Pienyritykset arvostavat sosiaalista mediaa kaikkien muiden digitaalisten markkinointikanavien edelle

WASHINGTON, 21. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — Visual Objects, datapohjainen portfoliosivusto, tutki 1 003 pienyrityksen omistajaa ja johtajaa saadakseen tietoa heidän lähestymistavastaan ​​digitaaliseen markkinointiin ja sai tietää, että kaksi kolmasosaa käyttää sosiaalista mediaa.

Tutkimuksen mukaan 25 % pienyrityksistä pitää sosiaalista mediaa menestyksekkäimpään digitaalisen markkinoinnin työkaluna vuonna 2022. Vaikka se on edelleen paras valinta, tämä on huomattava lasku vuoden 2021 havaintoihin verrattuna, jolloin 73 % osallistujista piti sosiaalista mediaa parhaana välineenä. hedelmällinen kanava.

Visual Objectsin tutkimuksessa tarkastellaan pienyritysten digitaalisten kanavien ja strategioiden kirjoa ja verrataan niitä viime vuoden tuloksiin. Tämä raportti paljastaa pienyritysten ensisijaiset markkinointityökalut, kuinka ne jakavat painopisteensä ja heidän käsityksensä tietyistä työkaluista.

Vuoden 2022 pienyritysten digitaalimarkkinointisuunnitelmat

Tiimimme korostaa raportissa seuraavia vuoden 2022 trendejä:

  • Yli kaksi kolmasosaa pienyrityksistä (67 %) käyttää sosiaalisen median työkaluja.
  • Pienyritykset havaitsivat, että sosiaalinen media (25 %), yrityksen verkkosivut (20 %) ja verkkomainonta (18 %) olivat niiden kolme menestyneintä digitaalisen markkinoinnin työkalua.
  • Vain 6 % pienyrityksistä uskoo, että videomarkkinointi auttaa saavuttamaan tavoitteensa.
  • Lähes puolet pienyrityksistä (48 %) käyttää edelleen sähköpostimarkkinointia.
  • Vain 6 % pienyrityksistä löytää arvoa hakukoneoptimoinnista ja sisältömarkkinoinnista.

Stephanie BrownThe Content Fixerin sosiaalisen median konsultti ja valmentaja, uskoo, että pienyritykset ovat aidosti yhteydessä asiakkaisiin sosiaalisessa mediassa.

“Sosiaalinen media mahdollistaa myös autenttisemman yhteyden unelma-asiakkaihisi.” Brown sanoi. “Muut markkinointikanavat eivät välttämättä mahdollista todellista osaamis-luottamussuhdetta tavoittamiesi ihmisten kanssa.”

Haluatko tietää lisää pienyritysten digitaalisen markkinoinnin trendeistä? Katso koko raportti.

Tietoja visuaalisista objekteista
Visual Objects on visuaalisen kentän opas parhaan B2B-palveluntarjoajan löytämiseen ja palkkaamiseen. Clutchin, johtavan B2B-palveluarviointialustan, sisarsivusto Visual Objects sisältää portfoliotuotteita ja asiakasarvioita parhaista luovista, suunnittelu-, kehitys- ja markkinointiyrityksistä ympäri maailmaa.

Median yhteystiedot:
Morgan Flores
Sisältöstrategian ja hakukoneoptimoinnin johtaja
[email protected]
(202) 350-4344

LÄHDE Visuaaliset objektit

.

Leave a Comment