Koulutusvihko: Poissaolijoiden äänestyspyynnön määräaika on maanantai 5. huhtikuuta vaaleissa | koulutus

Vaalien määräaika: Määräaika poissaolijaäänestyksen pyytämiselle 5. huhtikuuta järjestettävissä parlamenttivaaleissa on maanantaina klo 17.00.

Libertyn ja Owasson julkisten koulujen joukkovelkakirjapakettien lisäksi Tulsa-alueen äänestäjiä edeltävien koulutusneuvostojen paikkoja ovat paikka nro 2 Bixbyssä, Jenksissä, Moundsissa, Owassossa, Sand Springsissä ja Unionissa; Ward 4 Catoosassa; paikka nro 3 Tulsa Technology Centerille; ja piirit 4 ja 7 Tulsan julkisissa kouluissa.

Tutustu ehdokkaisiin: Kun ennakkoäänestys järjestetään 31. maaliskuuta ja 1. huhtikuuta läänin vaalitoimistoissa, kampanjan kahden viimeisen viikon aikana on suunniteltu useita ehdokasfoorumeita neljälle paikalliselle koululautakunnan kilpailulle.

Jenks Public Schools’ Parent-Teacher Organisation on suunniteltu isännöimään ehdokasfoorumia tiistaina klo 18 Jenks High School Building 6:n auditoriossa. Toinen vyöhykkeen 2 ehdokkaasta, Ashley Cross, ilmoitti kuitenkin keskiviikkona Facebookin kautta, ettei hän osallistu tapahtumaan. Cross haastaa nykyisen hallituksen puheenjohtajan Terry Keelingin paikalle, joka edustaa piirin kaukaa kaakkoiskulmaa.

Ihmiset lukevat myös…

28. maaliskuuta Tulsa Classroom Teachers Association isännöi suoratoistotapahtumaa Wilson Teaching and Learning Academyssa Tulsa Public Schoolsin piirin 4 ja 7 kilpailujen ehdokkaille. Piiri 4 -foorumi alkaa klo 18 ja Piiri 7 -tapahtuma klo 19

Broken Arrow Young Professionals isännöi ehdokasfoorumia Facebook Liven kautta klo 19.00 30. maaliskuuta Union Public Schools’ Zone 2 -paikkaa varten. Tri. Chris McNeil ja Shelley Gwartney sijoittuivat ensimmäiseksi ja toiseksi kolmen ehdokkaan joukossa helmikuun esivaaleissa paikkaan.

Apua tarvitaan: Tulsa Public Schools isännöi työpaikkamessuja keskiviikkona ja torstaina klo 9-15 piirin kunnossapitorakennuksessa, 1555 N. 77th East Ave. Kaksipäiväinen tapahtuma on tarkoitettu erityisesti piirin huolto-, huolto-, piha- ja poliisilaitosten avajaisiin.

Lisäksi Union Public Schools isännöi opettajien työpaikkamessuja lauantaina kello 9–13 Union High Schoolissa. Tapahtumassa on saman päivän haastatteluja saatavilla, ja piiri tarjoaa ilmoittautumisbonuksia opettajille, jotka ovat päteviä erityisopetuksen, toisen asteen matematiikan, toisen asteen luonnontieteiden ja englannin toisena kielenä.

Vuoden opettaja: Maanantai-illan koulun hallituksen kokouksessa Catoosa Public Schools tunnustaa virallisesti vuoden 2021-22 vuoden opettajansa Travis Norwoodin.

Matematiikan opettaja Catoosa High Schoolissa, Norwoodissa, on ollut piirissä vuodesta 2012.

Uusi live-syöte: Maanantain kokouksesta alkaen Owasso Public Schools suoratoistaa koulun johtokunnan kokoukset YouTuben kautta.

Kouluhallituksen kalenteri: Bartlesvillen, Catoosan, Libertyn, Owasson, Skiatookin ja Tulsan koulutuslautakuntien kokoukset on suunniteltu maanantaiksi.

Broken Arrow Public Schoolsin hallituksen on määrä kokoontua tiistaina.

Osavaltion opetuslautakunnan on määrä kokoontua torstaina Oklahoma Cityssä.

Tulsan koululautakunnalla on erityiskokouksia, jotka on suunniteltu torstaina klo 17.30 ja perjantaina klo 8.00.

lenzy.krehbiel-burton@tulsaworld.com

.

Leave a Comment