NAVER CLOVA esittelee tekoälystrategian yritysjohtajille NVIDIA GTC 2022 -tapahtumassa

  • NAVERin tekoäly (AI) -divisioona ottaa käyttöön uuden tekoälyn kehitysmenetelmän ja jakaa onnistuneita tapauksia sen soveltamisesta
  • NAVER CLOVA pää korostaa tekoälyn käyttöä eri teollisuudenalojen yritysongelmien ratkaisemisessa
  • Tekoälyasiantuntijat jakavat näkemyksiä tekoälyn onnistuneesta käytöstä maailmanluokan infrastruktuurin avulla

SEONGNAM, Etelä-Korea, 20. maaliskuuta 2022 /PRNewswire/ — NAVER CLOVA, NAVERin (KRX: 035420) tekoäly (AI) -divisioona, ilmoitti tänään esittelevänsä NVIDIA GTC:ssä, joka alkaa 21.-24.3.2022. Tämä NVIDIA:n isännöimä vuotuinen globaali tekoälykehittäjäkonferenssi sisältää yli 900 istuntoa 1 400 esittelijällä, mukaan lukien alan johtavat tekoälyn, korkean suorituskyvyn tietojenkäsittelyn ja tietokonegrafiikan edustajat.

Teemana “Tekoälystrategia yritysjohtajille” Chung Suk-geun, NAVER CLOVA:n johtaja, puhuu tekoälymuunnoksen mahdollistamisesta hyperscale AI:lla, ja Park Woo-myoung, NAVER CLOVA:n keskusteleva tekoälyryhmän johtaja, jakaa näkemyksiä ja tapauksia asiantuntijoilta, jotka suorittivat menestyneitä tekoälysovelluksia maailmanluokan infrastruktuurin kautta.

Sisään toukokuu 2021, NAVER CLOVA esitteli HyperCLOVAn, ensimmäisen hyperskaalan tekoälymallin Koreassa. NAVER aloitti NVIDIA DGX SuperPOD -supertietokoneen, jonka kapasiteetti on 700 petaflops (PF) johtavien tutkimus- ja kehitystoimintojensa ja maailmanlaajuisen tekoälyasiantuntijoiden verkostonsa sekä NAVER-palveluiden vankkojen tietojen perusteella. Lokakuu 2020 nopeuttaakseen hyperskaalan tekoälyn kehitystä. NAVER on ensimmäinen yksityisistä yrityksistä maassa, joka toteuttaa tällaisen infrastruktuurin.

NAVERin tekoälysovellusten käyttöönotto reaalimaailman palveluihin ja tuotteisiin maailmanlaajuisesti on vertaansa vailla. Hyperscale AI on nyt käytössä kaikissa NAVER-palveluissa, mukaan lukien haku ja ostokset, joita korealaiset käyttävät laajalti. NAVER CLOVA:n tekoälytekniikkaa käyttävät myös monet kolmannet osapuolet, jotka ottavat AI-ominaisuuksia tuotteisiinsa ja palveluihinsa. Kansalliset virastot ja paikallishallinnot käyttävät NAVERin tekoälypohjaisia ​​keskustelupalstojen puhelupalveluita COVID-19-potilaiden tarkkailuun koko pitkittyneen pandemian ajan ja kommunikoimaan vanhusten kanssa osana sosiaalipalveluja.

Jatkuvalla tutkimus- ja kehitystyöllä maailman johtavien tekoälyasiantuntijoiden kanssa NAVER CLOVA jatkaa tekoälyteknologiansa kehittämistä tullakseen tekoälyn muuntamisen mahdollistajaksi kaikille pienyrityksistä ja sisällöntuottajista kolmannen osapuolen kehittäjiin. Tavoitteena on tarjota helppokäyttöinen tekoäly. voimaannuttamaan kaikkia.

NAVER CLOVA esittelee GTC:ssä erilaisia ​​tekoälyn käytön tapaustutkimuksia, jotka ovat osoittaneet lupaavia tuloksia ongelmien ratkaisemisessa tekniikan kehittyessä. NAVER CLOVA esittelee myös uuden AI-kehitysmetodologian, jota käytetään HyperCLOVA-kehityksessä ratkaisuna korvaamaan olemassa olevat tekoälymallit, jotka yleensä luottavat mallintajan kykyihin ja pitkiin kehitysjaksoihin.

Kiinnostuneet voivat ilmoittautua NAVER CLOVAn istuntoihin GTC:n verkkosivujen kautta.

NAVER CLOVAn istunnot GTC:ssä sisältävät:

  • AI-muunnoksen ottaminen käyttöön Hyperscale AI:lla: Chung Suk-geun, NAVER CLOVA:n johtaja, keskustelee tapauksista, joissa yritysten ongelmia ratkaistaan ​​eri toimialoilla, kuten asiakaspalvelussa, kaupassa ja julkisissa palveluissa/terveydenhuollossa, rakentamalla yhteistä älykkyyttä hyperskaalaiseen tekoälyyn. Istunnossa käsitellään myös keskeisiä tekijöitä, jotka yritysten on otettava huomioon ottaessaan käyttöön hyperscale AI. 50 minuutin jakso alkaa klo klo 10. KST (GMT +9) päällä 24. maaliskuuta.
  • Tekoälyn menestyminen maailmanluokan AI-infrastruktuurin avulla – näkemyksiä tekoälyltä huippusuorittajilta: Park Woo-myoung, NAVER CLOVAn Conversational AI -tiimin johtaja, kuuluu tekoälyn toteuttajien paneeliin, joka on ottanut tekoälyn käyttöön laajassa mittakaavassa käyttämällä NVIDIA DGX -järjestelmiä ja jakaa, mitä he tekevät saavuttaakseen parhaan mahdollisen vaikutuksen tekoälyn kanssa. Toteuttajat jakavat oppimansa ja parhaat käytännöt yrityksille, jotta he voivat saada oivalluksia nopeammin ja varmistaakseen korkeamman tuoton tekoälyprojekteihin tehdyille investoinneille. 50 minuutin jakso alkaa klo 6 aamulla KST (GMT +9) päällä 23. maaliskuuta.

Yllä olevat linkit kuhunkin istuntoon ovat katsottavissa tapahtuman päätyttyä.

Tietoja NAVERista

Vuonna 1999 perustettu NAVER on Korean suurin Internet-yritys, jolla on satoja miljoonia käyttäjiä maailmanlaajuisesti. Globaalina teknologiayrityksenä se operoi Koreassa ykköshakukonetta NAVERia sekä muita verkkopalveluita, kuten LINE-mobiiliviestintäpalvelua, Webtoon- ja Webnovel-julkaisuja, SNOW-videokamerasovellusta ja ZEPETO-metaverse-alustaa. NAVER kirjasi myynnin 6,8 biljoonaa KRW (5,6 biljoonaa dollaria) vuonna 2021 ja tavoittelee muutoksia ja innovaatioita teknologia-alustoissa jatkuvan tulevaisuuden teknologioiden, kuten tekoälyn, robotiikan ja liikkuvuuden, tutkimuksen ja kehittämisen avulla.

Mediatiedusteluja varten ota yhteyttä Weber Shandwick Koreaan, NAVER Corporationin maailmanlaajuiseen PR-toimistoon, osoitteessa [email protected].

LÄHDE Naver Corporation

.

Leave a Comment