Danny Duffylla on keskeneräisiä asioita Dodgersin kanssa

GLENDALE, Ariz. — Danny Duffy istui tohtori Neal ElAttrachen toimistossa viime lokakuussa valmistautuen pahimpaan. Duffy koki kipua vasemmassa kyynärpäässään suurimman osan viime kaudesta, ja hän odotti kuulevansa tarvitsevansa Tommy Johnin leikkausta toisen kerran urallaan.

“Jos se oli Tommy John, kuten täydellinen paljastaminen, ajattelin viedä sen kotiin”, Duffy sanoi viitaten siihen, että eläkkeelle siirtyminen oli erittäin pöydällä.

Samalla kun hän valmistautui kutsumaan sitä mahdollisesti uraksi, Duffyn pelipäivät saivat uuden elämän. Tohtori ElAttrache palasi MRI-tutkimuksen tulosten kanssa. Hän ilmoitti vasenkätiselle, ettei hän tarvinnut Tommy John -leikkausta. Duffy joutui kuitenkin käymään leikkauksessa vasemman koukistusjänteen korjaamiseksi. Matka täyteen terveyteen oli vielä pitkä, mutta Duffy vastasi haasteeseen.

“Olin erittäin helpottunut”, Duffy sanoi. “Ymmärsin, että päätös oli tehtävä, ja se päätös syntyi noin 30 minuutin pohdiskelun jälkeen. Tarkoitan, minulla on täällä keskeneräisiä asioita, ja miltä panokseni näyttävätkin, olen täällä sitä varten.”

“Kehittämättä jääneiden asioiden” vuoksi Duffy päätti palata Dodgersiin vuoden 2023 sopimuksella seuraoptiolla. Etelä-Kaliforniasta kotoisin oleva Duffy puhui kotikaupunkinsa joukkueessa pelaamisen tärkeydestä. Hänet hankittiin Royalsilta viime heinäkuussa, mutta hän ei koskaan pystynyt pukeutumaan Dodgersiin.

“Luulen, että minulla on paljon jäljellä tankissa, enkä päässyt auttamaan koko viime vuonna, ja se oli tuhoisaa”, Duffy sanoi. ”Tämän kaveriporukan kanssa on ollut hauskaa olla mukana, ja olen innoissani saadessani olla aktiivinen pelaaja ja saada todella panokseni. Se oli järjetöntä.”

Duffy sanoi, että hän alkaa pelata saalista viiden tai kuuden viikon kuluttua. Hänelle kerrottiin, että hän voisi palata kukkulalle toukokuussa, mutta Dodgers kestää sen hitaasti hänen kuntoutuksensa aikana. Odotuksena on, että Duffy voisi vaikuttaa suuren liigan listaan ​​kesäkuun lopussa tai heinäkuun alussa.

“Tämä on ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun en ole tuntenut kipua”, Duffy sanoi. “Se, että [president of baseball operations Andrew Friedman] ja [general manager Brandon Gomes] halusivat tuoda minut takaisin tänne, se merkitsi minulle paljon. He näkivät minussa jotain. Ja teen parhaani osallistuakseni niin paljon kuin pystyn.”

Ennen kuin loukkaantumiset suistuivat hänen kaudella 2021, Duffylla oli vahva kausi Royalsissa. Hän meni 4-3 ERA-arvolla 2,51 13 pelissä (12 aloitusta). Hän teki myös 65 yli 61 työvuoroa. Duffy sijoittui 72. prosenttipisteeseen Whiff-suhteessa, mikä edustaa hänen kykyään jättää väliin lepakoita.

Huolimatta Duffyn ennätyksestä aloittajana, Dodgers luottaa häneen usean pelivuoron helpottajana. Jos vasenkätinen pystyy tulemaan täysin terveeksi, hänellä on kyky olla vaarallinen ase Dodgereille härkäkarsinassa.

“Minusta tuntuu, että olen saanut bonusaikaa urallani”, Duffy sanoi. ”Tämä paikka on mahtava. Olen todella nauttinut itsestäni ja odotan lisää nautinnollisia hetkiä.”

.

Leave a Comment