Kongressiedustaja Joe Neguse paljastaa “Mahdollisuuden kaikille” -koulutusohjelman tukeakseen oikeudenmukaista tulosta kaikille Colorado-opiskelijoille, jotka ovat opiskelleet yliopistoon asti

Tällä viikolla kongressiedustaja Joe Neguse paljasti Opportunity for All -koulutusohjelmansa tukeakseen reilua mahdollisuutta kaikille opiskelijoille, jotka ovat valmistuneet korkeakoulusta ja edistääkseen coloradanilaisten liikkuvuutta ylöspäin. “Mahdollisuus kaikille” -ohjelma kehitettiin lukemattomista keskusteluista opiskelijoiden, opettajien, vanhempien, lastenhoitotyöntekijöiden, koulujen hallitusten jäsenten ja yliopistojen kanssa 2. kongressipiirissä, jotta voidaan vastata Coloradanin kohtaamiin haasteisiin ja varmistaa, että jokaiselle opiskelijalle tarjotaan yhtäläiset mahdollisuudet menestyä. . Suunnitelma alentaisi lastenhoitokustannuksia ja ottaisi käyttöön yleisen esiopetuksen 3- ja 4-vuotiaille, mikä takaa jokaiselle lapselle mahdollisuuden saada laadukasta varhaiskasvatusta. käsitellä opettajien poistumista ja alirahoitettuja erityisopetusohjelmia peruskouluissa ja auttaa jokaista opiskelijaa hankkimaan korkeakoulututkinto, joka valmistaa heitä parhaiten tulevaisuutta varten. Kolmivuotiaan isänä kongressiedustaja Neguse on nähnyt omakohtaisesti laadukkaan varhaislapsuuden vaikutukset oman tyttärensä elämässä, ja entisenä CU:n valtionhoitajana kongressiedustaja tuo mukanaan vuosien kokemuksen työskennelläkseen korkeakoulun tekemiseksi edullisemmaksi ja helposti saavutettavissa olevaksi. hänen työhönsä kongressissa ja tämän asialistan kehittämiseen.

Kongressiedustaja Joe Neguse

“Isänä ja entisenä yliopiston valtionhoitajana työmme varmistaaksemme jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus menestyä on aina ollut henkilökohtaista”, sanoi kongressiedustaja Joe Neguse. ”Kasvoin Coloradon julkisissa kouluissa, ja nyt kun vaimoni ja lähetämme tyttäremme samaan, haluan varmistaa, että jokaisella piirimme oppilaalla on menestymiseen tarvittavat työkalut. Nuortemme koulutukseen panostaminen on aloitettava varhaisessa iässä, alentamalla lastenhoitokustannuksia ja tukemalla laadukkaita edullisia esikoulumahdollisuuksia, ja sen on edettävä korkeakoulun ajan, kun pyrimme varmistamaan, että jokainen opiskelija voi hankkia järkevän tutkinnon. heidän tulevaisuutensa puolesta ilman, että heitä rasittavat velat.”

Neguse jatkoi: “Ensimmäisenä kongressivuotena minulla oli tilaisuus pitää kaupungintalo, jossa oli kuntosali täynnä 7. luokkalaisia ​​Cache La Poudren keskikoulussa Larimerin piirikunnassa, jossa oppilas toisensa jälkeen kysyi minulta suunnitelmistani varustaa erikoisemme. koulutusohjelmia, tukea opiskelijoita ja opettajia ja vaalia valoisampaa tulevaisuutta. Heidän intohimonsa ja huomionsa ohjaavat minua, kun julkistamme “Mahdollisuus kaikille” -agendan ja pyrimme varmistamaan, että jokainen amerikkalainen perhe voi saada korkealaatuista koulutusta lapsilleen.

“Nämä ehdotukset on suunniteltu huolellisesti sulkemaan mahdollisuuksien puutteita, jotka muutoin jarruttaisivat opiskelijoita heidän koulutusmatkansa eri kohdissa”, sanoi Kevin Welner, National Education Policy Centerin johtaja.

“Ennennäkemättömän kouluttajapulan aikana Rep. Neguse ymmärtää, että meidän on tehtävä kaikkemme houkutellaksemme ja pitääksemme laadukkaita opettajia”, sanoi Amie Baca-Oehlert, lukion neuvonantaja ja Colorado Education Associationin puheenjohtaja. “Hän ymmärtää, että demokratiamme perusta on julkisissa kouluissamme ja että opettajat ja oppilaat, asuivatpa he, millaisia ​​kykyjä he ovat tai kuinka paljon heidän vanhempansa tienaavat, ansaitsevat kaikki resurssit, joita he tarvitsevat perustaakseen heidät tulevaisuutta varten. menestystä elämässä.”

“Yhteisömme perheet käyttävät tällä hetkellä jopa 40 prosenttia vuosituloistaan ​​lastenhoitokustannuksiin, ja tämän seurauksena tuhansilla perheillä ei ole varaa laadukkaaseen hoitoon”, sanoi Christina Taylor, Larimer Countyn Early Childhood Councilin toimitusjohtaja. “Kun tiedämme viiden ensimmäisen elinvuoden merkityksestä lapsen terveydelle ja hyvinvoinnille, olen erittäin kiitollinen kongressiedustaja Neguselle siitä, että hän on jatkanut mestarina tällä alalla. On pitkä aika rahoittaa varhaiskasvatusta tässä maassa julkisena hyödykkeenä.

”Uutena äitinä riittävän ja edullisen lastenhoidon löytäminen lapselleni on ollut lähes mahdotonta. Käytän puolet palkastani lastenhoitoon sen sijaan, että säästäisin korkeakoulu- tai tulevia koulutuskuluja varten, sanoi Nicole Hensel, Coloradon vanhempi. ”Lapsemme ovat tulevaisuutemme: Lastenhoitokustannukset vaikuttavat siihen, kuinka tai päättävätkö ihmiset laajentaa perhettään, eikä sen pitäisi olla taloudellinen taakka. Meidän pitäisi investoida tulevaisuuteen.”

“Front Range Community College on innoissaan ja rohkaisevaa nähdessään kongressiedustaja Negusen koulutussuunnitelman”, sanoi Front Range Community Collegen presidentti Andrew Dorsey. ”Olemme nähneet omakohtaisesti, kuinka innovaatiot, kuten käänteinen siirto ja avoimet koulutusresurssit, voivat vaikuttaa valtavasti opiskelijoille. Odotamme innolla työskentelyä kongressiedustajan kanssa korkea-asteen koulutuksen saatavuuden parantamiseksi edelleen.”

“Koulutuksen pitäisi olla kaikkien saatavilla”, sanoi Medora Huseby, Coloradon osavaltion yliopiston professori. “Oppilaitos on kallista. Opintovelka kasvaa. Yksinkertainen ratkaisu on käyttää avoimia koulutusresursseja (OER). CSU on säästänyt yli 100 000,00 dollaria vuodesta 2017 lähtien – yksinkertaisesti käyttämällä korkealaatuisia maksuttomia materiaaleja – ja se on vain yhden ohjaajan kanssa muutamalla luokalla.

”Kongressimies Neguse uskoo koulutusjärjestelmämme parantamiseen. Jo ehdokkaana hän muodosti koulutuksen neuvoa-antavan komitean, ja hänen väsymättömät ponnistelunsa talossa heijastavat näitä arvoja”, sanoi Frank Reeves, East Grand School Districtin superintendentti. “Hänen kolmiosaisella lähestymistavalla on positiivinen vaikutus KAIKKIIN lapsiin esikoulusta yliopistoon asti. Esikoulun tekeminen edullisemmaksi ja helppokäyttöisemmäksi ei ole hyväksi vain nuorimmille opiskelijoillemme, vaan se on välttämätöntä taloudellemme. Kun aikuiset eivät voi työskennellä, koska heidän on pysyttävä kotona lastensa kanssa, talouteen vaikuttaa. Tulevien opettajien määrän lisääminen auttaa täyttämään lukuisat täyttämättömät paikat, jotka monilla piireillä on tällä hetkellä. Yliopiston tekemisellä kaikkien saavutettaviksi ja kohtuuhintaisiksi on myös myönteinen vaikutus koulujärjestelmäämme ja talouteemme. Uskon, että tämä suunnitelma alkaa myös palauttaa viime vuosina kadonnutta kunnioitusta koulutusta kohtaan, mikä johtaa siihen, että yhä useammat aikuiset näkevät koulutuksen elinkelpoisena ammattina.”

Negusen “Mahdollisuus kaikille” -ohjelma sisältää kolme osaa:

Lastenhoitokustannusten alentaminen

Neguse on kannattanut kongressissa ehdotuksia lastenhoitokustannusten leikkaamisesta sen varmistamiseksi, että mikään perhe ei maksa yli 7 prosenttia tuloistaan ​​hoidosta ja ottaa käyttöön yleinen esikoulu 3- ja 4-vuotiaille. Molemmat ehdotukset läpäisivät äskettäin Build Back Better Act -lain, ja ne varmistaisivat, että jokaisella vanhemmalla on mahdollisuus tarjota lapsilleen laadukasta varhaiskasvatusta.

Investoiminen opettajiin ja opiskelijoihin

Neguse julkisti äskettäin Teachers Are Leaders Actin, joka laajentaa peruskouluopettajien johtamismahdollisuuksia ja vähentää opettajien korkeaa poistumisprosenttia, mikä edistää koulutusmahdollisuuksia luokkahuoneessa.
Neguse on pitkään kannattanut ehdotusta vammaisten koulutuslain täyden rahoituksen myöntämisestä varmistaakseen, että jokaisella lapsella on yhtäläiset mahdollisuudet menestyä, ja kouluille ja opettajille tarjotaan riittävä erityisopetusrahoitus jokaisen oppilaan varustamiseen. Hän varmisti äskettäin ohjelman rahoituksen lisäyksen ja jatkaa työskentelyä saadakseen ohjelman kokonaan rahoitettua.

Helpottaa korkeakoulututkinnon hankkimista halvemmalla

Negusen Affordable College Textbooks Act -laki laajentaisi avoimien koulutusresurssien saatavuutta ja lisää rahoitusta innovatiiviselle pilottiohjelmalle, jonka avulla korkeakouluopiskelijat voivat käyttää luokkamateriaalia ilmaiseksi verkossa.
Neguse’s Reverse Transfer Efficiency Act pyrkii helpottamaan siirtoprosessia yhteisön korkeakouluopiskelijoille, jolloin useammat nuoret voivat ansaita osakkuustutkinnon jo suoritetuista hyvityksistä.

Negusen Advancing Competency Based Education Act -laki auttaa korkeakouluopiskelijoita ansaitsemaan tutkinnon lyhyemmässä ajassa halvemmalla ja laajentaa korkeakoulutusmahdollisuuksia opiskelijoille, joilla on ei-perinteiset korkeakoulupolut.

Ennen kuin hänet valittiin kongressiin, kongressiedustaja Neguse toimi kuuden vuoden ajan CU:n hallintoneuvostossa, mukaan lukien kaksi vuotta tarkastuskomitean puheenjohtajana. Hallintojohtajana kongressiedustaja Neguse taisteli tehdäkseen korkea-asteen koulutuksesta edullisemman ja helpommin saatavan ja rakentaakseen yksimielisyyttä vaikeista kysymyksistä sponsoroimalla useita päätöslauselmia, jotka saivat molemminpuolisen ja yksimielisen tuen, mukaan lukien pyrkimykset alentaa opiskelijoiden sairausvakuutuskuluja ja tehdä äänestäjien rekisteröinnistä helpompaa opiskelijoiden saatavilla. sekä työskentelee yliopiston pienipalkkaisten työntekijöiden palkkojen korottamiseksi.

Leave a Comment