Monimuotoisuus, kulttuuri ja ympäristö keskiössä, kun New Orleans Entrepreneur Week palaa | Talousuutiset

New Orleans Entrepreneur Week käynnistyy tällä viikolla, ja se antaa alueen wannabe-tycoonille ensimmäisen tilaisuuden kolmeen vuoteen hieroa kyynärpäänsä mahdollisten sijoittajien ja muiden alan vaikuttajien kanssa Idea Villagen vuotuisella startup-festivaalilla.

Kevään tapahtuma, josta ensimmäinen pidettiin vuonna 2009, on ollut tauolla pandemian kahden vuoden aikana. Tänä vuonna järjestäjät odottavat ennätysyleisöä kuulemaan tapahtuman suurista teemoista: mahdollisuudesta mustille yrittäjille ja mahdollisuuksista sateenvarjootsikoiden “Clean Tech” ja “Culture Tech” alla.

Joissakin samankaltaisissa tapahtumissa, kuten aiemmin tässä kuussa Austinissa, Texasissa (jolla on merkittävä yrittäjäpolku) pidetty South by Southwest -festivaali, on ollut tänä vuonna vähemmän kävijöitä kuin vuonna 2019. Mutta NOEW:n järjestäjät odottavat, että tapahtumaan on enemmän osallistujia kuin se oli. kolme vuotta sitten.

New Orleansin tapahtuma keskittyy ensisijaisesti paikalliseen start-up-yhteisöön, ja se on paljon mukavampi tapahtuma kuin SXSW, jossa kävi arviolta 417 000 kävijää vuonna 2019. Tänä vuonna osallistujamäärät laskivat noin 20 %, koska siellä on edelleen vastahakoisuutta. Austinin paikallisten tiedotusvälineiden mukaan liikematkustaminen.Jon Atkinson (kopio)

Ideal Villagen toimitusjohtaja Jon Atkinson sanoi, että startup-kiihdytin odottaa ennätysmäärää 3 000 kävijää tämän vuoden New Orleans Entrepreneur Weekille, kun vuotuinen kevään verkostoitumis- ja konferenssitapahtuma palaa kahden vuoden tauon jälkeen pandemian aikana.
Jon Atkinson, toimitusjohtaja Idea Villagen, start-up-kiihdyttimen, joka on järjestänyt tapahtumaa sen alusta lähtien, sanoi, että he odottavat yli 3 000 ihmistä osallistumaan ensi viikon tapahtumiin, joihin kuuluu 120 henkilökohtaista puhujaa eri puolilta maata. Vuonna 2019 kävijöitä oli noin 2000.

“NOEW:n tavoitteena on saada paikallinen ja alueellinen ekosysteemi mukaan, joten suurin osa yleisömme osallistujista on New Orleansin alueelta ja odotamme kasvua vuonna 2019”, Atkinson sanoi.

Aiempien vuosien tapaan finaali on perjantaina Ace-hotellissa varastoalueella, jolloin tämän vuoden pitch-kilpailun kolmen start-up-finalistin joukosta valitaan voittaja.

Torstaina Idea Village ilmoitti, että tämän vuoden pääpalkintorahat korotetaan kahdeksankertaiseksi sen jälkeen, kun kiihdytinohjelmasta menestyneet valmistuneet, jotka myivät yrityksensä viime vuonna – Scott Wolfe Levelsetistä ja Patrick Comer Lucidista – tekivät yhteistyötä muiden paikallisten sijoittajien kanssa turboa varten. -veloita jättipotti yhteensä 750 000 dollariin. Kolme vuotta sitten voittaja sai 50 000 dollaria.

Vedenjakaja vuosi

Atkinson sanoi, että viime vuoden suuret yritysostot, joihin sisältyivät myös pienemmät, mutta silti merkittävät “teknologiapohjaisten” yritysten myynnit, kuten Turbo Squidin 75 miljoonan dollarin myynti Shutterstockille, merkitsivät vedenjakajaa New Orleansin startup-yhteisölle.

“Vuonna 2021 tapahtuneet yli 2,5 miljardin dollarin “irtautumiset” osoittivat, että New Orleans ja sitä ympäröivä alue voivat rakentaa maailmanluokan startup-yrityksiä”, hän sanoi. “Tämä vuosi keskittyy siihen, kuinka saamme tämän vauhtipyörän pyörimään nopeammin tavalla, joka on ainutlaatuinen New Orleansissa ja nyökkää erityiselle yhteisölle, joka on rakennettu viimeisen 20 vuoden aikana.”

Kolme tämän vuoden startup-finalistia ovat Jamm Around, joka ilmoittaa olevansa “LinkedIn musiikintekijöille”, Cluey Consumer, joka on suunnattu “sosiaalisesti tietoisille kuluttajille” ja Iconic Moments, joka ratsastaa NFT-hullua auttamaan museoita ja muita kulttuurilaitoksia. kerätä rahaa. Kaikki olivat osa Ideakylän VILLAGEx-kiihdytinohjelmaa, joka auttaa yrittäjiä kasvattamaan ideoistaan ​​täysivaltaisia ​​yrityksiä.

Tiistai, puhujatapahtumien ensimmäinen päivä, keskittyy mustien yrittäjien ja perustajien kohtaamiin erityisiin esteisiin.

Lähetämme sinulle päivän tärkeimmät uutisotsikot kahdesti päivässä. Rekisteröidy tänään.

Tasa-arvoisten mahdollisuuksien huomioiminen

Jessica Norwood, joka oli juuri sisällytetty Essence-lehden “50 Black Women Founders to Watch” -luetteloon, keskustelee siitä, kuinka mustat perustajat voivat voittaa ylimääräiset esteet, joita he kohtaavat valkoisiin perustajiin verrattuna.

Hän perusti The Runway Companyn, joka auttaa mustia yrittäjiä keräämään rahaa yrityksilleen. Hän huomauttaa, että mustien ja valkoisten amerikkalaisten välisen varallisuuseron vuoksi useimpien valkoisten yrittäjien – ystävien ja perheen – alkuperäiset pääomanlähteet eivät yksinkertaisesti ole mustien startup-perustajien saatavilla.

“On ensiarvoisen tärkeää saada tämä keskustelu kaikkien huulille”, Norwood sanoi. “Ei ole mitään syytä, miksi New Orleansin ei pitäisi olla tärkein paikka, kun ihmiset etsivät mustien yrittäjyyttä, mutta siltä puuttuu vain tarvittava infrastruktuuri”, varsinkin kun on kyse investointipääomasta.

Keskiviikkona ohjelma siirtyy Gallier Halliin, jossa päivän keskustelut jaetaan “Clean Tech” ja “Culture Tech” kesken, joista kukin kattaa joukon alatoimia.

Nish Acharya, joka oli innovaatio- ja yrittäjyysjohtaja Obaman hallinnon kauppaministeriössä, perusti myöhemmin Equal Innovationin yhdistääkseen startup-yritykset ja tutkimuslaitokset kehittämään ilmastoon liittyviä yrityksiä.

Hänen mukaansa suurin osa ilmastoliiketoiminnan osa-alueista on vielä lapsenkengissään. New Orleansille avain asemansa vakiinnuttamiseksi investointien ja alan startup-yritysten magneettikaupunkina on tutkimusdollarien houkutteleminen ja menestysten muuttaminen nopeasti kasvaviksi yrityksiksi.

“New Orleansilla on mahdollisuus olla kohdekaupunki ihmisille, jotka työskentelevät ilmastoasioissa ja kehittäviä yrityksiä, mutta se ei voi pitää sen luonnollisia etuja – kuten ainutlaatuista rannikkoa ja teollisuuden, merenkulun rinnakkaisuutta – itsestäänselvyytenä”, hän sanoi. “Tutkijat täällä eivät saa niin paljon rahoitusta kuin heidän pitäisi saada”, ja heidän pitäisi hyödyntää lähteitä, kuten National Science Foundation ja Climate Innovation Fund, jonka Bloomberg Philanthropies ja Goldman Sachs perustivat.

Mikä on NFT?

“Culture Tech” -keskustelut kattavat monenlaisia ​​aiheita, mukaan lukien “The Evolution of Media”, chat historioitsija ja toimittaja Walter Isaacson ja muut.

Kulttuurin “rahallistaminen” on osoittautunut yhdeksi nykyaikaisen teknologian liukkaimmista käsitteistä, mutta Chris Cummings, Iconic Momentsin toimitusjohtaja, yksi pitch-finalisteista, sanoi, että joillakin kulttuurisektoreilla on ollut eksponentiaalista kasvua.

NFT:t eli ei-korjattavat rahakkeet ovat olleet yhtä paljon jännityksen ja pilkan kohteena, mutta Cummings huomauttaa, että digitaalisten esineiden myynti nousi 200 miljoonasta dollarista vuonna 2020 27 miljardiin dollariin vuonna 2021 ja oli 7 miljardia dollaria pelkästään tämän vuoden tammikuussa.

Hänen konseptinsa NFT:istä ja muista museoiden digitaalisista kokemuksista on saanut valtaansa, ja hänen yhdysvaltalaisensa yrityksenä oli ainoa, joka voitti arvostetun Yhdistyneiden kansakuntien huippukokouksen palkinnon työstään museoiden hengissä pitämisessä pandemian aikana.

LSU Law Schoolista valmistunut teknologiayrittäjä sanoi luomalla ainutlaatuisia digitaalisia museokokemuksia – joihin voi liittyä esimerkiksi lippuja näyttelyihin tai lahjoittajaluottoa – hänen yrityksensä kasvoi pandemian aikana 73 prosenttia ja on kerännyt 3,2 miljoonaa dollaria.

Sivustollamme olevien linkkien kautta tehdyt ostokset voivat ansaita meille kumppanuuspalkkion

.

Leave a Comment