joka ei ole opiskelijoiden ikään tai kehitykseen sopivaa valtion standardien mukaisesti. ” Käännös: Älä opeta seksiasioita 5- ja 6-vuotiaille, jotka opettelevat lukemaan ja laskemaan kymmeneen.

Meillä on sana ihmisille, jotka kuumenevat ja vaivautuvat yleisestä tarpeesta opettaa lastentarhoille ja ekaluokkalaisille lintuja ja mehiläisiä: perverssi. Lisäksi tällaisten arkaluonteisten keskustelujen ulkoistaminen julkisten koulujen byrokraateille, kaukana oman kodin lohdullisista rajoista, merkitsee holtitonta luopumista vanhempainvelvollisuuksistaan. Mutta aivan liian ennustettavissa oleva, kaikkialla esiintyvä reaktio siitä, mitä edesmennyt Andrew Breitbart kutsui “demokraattien ja median kompleksiksi”, oli hämätä kuvernööriä. DeSantis ja hänen kollegansa Floridan republikaanit homofobian, transfobian, fasismin tai minkä tahansa muun “-fobian” tai “-ismin” vuoksi siniruutuiset wokeratit pitävät nykyään muotia.

Walt Disney Company, jonka pääkonttori on Kaliforniassa, mutta jolla on kuuluisa Florida-läsnäolo, koki myös romahduksen. Toimitusjohtaja Bob Chapek pani merkille vastustavansa lakia ja ilmoitti, että sen jälkeen, kun Disney ei onnistunut lobbaamaan sen hyväksymistä vastaan, se keskeyttäisi kaikki poliittiset lahjoitukset Sunshine Statessa. Muutaman viime päivän aikana jotkut Disneyn työntekijät Floridassa ovat luvanneet kävellä ulos työtaukojensa aikana – ainakin oletetaan, kun he eivät ole liian huolissaan hyveiden ilmaisemisesta koristamalla sosiaalisen median profiilejaan Ukrainan lipuilla. Mieli todella pyörii, kuinka intohimoisia jotkut ihmiset näyttävät olevan opettaessaan nuoria seksiin.

Tämän voimakkaan vastareaktion keskellä, Gov. DeSantis, joka on toistuvasti osoittanut ymmärtävänsä uhkan, jonka pääoma herättää amerikkalaiselle elämäntavalle, on pysynyt uhmakkaana. “Teillä on yrityksiä, kuten Disney, jotka sanovat ja arvostelevat vanhempien oikeuksia. He arvostelevat sitä tosiasiaa, että emme halua transsukupuolisuutta päiväkodissa, ensimmäisen luokan luokkahuoneissa”, hän sanoi viime viikolla Boca Ratonissa järjestetyssä tapahtumassa. Mutta “ensimmäisluokkalaisten ei olisi pitänyt herättää heidän opetussuunnitelmiinsa pakotettua sukupuoliideologiaa.”

Govt. DeSantis päätteli: “Ja niin Floridassa politiikkamme on perustuttava Floridan kansalaisten etuun, ei heränneiden yritysten pohdiskeluun.”

Kuumetason median ja yrityshysteerien lisäksi Floridan republikaanien asenne on suosittu. Äskettäinen Politico/Morning Consult -kysely osoitti, että amerikkalaiset tukevat Gov. DeSantis seisoo mahtavalla 16 pisteen erolla. Mielenkiintoista, että tämä tapahtui siitä huolimatta, että Politico/Morning Consultin mielipidemittaajat sisällyttivät kysymyksen sanamuotoon harhaanjohtavan “Älä sano homoseksuaalia” -smean. Tuore Daily Wire -kysely samasta kysymyksestä, joka teki ei mukaan lukien taipuvainen mustamaalaustarra, joka osoitti amerikkalaisten tukevan Floridan lakia massiivisella 44 pisteen erolla.

Tähän mennessä tämänkaltaisen tuloksen ei pitäisi olla yllättävää: Virginian republikaanit pyyhkäisivät osavaltion laajuiset kilpailut marraskuussa omaksumalla kriittisen rotuteoriakysymyksen. CRT, aivan kuten sukupuoliideologia, tarjoaa republikaaneille mahdollisuuden tukea vanhempien oikeuksia ja kulttuurista järkeä heränneiden liiallisuuksia ja kulttuurista hulluutta vastaan.

Republikaanien tulisi lopettaa hölmöily ja viedä taistelu sivistystoiminnan ydinkysymyksiin, jotka nyt kohtaavat hämmentyneen kansalaisuuden. Amerikkaa ei syntynyt korjaamattomassa rasismissa, eikä se ole järjestelmällisesti rasistinen nykyään; biologisella sukupuolella on edelleen merkitystä; vanhempien tulee hallita omien lastensa kasvatusta. Nämä eivät ole vain terveen järjen ehdotuksia, vaan ne ovat erittäin suosittuja – ja niiden hyväksyminen osoittaa tietä kohti republikaanien kansallista enemmistöä.

Jos haluat lisätietoja Josh Hammerist ja lukea muiden Creators Syndicate -kirjoittajien ja sarjakuvatekijöiden piirteitä, vieraile osoitteessa www.creators.com.

Tekijänoikeus 2022, Creators.com

Leave a Comment