Intel ilmoittaa investoivansa 50 miljoonaa dollaria Ohion korkeakoulutukseen

Ohion osavaltion yliopisto kuuluu Ohion oppilaitoksiin, jotka tekevät yhteistyötä Intelin ja US National Science Foundationin (NSF) kanssa 100 miljoonan dollarin investoinnilla seuraavan vuosikymmenen aikana puolijohdevalmistusalan koulutuskumppanuuksien perustamiseksi.

Ohion osavaltion presidentti Kristina M. Johnson liittyi kuvernööriin. Mike DeWine, luutnantti kuvernööri Jon Husted, Intelin ja NSF:n johtajat ja Columbus State Community Collegen presidentti David Harrison 17. maaliskuuta Columbus State -tapahtumassa.

Intelin koulutusrahoitus on osa yhtiön äskettäistä ilmoitusta, jonka mukaan se investoi yli 20 miljardia dollaria kahden uuden johtavan sirutehtaan rakentamiseen Ohioon. Intel sijoittaa 50 miljoonaa dollaria suoraan Ohion korkeakouluihin. Intelin 50 miljoonan dollarin lisäksi NSF:ltä saa 50 miljoonaa dollaria kansallisia rahoitusmahdollisuuksia.

Ohion oppilaitoksilla on hyvät edellytykset kehittää uusien sirutehtaiden henkilöstöä varten tarvittavaa korkeasti koulutettua työvoimaa, sanoi Keyvan Esfarjani, Intelin valmistuksesta, toimitusketjusta ja operaatioista vastaava varatoimitusjohtaja.

“Kyse on todellakin kolmesta asiasta: kyse on maasta, infrastruktuurista ja mikä tärkeintä, lahjakkuudesta”, hän sanoi. “Ohio kohtaa kaiken tämän.”

Investointinsa avulla Intel perustaa kattavia ja yhteistyöohjelmia korkeakoulujen kanssa nopeuttaakseen valmiuksiaan ja mahdollistaakseen uusien puolijohdevalmistuslaitosten ja ekosysteemikumppaneidensa toimintaan tarvittavan työvoiman. Investoinnit tarjoavat resursseja uusien opetussuunnitelmien luomiseen osa- ja perustutkinto-opintoja varten, sertifiointeja, tiedekunnan koulutusta, nykyisen työvoiman uudelleenkoulutus- ja täydennysohjelmia, laboratoriolaitteiden päivityksiä ja puolijohdevalmistuksen innovaatioita tukevaa tutkimusta.

“Kun aloimme keskustella Intelin kanssa, yksi niistä asioista, joista he kysyivät meiltä ja joista me puhuimme, olivat työntekijät, ihmiset, jotka liittyisivät heihin, kun he tulevat tänne”, DeWine sanoi. ”Yksi niistä asioista, joita uskon heidän arvostavan Ohiossa, oli kaksivuotinen yliopistojärjestelmämme, nelivuotinen yliopistojärjestelmämme. He tekivät hyvin, hyvin selväksi, että he aikoivat tehdä yhteistyötä korkeakoulujemme ja yliopistojemme kanssa.”

Osa Intelin 50 miljoonan dollarin sijoituksesta perustaa Intel Semiconductor Education and Research -ohjelman Ohioon rahoittamaan yhteistyöhön perustuvaa, useiden laitosten tutkimus- ja koulutusohjelmaa, jossa painotetaan todellisen kokemuksen hankkimista ja innovointia puolijohteiden valmistuksessa.

“Kun ajattelee sitä, mitä teemme, se koskee sitä, kuinka työskentelemme yhdessä”, Husted sanoi. ”Kyse on siitä, kuinka lukiomme ja urakeskuksemme sekä yhteisömme korkeakoulut ja yliopistomme tekevät yhteistyötä yhteisen tehtävän saavuttamiseksi – voittavan tiimin luomiseksi. Ja juuri sitä aiomme tehdä Ohiossa. Sitä olemme tehneet Ohiossa.”

Intel hyväksyy Ohiossa toimivilta akateemisilta tutkijoilta, teknisiltä keskuksilta, tiedekunnilta ja kouluttajilta ehdotuksia, joissa käsitellään opetussuunnitelmien kehittämistä, tiedekunnan koulutusta, laboratoriolaitteiden päivityksiä, uutta tutkimusta puolijohteiden valmistuksen edistämiseksi ja opiskelijoiden mahdollisuuksia, mukaan lukien harjoittelupaikkoja.

“Huippututkimus on ratkaisevan tärkeää tämän alan pitkän aikavälin menestykselle. Olemme siunattuja osavaltiossamme huippuyliopistoilla, jotka näyttävät tietä”, Harrison sanoi. ”Olemme Columbus Statella onnekkaita saadessamme tehdä tiivistä yhteistyötä presidentti Kristina Johnsonin ja hänen mahtavan tiiminsä kanssa Ohion osavaltion yliopistossa. Tämä vahva kumppanuus vahvistuu entisestään, kun työskentelemme yhdessä uusilla tavoilla. Ja samanlaisia ​​suhteita on ympäri Ohioa, mikä tarjoaa vertaansa vailla olevaa työvoimaa ja tutkimusinfrastruktuuria.”

NSF julkaisee ehdotuspyynnön tutkijoilta ja kouluttajilta eri puolilla kansakuntaa kehittääkseen opetussuunnitelmia, jotka parantavat STEM-koulutusta kaksivuotisissa korkeakouluissa ja nelivuotisissa yliopistoissa, mukaan lukien vähemmistöjä palvelevat laitokset, sekä uutta tutkimusta puolijohteiden suunnittelun ja valmistuksen edistämiseksi.

”Rahoittamamme työ löytää tiensä sirujen valmistustiloihin, jotka pian nousevat täältä ei kauas, siellä oleville valmistuskerroksille, pienille laitteille, jotka lähtevät niistä tehtaista ja lopulta tuotteisiin, jotka ovat meillä. kodeissa ja toimistoissa, joita kulutamme päivittäin”, sanoi Erwin Gianchandani, NSF:n tietokone- ja tietotekniikan apulaisjohtaja. “Mutta ei vain sitä; me NSF:llä olemme syvästi ja syvästi sitoutuneet ratkaisemaan välitöntä puolijohdetyövoimapulaa täällä Ohiossa ja koko maassamme.”

Intelin kahden ensimmäisen Ohion tehtaan odotetaan luovan 3 000 korkean teknologian työpaikkaa ja 7 000 rakennustyöpaikkaa ja tukevan kymmeniä tuhansia uusia pitkäaikaisia ​​työpaikkoja laajassa toimittajien ja kumppanien ekosysteemissä.

“Nämä kokopäiväiset työtehtävät kattavat kahden vuoden apulaistutkintoa vaativat tehtävät aina tohtorintutkintoa vaativiin rooleihin asti, jotta voimme testata tieteen rajoja ja jatkaa tuotteiden parantamista ja innovointia. me teemme”, sanoi Christy Pambianchi, Intelin henkilöstöjohtaja. ”Suunnitelmassamme on STEM-kehitysohjelmien kartoittaminen paikallisella ja alueellisella sekä valtakunnallisella tasolla, jotta voimme varmistaa, että täytämme tarvitsemamme putken koulutuksella. Tämä sisältää myös valmistusteknikon sertifiointityön. Meille uskomme, että koulutukseen investoiminen on välttämätöntä varmistaaksemme, että meillä on täällä oikeat kyvyt auttamaan Yhdysvaltoja saamaan takaisin johtoasemansa puolijohteiden valmistuksessa.

'); ppLoadLater.placeholderFBSDK = ppLoadLater.placeholderFBSDK.join("n");
.

Leave a Comment