Laureate Education, Inc.:n (NASDAQ:LAUR) odotetaan myyvän 203,82 miljoonaa dollaria neljännesvuosittain

Välittäjät ennustavat, että Zacks Investment Researchin mukaan Laureate Education, Inc. (NASDAQ:LAUR – Get Rating) tulee myymään 203,82 miljoonaa dollaria kuluvalla tilikaudella. Kaksi analyytikkoa on julkaissut arvion Laureate Educationin tuloista. Suurin myyntiarvio on 208,43 miljoonaa dollaria ja alhaisin 199,20 miljoonaa dollaria. Laureate Educationin liikevaihto oli 194,70 miljoonaa dollaria viime vuoden samalla neljänneksellä, mikä viittaa positiiviseen 4,7 prosentin vuosikasvuun. Yhtiön odotetaan julkistavan seuraavan tulostuloksensa torstaina 5. toukokuuta.

Keskimäärin analyytikot odottavat, että Laureate Education raportoi koko vuoden liikevaihdoksi 1,18 miljardia dollaria kuluvana vuonna. Seuraavalla tilikaudella analyytikot ennustavat yrityksen liikevaihdon olevan 1,27 miljardia dollaria, ja arviot vaihtelevat 1,24 miljardista 1,29 miljardiin dollariin. Zacksin myyntilaskelmat ovat keskiarvo, joka perustuu analyytikkokyselyyn, joka kattaa Laureate Educationin.

Erikseen Zacks Investment Research nosti Laureate Educationin “pidä” -luokituksen “osta” -luokitukseen ja asetti osakkeelle 13,00 dollarin hintatavoitteen tutkimusraportissaan lauantaina 26. helmikuuta.

NASDAQ LAUR avautui maanantaina 12,49 dollariin. Yrityksen markkina-arvo on 2,23 miljardia dollaria, hinta-tulossuhde 11,15 ja beeta 0,81. Palkinnon saanut koulutus on vuoden alin 9,41 dollaria ja vuoden korkein 19,02 dollaria. Yhtiön nopea suhdeluku on 1,46, nykyinen suhde 1,46 ja velkaantumisaste 0,09. Yrityksen 50 päivän liukuva keskihinta on 12,04 dollaria.

Asiaan liittyvissä uutisissa COO Marcelo Cardoso myi 37 779 yhtiön osaketta kaupassa, joka tapahtui perjantaina 11. maaliskuuta. Osake myytiin 12,26 dollarin keskihintaan ja kokonaiskauppa oli 463 170,54 dollaria. Kauppa paljastettiin Securities & Exchange Commissionille tehdyssä hakemuksessa, joka on saatavilla SEC:n verkkosivuston kautta. Myös toimitusjohtaja Eilif Serck-Hanssen myi 173 761 yhtiön osaketta kaupalla keskiviikkona 9. maaliskuuta. Osakkeet myytiin keskihintaan 12,01 dollaria, kokonaisarvoltaan 2 086 869,61 dollaria. Tämän myynnin tiedote löytyy täältä. Yritysten sisäpiiriläiset omistavat 2,44 % yhtiön osakkeista.

Useat hedge-rahastot ovat viime aikoina ostaneet ja myyneet LAURin osakkeita. Counterpoint Mutual Funds LLC osti uuden osuuden Laureate Educationin osakkeista viimeisellä neljänneksellä noin 31 000 dollarin arvosta. Maverick Capital Ltd. osti uuden osuuden Laureate Educationin osakkeista neljännellä vuosineljänneksellä arvoltaan noin 64 000 dollaria. Daiwa Securities Group Inc. nosti omistustaan ​​Laureate Educationissa 34,0 % neljännellä vuosineljänneksellä. Daiwa Securities Group Inc. omistaa nyt 7 100 osaketta yhtiön osakkeista 87 000 dollarin arvosta sen jälkeen, kun se osti 1 800 lisäosaketta viimeisen vuosineljänneksen aikana. UBS Group AG lisäsi omistustaan ​​Laureate Educationin osakkeista 3 860,3 % kolmannella vuosineljänneksellä. UBS Group AG omistaa nyt 5 584 osaketta yhtiön osakkeista 95 000 dollarin arvosta ostettuaan 5 443 osaketta lisää viimeisellä vuosineljänneksellä. Lopuksi, Public Employees Retirement System of Ohio lisäsi omistustaan ​​Laureate Educationin osakkeista 18,0 % neljännellä vuosineljänneksellä. Ohion julkisten työntekijöiden eläkejärjestelmä omistaa nyt 11 897 yhtiön osaketta 146 000 dollarin arvosta ostettuaan 1 815 lisäosaketta viimeisellä neljänneksellä.

Tietoja Laureate Educationista (Hae luokitus)

Laureate Education, Inc harjoittaa korkeakoulupalvelujen tarjoamista perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmille. Se toimii seuraavien segmenttien kautta: Brasilia, Meksiko, Muu maailma, Andien alue sekä Online & Partnerships. Brasilia, Meksiko ja Muu maailma -segmentit sisältävät julkisia ja yksityisiä korkeakouluja.

Suositellut tarinat

Hanki ilmainen kopio Zacksin tutkimusraportista Laureate Educationista (LAUR)

Lisätietoja Zacks Investment Researchin tutkimustarjonnasta on osoitteessa Zacks.com

Tämä välitön uutishälytys on luotu MarketBeatin narratiivisen tiedeteknologian ja taloustietojen avulla, jotta lukijat saisivat nopeimman ja tarkimman raportoinnin. MarketBeatin toimitus arvioi tämän tarinan ennen julkaisua. Lähetä tähän tarinaan liittyvät kysymykset tai kommentit osoitteeseen [email protected]

Pitäisikö sinun sijoittaa 1 000 dollaria Laureate Educationiin juuri nyt?

Ennen kuin harkitset voittajakoulutusta, haluat kuulla tämän.

MarketBeat pitää kirjaa Wall Streetin parhaimmiksi arvioituista ja parhaiten suoriutuneista tutkimusanalyytikoista ja osakkeista, joita he suosittelevat asiakkailleen päivittäin. MarketBeat on tunnistanut viisi osaketta, jotka huippuanalyytikot hiljaa kuiskaavat asiakkailleen, että he ostaisivat nyt, ennen kuin laajemmat markkinat tarttuvat… eikä Laureate Education ollut listalla.

Vaikka Laureate Educationilla on tällä hetkellä “Buy”-luokitus analyytikoiden keskuudessa, huippuluokan analyytikot uskovat, että nämä viisi osaketta ovat parempia ostoksia.

Katso 5 osaketta tästä

.

Leave a Comment