Muistio Reed Hastingsille: Up-or-out Netflix -kulttuurisi on saattanut saavuttaa rajansa

Netflix on pitkään fetissoinut ainutlaatuista kulttuuriaan, joka on tunnettu ylenpalttisesta palkasta vaativasta työstä (jopa Hollywoodin ylivertaisten standardien mukaan), mutta myös usein todetusta halukkuudestaan ​​siirtää ihmiset ulos ovesta melko äkillisesti, kun se päättää, etteivät he enää ole parhaiten sopivat työhönsä.

Lähdöt vaimentavat isot irtisanomispaketit (yhtiön mukaan neljän kuukauden palkka on tyypillinen). Kuitenkin, koska pandemian iski, luettelo näkyvästi ex-Netflixin työntekijät pitenevät huomattavasti. Kysymys kuuluu, johtuuko huipulla oleva liikevaihto Netflixin tiukoista korkeista standardeista, vihreämmistä laitumeista muualla, pandeemisesta eksistentialismista vai streaming-yhtiön suunnasta ja ristiriitojen käsittelystä jatkuvasti kiristyvän kilpailun keskellä.

Leave a Comment