“Encanto” ja “seksuaalikasvatus” voittivat vuoden 2022 Music Supervisors Awards -palkinnot – The Hollywood Reporter

“Dos Oruguitas” Lin-Manuel Mirandalta Encanto ja “F*** the Pain Away” jaksoista 302 ja 307 Sukupuolivalistus voitti parhaan elokuvalle ja televisioon kirjoitetun ja/tai äänitetyn kappaleen vuoden 2022 Guild of Music Supervisors Awards -gaalassa.

Mandi Collier voitti sunnuntai-iltana kaksi palkintoa työstään Sylvien rakkaus ja Zolakun taas Steven Gizicki, joka piti tunnustuspuheensa koiransa asuun sopivassa paidassa ja solmiossa, voitti parhaan musiikin valvonnan elokuville, joiden budjetti oli yli 25 miljoonaa dollaria. Tikki, Tikki… Boom! Lovecraft maa ja Valkoinen lootus voittivat palkinnot myös ensimmäisistä kausistaan. Parhaan dokumentin musiikin ohjaajan palkinnon sai Angela Asistio Val.

12. vuotuinen palkintojenjakotilaisuus pidettiin virtuaalisesti sunnuntai-iltana Ace-hotellissa Los Angelesissa. Se juhlii musiikin johtajien erinomaisia ​​taitoja elokuvissa, televisiossa, dokumenteissa, peleissä, mainoksissa ja trailereissa. Diane Warren sai Icon Award -palkinnon ja musiikinjohtaja Mitchell Leib Legacy Award -palkinnon. Warren ja Leib jakoivat toisilleen palkintonsa Zoomissa, vaikka he olivat samassa huoneessa.

“Olet koskettanut noin 400 elokuvaa urasi aikana, työskennellyt parhaiden ohjaajien, tuottajien, elokuvantekijöiden ja lauluntekijöiden sekä jokaisen auringon alla olevan artistin kanssa, ja työtoverisi ja henkilökuntasi rakastavat sinua, mikä on parasta. osoitus pomosta”, Warren sanoi Leibille ennen kuin hän pelasi särmäävää kelaa, joka sisälsi hänen työnsä Pirates of the Caribbean, Kaunis nainen ja Kaunotar ja hirviö.

“[The Guild of Music Supervisors] kutsuvat sinua ikoniksi hyvästä syystä, Diane, sinä olet sanan määritelmä – laajalti tunnustettu, vakiintunut tuotemerkki, tunnustettu ainutlaatuisesta erinomaisuudestaan”, Leib sanoi Warrenille. “Pelkästään kolmetoista Oscar-ehdokkuutta? Ensimmäinen vuonna 1998 oli Starshipin “Nothing Gonna Stop Us Now” elokuvasta. Malli. Kukaan ei muista Malli! Ja viimeisin parhaan kappaleen ehdokas, tämän vuoden “Somehow You Do”, joka on sopiva otsikko, koska Diane – jotenkin niin teet aina – kirjoittaa seuraavaksi parhaan kappaleesi.

Warrenin urasta julkaistiin sitkeä rullaus, johon kuului työskentely taiteilijoiden Celine Dionin, Aerosmithin, Cherin, Michael Boltonin ja muiden kanssa. Hän itse on myynyt 150 miljoonaa levyä, joista Leib sanoi, että ne tarjoavat paljon “rehua karjatilalla oleville eläimilleen”.

Seremonian aikana Bahari esitti singlensä “Savage”, jossa Goapele esitti GMS Award -ehdokkaan parhaan kappaleen televisiolle, “Look at Us” alkaen. Kotiinpaluuja Aloe Blacc esitti Warrenin kirjoittaman Oscar-ehdokkuuden kappaleen “Somehow You Do”.

Joel C. High, killan presidentti, avasi esityksen virtuaalisesti yhdessä vp Madonna Wade-Reedin kanssa. Barb ja Star menevät Vista Del Mariin tähdet Kristen Wiig ja Annie Mumolo jakoivat ensimmäisen palkinnon.

Javier Bardem, Jessica Chastain, Miranda, Ryan Tedder, Marlon Wayans, Dave Burd (alias Lil Dicky), Rickey Minor, Rufus Wainwright, Wendy Melvoin & Lisa Coleman, Laura Karpman, Glen Hansard ja Steve Burns olivat kaikki myös palkintoshowssa. .

Musiikkivalvojien kilta on perustettu vuonna 2010 ja se edistää musiikinohjaajan taitoa.

Täydellinen lista voittajista on seuraavassa.

ELOKUVA

Paras musiikin ohjaus yli 25 miljoonan dollarin budjetoidulle elokuvalle

Steven Gizicki- Tikki, Tikki… Boom!

Paras musiikin ohjaus alle 25 miljoonan dollarin budjetoidulle elokuvalle

Julianne Jordan, Justine von Winterfeldt – Barb ja Star menevät Vista Del Mariin

Paras musiikin ohjaus alle 10 miljoonan dollarin budjetoidulle elokuvalle

Mandi Collier, Frankie Pine – Sylvien rakkaus

Paras musiikkivalvonta elokuvalle budjetoitu alle 5 miljoonaa dollaria

Mandi Collier, Jen Malone, Nicole Weisberg – Zola

Paras elokuvalle kirjoitettu ja/tai äänitetty kappale

“Dos Oruguitas” alkaen Encanto

Lauluntekijä: Lin-Manuel Miranda

Esittäjä: Sebastian Yatra

Musiikkivastaava: Tom MacDougall

TELEVISIO

Paras musiikin ohjaus – televisiodraama

Liza Richardson- Lovecraft maa – Kausi 1

Paras musiikin ohjaus – televisiokomedia tai musikaali

Janet Lopez- Valkoinen lootus – Kausi 1

Paras musiikkivalvonta – Tositelevisio

Sarah Bromberg, Stephanie Diaz-Matos, Eric Medina – Makea elämä: Los Angeles – Kausi 1

Paras musiikkivalvonta – televisioelokuva

Laura Webb, Lindsay Wolfington- Kaikille pojille: aina ja ikuisesti

Paras televisioon kirjoitettu ja/tai äänitetty kappale

Otsikko: “F*** The Pain Away”

Lauluntekijä: Merrill Nisker (alias Peaches)

Esiintyjät: The Moordale Singers ja Oli Julian

Ajoittaa: Sukupuolivalistus

Jaksot 302 ja 307

Musiikkiohjaaja: Matt Biffa

DOKUMENTAALIT

Paras musiikkivalvonta dokumentille

Angela Asistio – Val

Paras musiikkivalvonta dokumentissa

Amine Ramer – HBO Music Box -sarja: “Herra. Lauantai-ilta”, “Woodstock 99: Rauha, rakkaus ja raivo”, “Juice WRLD: Into the Abyss”, “DMX: Don’t Try To Understanding”, “Jagged”, “Listening to Kenny G”

TRAILERIT

Paras musiikkivalvonta trailerissa

Toddrick Spalding- Kuningas Richard

MAINONTA

Paras musiikin valvonta mainonnassa (synkronointi)

Jonathan Wellbelove – Apple – “iPhone 12 – Fumble”

Paras musiikin valvonta mainonnassa (alkuperäinen musiikki)

Jonathan Hecht, Sarah Tembeckjian – New Orleans Jazz & Heritage Foundation, The Trombone Shorty Foundation – “Rise And Shine”

VIDEOPELIT

Paras musiikkivalvonta videopelissä

Raphaella Lima, Cybele Pettus, Ben Werdegar – FIFA 22

Leave a Comment