Tutustuminen: David Fratkin ja Dominion Payroll | Paikalliset yritysuutiset

Otsikko: Richmondissa toimivan palkka- ja henkilöstöpalveluyrityksen Dominion Payrollin puheenjohtaja ja perustaja. Myös Tang & Biscuit Shuffleboard Social Clubin osaomistaja Richmondissa; Yhteisomistaja Luotettavat maksut, maksujen käsittely liiketoimintaa; ja Thatch Wineryn osaomistaja Charlottesvillessä

Koulutus: Arizonan yliopisto, johtamisen tietojärjestelmien perustutkinto; Loyola College, MBA

ura: Verizon; Dominion Palkkalaskenta, 2002 – tähän päivään

Missä metroalueella asut?: läntinen Henricon piirikunta

Paras liiketoimintapäätös: ”Olen työskennellyt Manhattanilla naisten urheiluun keskittyvässä markkinointiyrityksessä Women’s Sports Networkissa, joten muutin takaisin Richmondiin etsimään seuraavaa siirtoani. Juuri tällä hetkellä elämäni sai uuden suunnan sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti. Tapasin kauniin vaimoni Estherin ja aloitin matkani mieheni ja isäni luo [to my wonderful kids, Justin & Jillian] ja juuri tällä hetkellä tapasin David Gallagherin, ystäväni ja liikekumppanini 20-vuotiaana. Yhdessä David ja minä aloimme rakentaa Dominion Payrollia tyhjästä Davidin vanhempien talon kellarissa.

Ihmiset lukevat myös…

Huonoin yrityspäätös: ”Huoneissa päätöksissä on se, että et tiedä niiden olevan huonoja ennen kuin on ehtinyt kokea tulos ja viettää aikaa pohdiskelulle. Joskus se on selvä heti, ja joskus se on hidasta palamista eikä jotain, jonka tunnistat vasta vuosia myöhemmin. Kun mietin sitä, mitä pidän nyt huonona liiketoimintapäätöksenä, mieleni vetäytyy välittömästi elämäni aikaan, jolloin menin NYC:hen töihin dot.com-käynnistysyritykseen. Eräs mentoreistani Verizonissa oli vakuuttunut seuraamaan häntä Manhattanille ja auttamaan häntä aloittamaan naisen urheilumarkkinointiyrityksen. Vaikka konsepti oli loistava, ajoitus ei ollut. Vaikka meillä oli tämä suuri visio naisille suunnatun verkoston luomisesta, epäonnistuminen johtui riittämättömästä pääomasta, ja dot.com-kuplan puhkeaessa menetimme aikaamme, sijoituksemme ja yhtiömme.

Virhe, josta opit eniten: ”Manhattanin päätöksen mukaisesti opin eniten siitä kokemuksesta, että kun aloitat yrityksen, sinun on varmistettava, että sinulla on oikea pääoma. Muistan soittaneeni erään avaintoimittajamme toimitusjohtajalle maksusuunnitelman laatimista varten ja hän sanoi minulle: “Talousasiasi eivät ole minun ongelmani. se on sinun, etkä ole kirjoitettu oikein. Se oli nöyryyttävä hetki, mutta emme koskaan tehneet sitä virhettä uudelleen. Päätimme silloin ja siellä, että emme aio käyttää rahaa ennen kuin olemme ansainneet.”

Ensimmäinen työpaikka yliopiston jälkeen: Verizon

Jos sinun pitäisi tehdä se uudelleen, mitä tekisit toisin: “Ei mitään. Jokainen oppitunti on johtanut minut siihen, missä olen tänään. Kaikki ei ollut täydellistä ja matkan varrella oli epäonnistumisia, mutta ne hetket edistävät kasvua käytännössä ja johtajuudessa. Virheet antavat vahvimmat opetukset.”

Elokuva tai kirja, joka inspiroi sinua eniten, ja miksi?: ”Suurin inspiraationi ei tullut kirjasta tai elokuvasta. Se tuli ensimmäiseltä pomoltani heti yliopiston jälkeen. Hän sanoi minulle eräänä päivänä, kun astuin hänen toimistoonsa, ylpeänä siitä, että olin havainnut ongelman: “Älä tule toimistooni uudestaan ​​ongelman kanssa, ellei sinulla ole ratkaisua.” Tämä on juuttunut minuun koko urani, ja olen käyttänyt tätä linjaa yhä uudelleen ja uudelleen omassa yritysmaailmassani työntekijöiden kanssa. Tämä yksi lausunto on muovannut ajatteluani ja uraani.”

Suosikki ja vähiten suosikki aine koulussa: Suosikki: tiede; vähiten suosikki: englanti.

Leave a Comment