Yhteisön lähestymistapa koulutukseen tuottaa tulosta |

Root Unified School District

Kuusi vuotta sitten Racine Unified School District teki rohkean liikkeen muuttaakseen lukiot uraakatemian koulutusmalliksi. Työ ei ollut helppoa, mutta nyt se tuottaa tulosta paitsi piirin lukiolaisille, myös koko yhteisölle.

Academies of Racine yhdistää lukion kurssityöt ja valmistumisvaatimukset vaativiin uraaloihin, mikä antaa opiskelijoille mahdollisuuden nähdä, kuinka heidän oppimansa tiedot soveltuvat todelliseen elämään. Tätä ei voi tehdä pelkästään luokkahuoneessa. Se vaatii yhteisöllistä lähestymistapaa koulutukseen, ja RUSD on onnekas, että RAMAC, alueelliset toisen asteen oppilaitokset ja paikalliset työnantajat panostavat.

“DeltaHawk liittyi Akatemioiden toimintaan neljä vuotta sitten, kun Aviation Pathway käytti osaa hallistamme. Tapasimme Horlick-ohjaajan James Bucholtzin ja aloimme pohtimaan tapoja tehdä yhteistyötä koulutuksen ja tosielämän työkokemuksen yhdistämiseksi”, sanoi DeltaHawkin henkilöstöjohtaja Lisa Booker.

”Olemme viimeisten neljän vuoden aikana vahvistaneet suhdettamme ohjelmaan tarjoamalla useille opiskelijoille palkkatyötä koulun jälkeen. Tavoitteena on valmistaa opiskelijoita antamalla heille mahdollisuus työskennellä monien DH-organisaation osastojen ja ihmisten kanssa auttaakseen heitä löytämään oman markkinaraon. ”

Ihmiset lukevat myös…

 • Mies on edelleen elossa, kriittisessä tilassa sen jälkeen, kun häntä ammuttiin päähän sunnuntai-iltana Rootissa
 • Kotihoidon avustajaa syytetään Racinen kotikäytöstä kokaiinin, fentanyylin ja metan myymiseen
 • PÄIVITETTY: Racinessa tapettu 14-vuotias oli hiljainen lapsi, jolla oli valtava jalkapallokyky
 • Kaksi Racine-taloa ampui tulituksen maanantai-iltana; loukkaantumisia ei raportoitu
 • 100 vuoden jälkeen Twin Disc myy historiallisen Racine Streetin pääkonttorinsa
 • Syyllinen: Peggy Johnson-Schroederin tappamisesta syytetty nainen, joka heitti ruumiinsa tänne, joutuu vankilaan
 • Teinin väitetään hyökänneen Horlickin opiskelijan, joka astui hänen kenkiinsä
 • Racine teiniä syytetään rikoksesta 8 000 dollarin arvoisen vahingon aiheuttamisesta vuokra-asunnolle
 • Miestä syytetään työntäneensä naisen pään wc-istuimeen ja antaen hänelle “kuolettavan pyörteen”
 • PÄIVITETTY: Kaksi nuorta pidätettynä sen jälkeen, kun ampuma-ase vapautettiin Racinen koulussa
 • Kaikki Racine Countyn kokopäiväiset työntekijät takasivat nyt 15 dollarin vähimmäispalkan
 • Lukion opettaja haastaa vakiintuneen maanviljelijän edustamaan Caledoniaa Racinen piirikunnan hallituksessa
 • Bendtsen’s Bakeryn kolmannen sukupolven omistaja, joka muistettiin huumorista, avusta ja anteliaisuudesta
 • Katso nyt: Palomiesliitto julkistaa vihansa kaupungintalolle, pormestari Masonille
 • Kadonnut Wisconsin-opiskelija löydettiin kuolleena Mississippi-joesta

DeltaHawk on loistava esimerkki siitä, kuinka laajasti yritys voi tehdä akatemiain sijoituksia. Racine-yhtiö työllistää 55 henkilöä, joista kaksi on äskettäin RUSD-tutkinnon suorittaneita, jotka työskentelivät yrityksessä nuorisoharjoittelijana lukion aikana. Lisäksi DeltaHawkilla on tällä hetkellä kolme nuorta harjoittelijaa Aviation Pathwaysta Racine-Horlickin akatemioissa, mutta heidän panoksensa Akatemioissa ei lopu siihen.

Yrityksen edustajat vierailevat luokkahuoneissa kouluttaakseen opiskelijoita ansioluettelon rakentamisessa ja haastatellakseen, mitä saa ja ei saa tehdä, yksi heidän insinööreistään tulee opettamaan opiskelijoita matematiikassa, ja yritys aikoo saada yhden heidän moottoreistaan ​​Horlickiin, jotta moottoriopetus voisi sisällytetään opetussuunnitelmaan.

Lähes 200 yritystä ja ryhmää

DeltaHawk on yksi lähes 200 yrityksestä, organisaatiosta ja yhteisöryhmästä, jotka ovat tehneet yhteistyötä Akatemioiden kanssa luodakseen erilaisia ​​mahdollisuuksia opiskelijoille. Luokkahuoneiden vierailevista puhujista osastojen isännöintiin ja opiskelijoiden kanssakäymiseen SEE Your Future Expossa, kokemuksellisten oppimismahdollisuuksien tarjoamiseen Akatemian opettajille ja opiskelijoiden isännöimiseen työmaavierailuihin ja työvarjoihin – kaikki yritykset voivat osallistua toimintaan ja monia etuja tekemällä niin.

“Yhteistyö RUSD Academies of Racine -järjestön kanssa on loistava tapa esitellä nuorillemme perinteisiä ja ei-perinteisiä terveydenhuollon uramahdollisuuksia, jotka ovat saatavilla täällä Racine-yhteisössä”, sanoi Kimberly Leslie, Ascension All Saints -järjestön Community Outreach and Benefits -koordinaattori. .

“Mahdollisuus saada opiskelijat kokemaan terveydenhuollon toimintaympäristö läheltä ja luoda yhteys siihen, miten heidän nykyistä akateemista oppimistaan ​​käytetään terveydenhuollon ympäristössä, on olennainen tulevaisuuden terveydenhuollon työvoimamme rakentamisessa.”

Lahjakumppanuuspotentiaali on ollut valtava etu monille Akatemioiden yhteisökumppaneille. Findorff, InSinkErator ja Educators Credit Union ovat kaikki palkanneet RUSD-tutkinnon suorittaneita, jotka työskentelivät heille nuorisoharjoittelijana lukion aikana.

“Se on tapa täyttää tyhjiö, jossa suuret ikäluokat jäävät eläkkeelle ja tuovat huomisen johtajat suoraan lukiosta”, sanoi James Anderson, North Central States Regional Council of Carpenters -neuvoston liiketoiminnan edustaja.

Booker kutsui sitä “ei aivohalvaukseksi” kaikille, jotka yrittävät rakentaa kykyryhmiä työelämässä, joka tunnetaan nykyään nimellä “The Great Resignation”.

“Suosittelisin jokaista yritystä oppimaan kunkin koulun eri akatemioista. On niin paljon lahjakkuuksia, jotka haluavat oppia lisää työmahdollisuuksista, mutta he eivät tiedä mistä aloittaa. Opiskelijoiden, jotka ovat näillä poluilla, on oltava siellä. He ovat valmiita oppimaan ja janoavat mahdollisuuksia”, Booker sanoi. ”DeltaHawk on pystynyt hyödyntämään paikallisia nuoria kykyjä, jotka haluavat oppia ilmailualan urasta, ja tämä on auttanut meitä monipuolistamaan työvoimaamme. Olemme innoissamme Academies-hakijajoukosta.”

Ilmailun lisäksi Akatemioilla on uraa terveystieteissä, tietojenkäsittelytieteessä, liiketaloudessa, kulinaarisessa taiteessa, koulutuksessa, teknisissä palveluissa, autoteollisuudessa, johtajuudessa, palossa ja EMS-alalla. Polut laajenevat edelleen yhteisön tarpeiden mukaan ja kunkin polun ohjelmat kehittyvät edelleen tekniikan, trendien ja ympärillämme olevan maailman muuttuessa.

Akatemiat ovat tärkeitä, eteenpäin katsovia ja muuttavat Racinen yhteisöä parempaan suuntaan. Uusia yhteisöjä ja liikekumppaneita kutsutaan mukaan maksuun.

“Se on ollut yksi suurimmista kumppanuuksistamme”, Booker sanoi. “Olemme ylpeitä, että Academies of Racine-Horlick on ollut niin halukas työskentelemään kanssamme.”

Leave a Comment