Carlislen koulun hallitus hyväksyy yritysjohtajan eron kesken budjettisyklin | koulutus

Carlislen alueen koulupiirillä on suunnitelma yrityspäällikön Jenna Kinslerin eron hoitamiseksi kesken nykyisen vuosien 2022-2023 budjetin suunnittelusyklin, virkaatekevä superintendentti Patricia Sanker sanoi viime viikolla.

Koulun hallituksen jäsenet hyväksyivät torstaina Kinslerin eron 8. huhtikuuta. Hänen viimeinen päivänsä on lähes viisi viikkoa ennen suunniteltua 12. toukokuuta hallituksen äänestystä 100 miljoonan dollarin alustavasta budjetista. Äänestys lopullisen talousarvion hyväksymisestä on määrä järjestää 16. kesäkuuta.

Piirin työntekijänä kahdeksan vuotta, Kinsler on toiminut yrityspäällikkönä syyskuusta 2019 lähtien. Hän on ottanut vastaan ​​työpaikan Pennsylvanian työ- ja teollisuusministeriöstä Office of Vocational Rehabilitationin talousjohtajana.

“Olen nauttinut työskentelystä täällä”, Kinsler sanoi torstaina. “Rakastan aluetta. Hallitus on tukenut suuresti muutoksia, joita tein parantaakseni liiketoimintatoimiston toimintatapoja. Minulla on vain loistava henkilökunta toimistossa. Tulen kaipaamaan heitä.”

Ihmiset lukevat myös…

Sanker kutsui Kinsleriä “todelliseksi ammattilaiseksi”, Sanker sanoi, että lähtevä johtaja on koonnut toimintasuunnitelman ja vahvan tiimin viedäkseen piiriä eteenpäin siirtymän aikana.

Piiri on julkaissut vireillä olevan avoimen työpaikan, ja Sanker sanoi odottavansa hakemuksia ennen kuin haastattelut voidaan ajoittaa. Sillä välin Kinslerin on sovittu osallistuvan kokouksiin huhti- ja toukokuussa neuvoakseen edelleen hallituksen jäseniä budjetista.

“Hän laittoi kaiken tämän vaivan budjettiin, hän haluaa nähdä sen läpi”, Sanker sanoi Kinsleristä.

Kun raha-asioita tarkastellaan ympäri vuoden, budjetin suunnittelun kannalta ratkaisevat kuukaudet ovat lopputalven ja alkukevään lopullista hyväksymistä edeltävänä aikana. Koulupiirien lukuvuosi on 1.7.-30.6.

Carlislen koulupiirin budjettivaje on 3,6 miljoonaa dollaria vuosille 2022-23

“Ollakseni rehellinen, työskentelemme budjetin parissa 10 kuukaudesta 12 kuukaudesta”, hallituksen puheenjohtaja Paula Bussard sanoi The Sentinelille. “Joten, Jennan ei ehkä koskaan ollut hyvä hetki lähteä.”

Kokouksessa torstaina Bussard sanoi, että Kinsler vahvisti yritystoimistoa, paransi vastuullisuutta ja toimitti yksityiskohtaisen analyysin, joka tuki tietoista päätöksentekoa.

“Se on ollut upeaa”, varapresidentti Anne Lauritzen kertoi Kinslerille. “Esitykset ovat niin paljon monipuolisempia. Saamme siitä niin paljon irti sinun ansiostasi.”

Tämä yksityiskohtainen taso jatkuu siirtymän aikana, Bussard sanoi.

Muissa toimissa hallituksen jäsenet:

  • Nimitettiin Eric Sands, operatiivinen johtaja, vt. hallituksen sihteeriksi 11. huhtikuuta, kunnes Kinslerin tilalle voidaan palkata kokopäiväinen.
  • Hyväksyi tilajohtajan Tom Hortonin eron, joka jää eläkkeelle 30. kesäkuuta. Kommenteissaan Bussard arvioi saavutusten uraa: “Hän on ohjannut meitä joissakin suurissa projekteissa ja remonteissa, parantanut koulujen turvallisuutta ja toteuttanut kustannustehokkaita energiahankkeita, paranneltuja liikuntatiloja ja -kenttiä sekä rakentanut jatkuvaa kunnossapitoa alueelle kustannustehokkaalla tavalla.”
  • Hyväksyttiin ehdotus modulaaristen luokkahuoneiden asentamisesta Mount Holly Springs Elementary Schooliin hintaan 578 900 dollaria. Koulu on ahtaita ja kapasiteetti lähestyy maksimikapasiteettiaan.
  • Hyväksyttiin ehdotus, jonka mukaan koulujen aamiaisen ja lounaan hintoja ei koroteta vuosina 2022-2023. Valtakunnallinen ohjelma, joka tarjosi opiskelijoille ilmaisia ​​aterioita pandemian aikana kahtena viime vuonna, lakkaa ensi vuonna. Koululounaan hinnat pysyvät 3,10 dollarissa opiskelijoille ja 4,20 dollarissa aikuisille, kun taas koulujen aamiaisen hinnat pysyvät 1,95 dollarissa opiskelijoille ja 2,65 dollarissa aikuisille. Maidon hinta on 75 senttiä.

Carlislen koulupiiri saa lähes 530 000 dollaria lisää valtiontukea vuosina 2021-2022

Lähetä sähköpostia Joseph Cressille osoitteeseen jcress@cumberlink.com.

.

Leave a Comment