Yritykset tukevat Scottsbluff High Schoolin dieselteknologiaohjelmaa | koulutusScottsbluff High Schoolin dieselteknologiaohjelma on saanut työkalulaatikoita Inland Truck Parts Companylta, Nebraska Machinery Companylta ja 21st Century Equipmentiltä. Kuvassa vasemmalla: SHS-opiskelija Kaden Carlson, Trevor Neumann 21st Century Equipmentin kanssa, SHS-opiskelija Grace Hurd, SHS:n dieseltekniikan harjoitteluohjaaja Derek Deaver ja Travis Hedman Inland Truck Partsin kanssa. Bob Sorok Nebraska Machinery Companyn kanssa, Cheyanne Marcy Aulick Industriesista, SHS-opiskelijat Christian Fees ja Spencer Ridgeway ovat oikealla.


NICOLE HELDT / Star-Herald


Scottsbluff High Schoolin dieselteknologia-ohjelma aloitettiin pilottiohjelmana vuosi sitten, ja se kasvaa toisella lukukaudella.

Cheyanne Marcy, Aulick Industriesin yhteisön kumppanikoordinaattori, kertoi Star-Heraldille, että ohjelma koordinoi paikallisia dieselteollisuuden yrityksiä, jotka tekevät yhteistyötä tarjotakseen koulutusmahdollisuuksia 20 SHS-opiskelijalle. Kuusi yritystä, jotka yleensä kilpailevat keskenään, mutta ovat SHS-ohjelman kumppaneita, ovat: Aulick Industries, 21st Century Equipment, Floyd’s Truck Center, Inland Truck Parts Company, Murphy Tractor and Equipment Co. ja Nebraska Machinery Company.

SHS:n johtaja Justin Shaddick sanoi, että ohjelma käynnistettiin, kun useat liike- ja teollisuuskumppanit ilmaisivat huolensa paikallisesta työvoimapulasta dieselteknologiateollisuudessa.

“Oppilaitoksena, joka on ylpeä yhteisöllisistä suhteistamme ja pyrkii tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuksia, aloimme keskustella siitä, kuinka voisimme suunnitella ohjelman opiskelijoiden kiinnostuksen ja taitojen lisäämiseksi, jotta saataisiin tasainen opiskelijavirta dieselteknologian työmarkkinoille”, hän sanoi.

Ihmiset lukevat myös…Diesel Tech -ohjelma

Spencer Ridgeway, SHS:n dieselteknologia-ohjelman juniori, valmistelee johtojaan sähköpiiriin, jota luokka työskenteli perjantaina 18. maaliskuuta.


NICOLE HELDT / Star-Herald


Ohjelma on kehittynyt paikkakuntakumppanien edustajien johtamiksi istunnoiksi, jotka on päättynyt pyöreän pöydän haastatteluihin. Opiskelijoille annetaan kierros yhteistyöyrityksessä ennen opiskelun aloittamista Aulick Industriesin Derek Deaver Diesel -liikkeessä tai Triple D’s shopissa.

“Tämä on Aulick Industriesin lahjoittama tila tunnustuksena Mr. Deaverille … hänen ponnisteluistaan ​​uskollisena SHS-opettajana tuoda takaisin ammattitaitoisen kaupan urapolkuja”, Marcy sanoi.

Marcy selitti, että opiskelijat aloittivat lukukauden myymäläturvallisuuden tärkeyden oppimisessa 21st Century Equipmentin Trevor Neumannin kanssa ja siirtyivät märkäsarjojen rakentamiseen James Millerin ja Rory Schanamanin kanssa Aulick Industriesista. Tony Brown Murphy Tractorin kanssa selitti hydraulipumppujen ja dieselmoottorin komponenttien käsitteen. Opiskelijat opettelevat parhaillaan sähköjärjestelmiä Inland Truck Partsin Travis Hedmanin johdolla. Viimeinen istunto sisältää 21st Centuryn James Hintergardtin traktoreiden ja työkoneiden tarkkuusdiagnoosin voimanoton aktivointiin.Diesel Tech -ohjelma

Christian Fees, SHS junior, työskentelee kytkeäkseen johtonsa täydentääkseen akkukäyttöisiä valoja perjantaina 18. maaliskuuta luokassa, jota johtaa Travis Hedman Inland Truck Parts and Servicen kanssa.


NICOLE HELDT / Star-Herald


“Käymme haastatteluprosessin läpi vuoden lopussa, jotta lapset lämmitettäisiin siihen, millaista on käydä läpi varsinainen haastatteluprosessi”, Neumann sanoi.

Bob Sorok ja Nebraska Machinery Company sanoi, että haastattelu on pyöreän pöydän muodossa, jossa on edustajia jokaisesta dieselteknologiaohjelman liikekumppanuudesta.

“Olin täysin hämmästynyt siitä, kuinka hyvin jotkut näistä opiskelijoista menestyivät”, hän sanoi. ”Tarkoitan, että he olivat teräviä ansioluetteloissaan, he esittivät minulle kysymyksiä ja minä esitin heille kysymyksiä, joihin he vastasivat oikein. He olivat erittäin hyvin valmistautuneita, ja se oli todella siisti asia nähdä.Diesel Tech -ohjelma

Kaden Carlson, SHS junior, työskentelee kytkeäkseen johtojaan dieseltekniikan ohjelman sähköpiiriistunnon aikana perjantaina 18. maaliskuuta. Carlson sanoi olevansa innoissaan mahdollisuuksista, joita SHS-ohjelma tarjoaa opiskelijoille, ja hän nauttii käytännön oppimisesta. näkökohta.


NICOLE HELDT / Star-Herald


Rakennuspalikkaohjelma on perustanut harjoittelupaikkoja kumppanuusyrityksiin opiskelijoille tiedon lisäämiseksi. Sekä Neumann että Sorok sanoivat, että he ovat olleet vaikuttuneita harjoittelijoiden omistautumisesta ja työmoraalista omissa yrityksissään. Sekä 21st Century että Nebraska Machinery Company tarjoavat sponsoreita opiskelijoille heidän teknisiin koulutusohjelmiinsa. SHS-ohjelma on jatkoa osallistuville opiskelijoille, jotka voivat ansaita sponsorointia kuudelta liikekumppanilta tai siirtyä WNCC:n tarjoamaan dieselteknologiaohjelmaan pyrkiessään lisäämään työvoimaa Panhandle-yhteisöön.

SHS:n juniorit, jotka työskentelevät perussähköjärjestelmien parissa Triple D -liikkeessä perjantai-iltapäivänä, sopivat, että ohjelman paras osa oli ilman oppikirjoja, käytännön oppimista.

Kaden Carlson sanoi, että ohjelma tarjoaa “upeat mahdollisuudet tulevaisuudellemme näissä yrityksissä. Voit saada työpaikan heti lukion jälkeen (kumppanuusyritysten kanssa) tekemällä tällaisia ​​asioita.”

Christian Fees sanoi, että oli vaikea päättää, mistä hän piti eniten.

“Kaikki on käytännönläheistä ilman oppikirjoja… Odotan innolla ensi vuotta.”

Grace Hurd sanoi odottavansa todella innolla 21st Century Equipmentin teknologiaosuutta, joka päättää lukukauden käytännön osan.

“21st Century John Deeressä ja NMC Catissa se ei tarkoita vain jakoavaimien kääntämistä ja rasvaa ja öljyämistä”, Neumann sanoi. ”Tietokonetyötä on paljon. Se, mitä teemme nyt tekniikan puolella, on uskomatonta.

Sekä Neumann että Sorok kuvasivat työtä, jonka Aulick Industries on tehnyt ohjelman puolesta ja lahjoittaakseen tilaa ja aikaa, aivan uskomattomaksi.

“Olen erittäin kiitollinen liikekumppaneillemme, jotka ottivat vastaan ​​rooleja tarjotakseen opetusta, laitteita ja tiloja opiskelijoillemme saadakseen todellista kokemusta, joka korreloi korkeapalkkaisiin ja suuren kysynnän ammatteihin”, Shaddick sanoi. “Tämä on tarjonnut hämmästyttävän mahdollisuuden opiskelijoillemme, ja toivon vuorostaan ​​tuottavan tuottavaa työvoimaa, joka hyödyttää yhteisöämme ja työnantajiamme.”

Nicole Heldt on Star-Heraldin toimittaja, joka käsittelee maataloutta. Hänet tavoittaa numerosta 308-632-9044 tai sähköpostitse osoitteeseen nheldt@starherald.com.

Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan uutisia yhteisöstämme. Kerro meille mitä tapahtuu!

.

Leave a Comment