AG kehottaa koulutuksen epääneiden lasten vanhempia tekemään valituksen

Virginian oikeusministeri Jason Miyares (R) puhuu ACTS:n toimitusjohtajan Steven Ligan kanssa Dumfriesissa sijaitsevassa yhteisön ruokakomerossa. [Uriah Kiser/PotomacLocal.com]

Virginian oikeusministeri Jason Miyares sanoo haluavansa edelleen kuulla vanhemmilta, joiden lapset erotettiin luokkatovereistaan, koska he eivät käyttäneet maskia aiemmin tänä vuonna.

Govt. Glen Youngkinin naamiovalinnan määräys astui voimaan maanantaina 24. tammikuuta, ja se antoi vanhemmille mahdollisuuden lähettää lapsensa kouluun ilman naamaria. Myöhemmin monet vanhemmat, jotka lähettivät lapsensa kouluun ilman maskia, sanoivat, että heidän lapsensa erotettiin luokkatovereistaan, istuivat luokkahuoneiden takaosassa tai heidät poistettiin kokonaan luokkahuoneista, pakotettiin viettämään päivä hallintotoimistoissa ja heiltä evättiin asianmukainen koulutus. .

Prinssi Williamin piirikunnan koululautakunta äänesti yksimielisesti Youngkinin haastamisesta oikeuteen ja liittyi useisiin Pohjois-Virginian koulujaostoihin, jotka päättivät jättää huomiotta juuri virkaanastuneen republikaanikuvernöörin toimeenpanomääräyksen.

Helmikuun 16. päivänä Youngkin allekirjoitti uuden kahden puolueen lain, joka antaa maskin valinnan kaikille vanhemmille ympäri osavaltiota. Mutta julkisten koulujen pakkonaamiointipolitiikan jättämät arvet pysyvät pitkään, Miyares sanoi.

“Kuka tahansa on ollut lapsen vanhempi, on nähnyt naamiomandaatin vaikutuksen niin moniin lapsiin, erityisesti niihin, joilla on oppimishaasteita, lapsiin, joilla on [individualized education prorgam]se on ollut suuri haaste”, Miyares sanoi.

Miyaresin mukaan standardoidut testaukset osoittavat, että yhä useammat nuoret koululaiset kamppailevat oppiakseen pandemian seurauksena. Sillä välin Fredericksburgin alueen etumatkaohjaajat raportoivat nähneensä enemmän pieniä lapsia, jotka tarvitsevat puheterapian kehittämistä.

Lisäksi CDC tarkisti viime kuussa taaperoikäisten sanojen määrää ja lisäsi suositeltujen sanojen määrää 50:stä 24 kuukaudella samaan määrään 30 kuukauden iässä.

“Tämä on jotain, jota tulemme näkemään vuosia”, Miyares lisäsi.

Vanhempien, jotka kokevat, että koulujaostot erottelevat lapsensa, tulisi ottaa yhteyttä syyttäjänvirastoon ja tehdä valitus, Miyares sanoi.

Uuden maskivalintalain jälkeisten viikkojen aikana AG:n toimistoon tehtyjen koulujen naamiointikäytännöistä tehtyjen valitusten määrä on vähentynyt. “Edellisen kerran lapsemme elivät normaalia elämää, se oli vuonna 2019, joten nyt tavoitteena on saada heidät takaisin normaaliin elämään”, oikeusministeri sanoi.

Miyares kommentoi vieraillessaan alueella torstaina 17. maaliskuuta, kun oikeusministeri vieraili Stafford Countyn sheriffin toimistossa ja ACTS:n ruokapantryssa Dumfriesissa.

Leave a Comment