Tutkimus: Sotilasalan erikoiskoulun opiskelijoiden viivästyneet vuodet | koulutus

Äskettäin tehdyssä valtakunnallisessa tutkimuksessa todettiin, että armeijaan liittyvät erityisopetuksen opiskelijat odottavat keskimäärin kaksi vuotta pidempään palvelujen saamista kuin siviilitoverinsa – viivästyksiä, jotka joissakin tapauksissa rikkovat liittovaltion lakia.

Raportti toistaa sen, mitä Killeen ISD:n erityisopetuksen opiskelijoiden paikalliset vanhemmat ovat raportoineet Heraldille viimeisten seitsemän vuoden aikana – armeijaan liittyvät lapset eivät saa koulutuspalveluita, joita he tarvitsevat menestyäkseen ajoissa liittovaltion lain edellyttämällä tavalla.

KUMPPANEITA LUPASSA

Partners in Promise on voittoa tavoittelematon järjestö, joka toimii “edustajana” perheille, jotka ovat ilmoittautuneet armeijan Exceptional Family Member Program -ohjelmaan, joka tunnetaan nimellä EFMP, organisaation verkkosivuston mukaan.

EFMP on pakollinen Yhdysvaltain puolustusministeriön ohjelma, joka toimii yhteistyössä sotilas- ja siviilivirastojen kanssa asumis-, koulutus- ja lääketieteellisten palvelujen koordinoimiseksi erityistarpeita omaaville sotilasperheille, mukaan lukien Fort Hoodissa.

Ihannetapauksessa EFMP-ohjelman tavoitteena on varmistaa, että sotilasperheet siirretään tiloihin, jotka voivat tarjota asianmukaiset palvelut – kaikkea syövän hoidosta puheterapiaan – palvelun jäsenten puolisoille ja huollettaville.

MONITORI

Tammikuun lopulla voittoa tavoittelematon järjestö julkaisi tulokset 2021-tutkimuksesta, jossa tutkittiin “todellisia viivästyksiä erityisopetuksen aikatauluissa” sotilasperheille.

Ryhmän tutkimuksessa todettiin: “Keskimäärin sotilasperheet ilmoittivat odottavansa 23 kuukautta ongelman alkuperäisestä tunnistamisesta erityisopetuspalvelujen saamiseen.”

Järjestön kyselyyn saatiin yli 1 150 vastausta erityistä tukea tarvitsevien lasten sotilasperheiltä. Raportin mukaan 56 % vastauksista tuli rekrytoidulta henkilöstöltä tai heidän puolisoilta.

Jennifer Barnhill, Partners in Promisen operatiivinen johtaja ja johtava tutkija, puhui äskettäin Heraldille ryhmän uusimmasta tutkimuksesta.Jennifer Barnhill on voittoa tavoittelemattoman Partners in Promisen operatiivinen johtaja.
Barnhill sanoi, että löydöt voivat järkyttää siviilejä, mutta ne eivät ole sotilasperheitä.

“Kuulemme perheiltämme, että havainnot eivät ole heille yllättäviä, koska he ovat kokeneet sen”, hän sanoi.

Ryhmän raportin mukaan 55 % vastaajista koki “merkittäviä viivästyksiä”, joista osa “muodosti IDEA:n (Individuals with Disabilities Education Act) menettelytaparikkomukset”.

IDEA velvoittaa opiskelija-arvioinnit erityisopetukseen kelpoisuuden saattamiseksi päätökseen 60 päivän kuluessa arvioinnin alkuperäisestä alkamispäivästä.

Armeijaan liittyvien erityisopiskelijoiden palveluiden viivästyminen vain paheni, kun lapset siirrettiin perheineen toiseen sotilaslaitokseen, tutkimuksessa todettiin.

“Jos siellä on viivettä, se voi olla erittäin haitallista opiskelijan/vanhempien kokemukselle”, hän sanoi.

Järjestön tutkimuksessa korostetaan koulutuspalvelujen saamisen vaikutuksia palvelun jäseniin.

“Sotilaalliset vanhemmat, joilla on vammaisia ​​lapsia, toimivat sekä palvelusjäseninä että vanhempien puolestapuhujina, joiden on navigoitava sekä erityisopetus- että sotilasjärjestelmissä, uhraten aikaa ja energiaa sotilaallisen elämäntavan aiheuttamien komplikaatioiden lieventämiseen”, raportissa todetaan.

Yksi ratkaisu, Barnhill sanoi, on, että sotilasperheet ilmoittautuvat koulupiirilleen ennen siirtymistä uuteen armeijan laitokseen.

“Aloittamalla keskustelun aikaisemmin, se on toivo, että he voivat vähentää viivästyksiä, joita näimme kyselyssämme”, hän sanoi.

FAPE

Järjestö havaitsi, että armeijan EFMP-ohjelmaan liittyneillä perheillä oli parempia tuloksia ja lyhyemmät odotusajat palvelujen vastaanottamisessa.

Mutta entinen Fort Hood EFMP -navigaattori ja pitkäaikainen Killeen-alueen erityisopetuksen puolestapuhuja Stephania Williams sanoi, että näin ei ollut hänen kokemuksensa mukaan.

Williams sanoi kuuden vuoden 2008–2014 aikana, jolloin hän työskenteli EFMP:ssä, sisäisesti kannustettu vähättelemään sitä, kuinka monet vanhemmat tavoittivat erityisopetuksen apua.

“He käskivät minua raportoimaan prosenttiosuudet verrattuna siihen, kuinka monta vanhempaa oli tulossa luokseni, kun satoja vanhempia oli tulossa hakemaan apua”, Williams sanoi.Erityisopetus - Stephania Williams.jpg

Stephania Williams, Killeen, on ajanut puolesta erityisopetuksen opiskelijoita Killeen-Fort Hoodin alueella viimeisen kolmen vuosikymmenen ajan.
Asianajaja, joka on viettänyt viimeiset kolme vuosikymmentä taistellessaan erityisopetuksen opiskelijoiden puolesta Killeen-Fort Hoodin alueella, sanoi, että EFMP tarvitsee kunnostusta.

“Ensinnäkin olen sitä mieltä, että EFMP:n on lopetettava sen tosiasian kiistäminen, että heillä on ongelmia vanhempien kanssa, jotka saavat palveluja lapsilleen – yrittäessään piilottaa tai vääristää lukuja”, hän sanoi. ”Tähän mennessä vanhemmat eivät todennäköisesti tule heidän luokseen, koska he eivät ole avuksi. Miksi (Fort Hood) varuskunnan komentaja ei puhu heidän (perheiden) valituksista? Jos et tiedä valituksia, tee julkinen vanhempainkysely, koska monet huolenaiheet jäävät kuuroille korville.”

Raportin mukaan Partners in Promise pyrkii kouluttamaan vanhempia sotilasjohtajia “todellisista, kuvitetuista ja tuntemattomista esteistä”, joita sotilasperheet kohtaavat saadakseen lapsilleen ilmaista ja asianmukaista julkista koulutusta (FAPE).

“Tietomme osoittavat, että armeijan erityisopetuksen vanhemmilla on edelleen toivoa lastensa kasvavan itsenäisiksi ja omavaraisiksi yhteiskunnan jäseniksi”, raportissa todetaan. “He ovat kuitenkin turhautuneita ja uskovat, että järjestelmät, joiden tehtävänä on auttaa tekemään tästä toivosta totta, ovat pettäneet heidät. …Jos niihin ei puututa, armeijan erityisopetuksen vanhemmat eivät voi käyttää energiaansa taistelemaan maansa puolesta. Sen sijaan heidän valmiutensa heikkenee, kun he käyttävät energiaansa taistelemaan varmistaakseen, että heidän lapsensa saavat lain tarjoaman koulutuksen.

Barnhill sanoi toivovansa, että raportin tiedot auttavat johtajia tekemään koulutettuja päätöksiä erityisopetuksen oppilaiden vanhempien puolesta.

“Perheiden on helppo tuntea itsensä vinkuvaksi pyöräksi, mutta kun meillä on kaikki valtakunnalliset tiedot edessänne, on erittäin vaikea sanoa vain: “Voi, se on vain vinkuva pyörä.” …Toivomme tämän auttavan johtajiamme tutkimaan, missä ongelmien perimmäinen syy on, ja löytämään todellisia ratkaisuja perheillemme.”

.

Leave a Comment