Brookings Register | Finalistit nimetty varaprahtiksi tutkinnon ja jatko-opintojen osalta

BROOKINGS – South Dakota State University on nimennyt neljä finalistia jatkokoulutuksen ja jatko-opintojen varaprostin virkaan. Finalistit ovat kampuksella tällä viikolla.

Tehtävä tekee tiivistä yhteistyötä tiedekunnan ja johdon kanssa koko yliopistossa sekä alueellisten, kansallisten ja globaalien ulkoisten kumppaneiden kanssa vahvistaakseen jatko- ja laajennettua koulutusta akateemisilla aloilla.

Finalistit (aakkosjärjestyksessä) ovat:

Sanjeev Anand, Ph.D.

Maitotieteen professori, Maatalous-, elintarvike- ja ympäristötieteiden korkeakoulu

Etelä-Dakotan osavaltion yliopisto

Anand on meijeritieteen professori SDSU:ssa. Hän on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on erikoistunut maitotuotteiden mikrobiologiseen laatuun ja turvallisuuteen, ja hänellä on yli 36 vuoden opetus- ja tutkimuskokemus.

Hän haastattelee perjantaina, ja hänen avoin fooruminsa pidetään klo 13-13.45 Yliopiston ylioppilaskunnan huoneessa 253 ja zoomin kautta osoitteessa https://sdstate.zoom.us/j/92607245154.

Hän suoritti MS- ja tohtorin tutkinnon maidon mikrobiologiassa National Dairy Research Institutesta, Intiasta. Hän oli myös vieraileva professori Kanadan elintarviketurvallisuuden tutkimuslaitoksessa, Guelphin yliopistossa Ontariossa (2001-2002).

Anand tuli SDSU:hun vuonna 2006 maidontuotannon apulaisprofessorina. Sitä ennen hän työskenteli Agricultural Research Services, Indian Council of Agricultural Researchissa vuosina 1985-2006 erilaisissa tehtävissä tiedemiehenä.oikeutettu päätutkijaksi (professoriksi).

Suzette Burckhard, Ph.D.

Akateemisten tieteen apulaisdekaani, Jerome J. Lohr College of Engineering

Etelä-Dakotan osavaltion yliopisto

Burckhard on Jerome J. Lohr College of Engineeringin apulaisdekaani ja sen rakennus- ja ympäristötekniikan laitoksen professori.

Hän haastattelee keskiviikkona ja hänen avoin fooruminsa pidetään klo 13-13.45 Yliopiston ylioppilaskunnan huoneessa 253 ja zoomin kautta osoitteessa https://sdstate.zoom.us/j/95690239361.

Hän suoritti kaksi kandidaatin tutkintoa Etelä-Dakotan osavaltion yliopistosta ja kaksi maisterin tutkintoa ja tohtorin tutkinnon Kansasin osavaltion yliopistosta.

Burckhard on toiminut rakennus- ja käyttöjohtamisen osaston väliaikaisena johtajana ja rakennus- ja ympäristötekniikan osaston apulaisjohtajana. Hän myös hallinnoi National Science Foundationin rahoittamaa stipendiohjelmaa SDSU:n insinööriopiskelijoille ja johti aiemmin SDSU-osuutta yhteistyöohjelmasta, jonka tarkoituksena oli perustaa esi-insinööritutkinto Oglala Lakota Collegessa.

Victor Taylor

Vanhempi akateeminen virkamies, johtaja, jatko- ja ammattiohjelmien osasto

York College of Pennsylvania

Taylor on Pennsylvanian York Collegen jatko- ja ammatillisten ohjelmien osaston johtaja ja entinen englannin ja humanististen tieteiden osaston puheenjohtaja. Nykyisessä tehtävässään hän on toiminut vuodesta 2017.

Hän haastattelee maanantaina, ja hänen avoin fooruminsa pidetään klo 13-13.45 Yliopiston ylioppilaskunnan huoneessa 253 ja zoomin kautta osoitteessa https://sdstate.zoom.us/j/96787042206.

Taylorilla on humanististen tieteiden tohtori ja englanninkielisen kirjallisuuden maisteri, molemmat Syracusen yliopistosta. Hänen kandidaatin tutkinnon filosofiassa ja englannissa suoritettiin Le Moyne Collegesta.

Taylorin toimikausi Yorkissa alkoi vuonna 1998 englannin ja humanististen tieteiden apulaisprofessorina. Hän ansaitsi professorin arvonimen vuonna 2010 ja hänestä tuli englannin ja humanististen tieteiden laitoksen osaston puheenjohtaja vuonna 2013. Hän toimi myös Yorkin YCP Institute for Civics Arts and Humanities -instituutin perustajajohtajana sekä erityisprojektien fasilitaattorina. presidentin kanslia ja Presidential Research Fellows Honors -ohjelman johtaja.

Cody Wright, Ph.D.

Professori, lehmän vasikan ravitsemus ja hoito

Etelä-Dakotan osavaltion yliopisto

Wright on toiminut professorina Etelä-Dakotan osavaltion yliopiston eläintieteen laitoksella vuodesta 2001. Hänen uransa alkoi SDSU Extension -lihanautaeläinten asiantuntijana, ennen kuin hän opetti kursseja märehtijöiden kotieläintuotantojärjestelmistä, karjan ruokinnasta ja siementuotteiden myynnistä vuonna 2011.

Hän haastattelee tiistaina ja hänen avoin fooruminsa pidetään klo 13-13.45 Yliopiston ylioppilaskunnan huoneessa 253 ja zoomin kautta osoitteessa https://sdstate.zoom.us/j/97167251094.

Wright suoritti kandidaatin tutkinnon maataloudessa SDSU:sta, maisterin tutkinnon eläintieteessä Kansasin osavaltiosta ja tohtorin tutkinnon eläintieteestä North Carolina Statesta.

Wright on myös tiedekunnan koordinaattori sekä SDSU Cow-Calf Education and Research Facilityssä että SDSU Sheep Unitissa ja on ollut Naudanlihan parantamisliiton vuosikokouksen ja tutkimussymposiumien puheenjohtaja.

Leave a Comment