PA:n opetusministeriö vierailee Seton Hillin yliopistossa korostamassa IT’s On Us PA-ohjelmointia

Greensburg, PA – Pennsylvanian opetusministeriön (PDE) apulaissihteeri ja tohtori Tanya I. Garcia korosti tänään merkittäviä investointeja seksuaalisen häirinnän tietoisuuteen korkeakoulujen kampuksilla Seton Hillin yliopiston It’s On Us PA -ohjelman kautta.

“Toisen asteen jälkeinen koulutusjärjestelmämme valmistelee Pennsylvanian opiskelijoita jakamaan kykyjään maailman kanssa, ja siksi kuvernööri jatkaa historiallisten investointien ajamista korkeakouluihimme ja yliopistoihimme”, sanoi Garcia. “Olen ylpeä voidessani korostaa Seton Hill Universityn pyrkimyksiä luoda turvallisia oppimisympäristöjä opiskelijoilleen ja arvostan presidentti Fingerin visiota.”

Seton Hill on kolminkertainen It’s On US PA -apurahojen saaja.

“Seton Hill University on kiitollinen kuvernöörin It’s on Us PA -apurahaohjelman tuesta edistää kampuksen laajuista lähestymistapaamme kampuksen seksuaalisen väkivallan tärkeän kysymyksen käsittelyssä”, sanoi presidentti Mary Finger. “Apuraharahoituksen ansiosta Seton Hill on voinut laajentaa Setonians Say No More -ohjelmaa, vahvistaa nykyisiä koulutus- ja kampustietoisuusaloitteitamme, ylläpitää kampusharjoitteluohjelmaa tämän kriittisen työn ympärille ja jatkaa pitkäaikaista kumppanuuttamme Blackburn Centerin kanssa, jotta opiskelijamme valtuudet luoda yhteiskunnallista muutosta sukupuoleen perustuvan väkivallan ympärillä.”

Wolf Administration kutsuttiin korostamaan It’s On Us PA-ohjelmointia Seton Hill Universityssä pyöreän pöydän keskustelussa opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa, jossa keskityttiin edistymiseen, ohjelman toteuttamiseen ja jatkuviin ponnisteluihin suojella opiskelijoita seksuaaliselta väkivallalta.

Vuodesta 2016 lähtien Wolf Administration on myöntänyt 184 It’s On Us PA-apurahaa, yhteensä lähes 6 miljoonaa dollaria, keskiasteen jälkeisille oppilaitoksille, mukaan lukien julkiset ja yksityiset kaksi- ja nelivuotiset korkeakoulut ja yliopistot.

Viime syksynä, Gov. Wolf julkisti neljän laskun paketin, joka vahvistaa entisestään opiskelijoiden suojelua ja kampuksilla tapahtuvaa seksuaalista väkivaltaa vastaan, mukaan lukien “kyllä ​​tarkoittaa kyllä” -laki, joka edellyttää, että kaikilla toisen asteen oppilaitoksilla on selkeät standardit siitä, mikä on suostumus ja mikä ei; lakiesitys kampuksella tapahtuvan rikollisuuden uhrien suojelun vahvistamisesta; suunnitelma, jolla opetetaan ylä- ja lukiolaisia ​​tuntemaan ja ehkäisemään deittailuväkivaltaa, seksuaalista väkivaltaa, seksuaalista häirintää ja vainoamista; ja lainsäädäntö, joka perustaisi työryhmän tutkimaan seksuaalista väkivaltaa, seurusteluväkivaltaa, perheväkivaltaa ja vainoamista 6-12-luokilla ja toisen asteen oppilaitoksissa.

Teetä Se on meidän vastuullamme PA-kampanja on osa kansallista aloitetta, jolla lisätään tietoisuutta seksuaalisesta väkivallasta; opetetaan osallistujille, että pahoinpitely sisältää seksiä ilman suostumusta, neuvotaan heitä vaarallisten tilanteiden tunnistamisessa, annetaan heille mahdollisuus puuttua asiaan ja kehotetaan heitä luomaan tukiympäristö uhreille ja eloonjääneille.

Pennsylvanialaiset kutsutaan vierailemaan Se on meidän varassa PA -sivulle kuvernöörin verkkosivustolla ja sitoudut “tunnustamaan, että ilman suostumusta tehty seksi on seksuaalista väkivaltaa, tunnistamaan tilanteet, joissa seksuaalista väkivaltaa voi esiintyä, puuttua tilanteisiin, joissa suostumusta ei ole annettu tai ei voida antaa, ja luoda ympäristö, jossa seksuaalinen väkivalta on mahdotonta hyväksyä, ja eloonjääneitä tuetaan.”

“Olemme iloisia siitä, että kuvernööri Wolf tunnustaa ohjelmoinnin tarpeen, joka kouluttaa opiskelijat tunnistamaan seksuaalisen väkivallan ja opettaa heille vaiheet sen estämiseksi”, sanoi IX osan koordinaattori Michelle Walters. “It’s On Us PA -apurahan rahoitus antaa meille mahdollisuuden tuoda valtakunnallisesti tunnustettuja puhujia, olla yhteydessä opiskelijoihin interaktiivisen teknologian ja sosiaalisen median kautta sekä toteuttaa uusia ohjelmia, jotka kouluttavat opiskelijajohtajia jatkamaan näitä keskusteluja ja toimimaan resursseina. opiskelijakunnan puolesta. Tämän apurahan tuella Seton Hill voi pitää nämä tärkeät keskustelut eteenpäin ja jatkaa kaikkien opiskelijoiden turvallisuuden varmistamista.

Sisters of Charity of Seton Hillin vuonna 1918 naisten korkeakouluksi perustama Seton Hill on yhteiskoulutettu katolinen taiteiden yliopisto, joka tarjoaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin ohjelmia luonnon- ja terveystieteissä, kuvataiteessa ja esittävien taiteiden sekä liike-elämän, koulutus ja humanistiset tieteet.

Lisätietoja Pennsylvanian opetusministeriöstä on verkkosivustolla tai seuraamalla PDE:tä Facebookissa, ViserrysYouTube tai Pinterest.

MEDIAN YHTEYSTIEDOT: Kendall Alexander – kenalexand@pa.gov

# # #

Leave a Comment